David Icke
darwindarko, 25.12.2021 ob 15:51
( https://www.mojvideo.com/video-david-icke/b5018afd783852229427 )
Kje si pa tega našel, hehe jaz ga rada pogledam in poslušam. Ko začneš ne moreš nehati … Mrazi me. Samo upam, da ga ne pospravijo ……….
Grenivka422, 25.12.2021 ob 16:39
Kje si pa tega našel, hehe jaz ga rada pogledam in poslušam. Ko začneš ne moreš nehati … Mrazi me. Samo upam, da ga ne pospravijo ……….
David se kaže,kot eden izmed tistih, ki povezuje določene vzorce in jih združuje v smiselni indikator dogajanja, tako trenutnega, kot bodočega. Ob tem je seveda to počel in počne s strastjo,ki izvira iz življenja samega in njegove biti, kot se kaže. Tako to počne že desetletja ne glede na posmeh njemu s strani javnosti. Kot kaže se ni vdal posmehu, zasmehovanju in žaljivim jezikom ampak nadaljeval to kar misli in čuti ter svoja dognanja, videnja ter izkustva delil z ljudmi. In mnogo tega kar je opisoval in opisuje se seveda je uresničilo in se tudi uresničuje.
Ne gre se za preroštvo,kot preroštvo nekaj videti iz čistega niča temveč za bistro umnost ter treznost opazovanja.
Preveč očitno, 25.12.2021 ob 17:34
Če bi ga pospravili, bi bilo preveč očitno, zato ga pustijo.
Mi je bil vedno zanimiv, a včasih sem se smejala kakşnim njegovim pogledom. Zdaj pa opažam, da je marsikaj dobro predvidel.
Ja mogoče bi bilo res preveč očitno, a vseeno radi utišajo preveč pametne in glasne (Asssange, Snowden, režiser Kubrick). Ne vem če poznaš Alexa Jonesa. On je dolgo časa opozarjal na iluminate in bil zagrizen teoretik zarote, potem so mu ukinili neke spletne strani, govori se celo, da je služil milijone z lažnimi novicami in da sodeluje z vlado.
darwindarko, 25.12.2021 ob 17:48
David se kaže,kot eden izmed tistih, ki povezuje določene vzorce in jih združuje v smiselni indikator dogajanja, tako trenutnega, kot bodočega. Ob tem je seveda to počel in počne s strastjo,ki izvira iz življenja samega in njegove biti, kot se kaže. Tako to počne že desetletja ne glede na posmeh njemu s strani javnosti. Kot kaže se ni vdal posmehu, zasmehovanju in žaljivim jezikom ampak nadaljeval to kar misli in čuti ter svoja dognanja, videnja ter izkustva delil z ljudmi. In mnogo tega kar je opisoval in opisuje se seveda je uresničilo in se tudi uresničuje.
Ne gre se za preroštvo,kot preroštvo nekaj videti iz čistega niča temveč za bistro umnost ter treznost opazovanja.
Jaz ga redno spremljam, samo moram bit v redu volje, ker ko si slabe volje in zmatran, ti takšne teme ne pašejo. Možgančki preobremenjeni Posmeh in grožnja pa sta itak povsod prisotna pri tistih, ki opozarjajo na nepravilnosti, ne glede na področje in državo. Govori pa dokaj umirjeno, glede na to, kar ve in pozna.