Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Deal-breakerji

Deal-breakerji

Ljubimo naše partnerje take, kot so….z vsemi napakami…
Kaj pa nas odvrne od zveze? Česa definitivno NE BI sprejeli? Je kaj, pri čemer
se takoj obrnete in odkorakate v ravni črti čim dlje?
Jaz imam dolgo listo 🙂 na srečo mi je nikoli ni bilo treba prekršiti…:

– prevelik ego
– pretirana religioznost (ali katerakoli mahnjenost v skrajni obliki)
– potreba po nadzoru, posesivnost
– zanemarjenost duha ali telesa
– netolerantnost
– podvrženost odvisnostim
– pomanjkanje smisla za humor
– grobost, neprijaznost
– nepoštenost

te so največje, ostale bi se po mojem lahko skompenzirale z mojimi 🙂

Potem pa pride zarečeni kruh in spoznaš žensko, ki je vse, kar nikoli nisi vedel, da potrebuješ pri ženski.

Vse kar si naštela. S tem, da bi dala odvisnosti na prvo mesto. V mislih imam pa predvsem alkohol, droge. Če je pa odvisen od kave pa me ne moti. Cigareti me motijo, ampak tu bi mogoče sprejela kompromis (ampak kajenje v avtu, kjer se jaz vozim in v stanovanju, to odpade).
Posesivnost: tu sem kar stroga. Zame je recimo posesivnost, če moški pričakuje, da bom prijatelje skensala (ja prijatleje moškega spola). To je menda, glede na mon, kar večini normalno, meni pa ni.
Samovšečnost, napihnjenost – odbija še pa še
opravljanje, čenčanje, širjenje zaupnosti okrog – odbijajoče (takim ljudem ne morem zaupat)

– kadi
– ima tattooje
– ima vec kot 5 propadlih zvez
– je starejsa od 25
– preklinja redno
– je predebela
– se ne rihta
– prevec candrast stil oblacenja
– barvanje las v peroksidno blont ali temno crno ali pa v katerokoli drugo netradicionalno barvo
– je kadarkoli v preteklosti varala
– se ne zna pogovarjat o nicemer
– nima mnenja o nicemer
– nima hobijev
– nima hobijev drugih kot shopping in facebook
– je redno aktivna na social media straneh
– se identificira kot feministka
– se identificira kot levičarka
– podpira multi-kulti
– ima najboljšega moškega prijatelja
– ne ve da jo moški prijatelji hočejo nategnit ali se dela da ne ve
– sovraži ostale ženske
– ne kaže nič ljubosumnosti oziroma preveč ljubosumnosti
– žura več kot 1x na 2 tedna
– se opija
– ne zna kuhat
– ne zna gospodinjit
– ima low sex drive
– se ji flirtanje zdi ok dokler ostane samo pri flirtu

Vsekakor mora biiti urejena:
pobrita (pazduhe, roke, noge, bikini predel) in to na gladko
vsaj tu in tam se mora naličiti
vitka, postavna
sivi lasje obvezno pobarvani, brez trimesečnega narastka

Številčenja, označevanja, etiketiranja, členjenja, točke, alineje – to me odbija, saj deluje kot seznam potrebščin, ko greš v trgovino – kar mi daje misliti, da tak človek nima ravno domišljije in ne spontanosti, če bi me lovil po neki točki paragrafa, ampak mu vse mora biti predvidljivo in vse mora imeti pod kontrolo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem nikoli razmišljala v tem kontekstu. Vendar s kadilcem se verjetno nikoli ne bi zbližala dovolj, da bi prišlo do kakšne možnosti.

Pa verjetno se ne bi obneslo, če bi bil človek brez integritete…

Z drugimi besedami, spreleviš se v beta copatarja.

Pa to morš imet, da ne prideš potem iz trgovine in opaziš, da si pol pozabil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa to morš imet, da ne prideš potem iz trgovine in opaziš, da si pol pozabil. :))[/quote]

Mogoče Skela velikokrat kaj pozabi, ko gre v trgovino, pa si vednio napiše na listek. 😀
Ampak če bo to vžgalo na zmenku, pa dvomim in mislim, da jih bo moški odvihral tako hitro, kolikor ga noge nosijo. 😀 Če ti kaj ni všeč na partnerju, mu to poveš, naj spremeni nekaj. Tisti, ki imajo alineje v glavi, je verjetno dovolj, če partner 2x prdne v postelji in je že ogenj v strehi, kaj šele če bi kak čik pokadil – ampak saj do tja sploh ne pridejo kapricasti in dlakocepski ljudje, ker niso za partnerstvo, ki je vedno pogajalska zveza s kompromisi, popuščanji, odstopanji, prilagajanji… Alinejke so za pisanje alinej in ne za zvezo.

Uh, sploh ne bom naštevala … Me bodo raztrgali 🙂

skoraj nič alinej = ženske v dolgotrajnih zvezah, ponavadi poročene
le nekaj alinej = samske, s potencialno možnostjo za zvezo, če so pod 30
veliko alinej = samske, nesposobne za zvezo ali slabimi obeti (razveza, ločitev)

:)))

veliko alinej = samske, nesposobne za zvezo ali slabimi obeti (razveza, ločitev)

:)))[/quote]

No evo, pa niti začela nisem. Al’ ste predvidljivi.

:)))[/quote]

No evo, pa niti začela nisem. Al’ ste predvidljivi.[/quote]

Saj ni nič narobe, če si se našla pod tretjo točko, drastično zmanjšaj alineje + eliksir mladosti, pa boš se lahko poročila. :))) Malo sem žleht… haha 😀 Problem glede let ni v izgledu, ampak ker postajamo z leti vse bolj okorni, manj prilagodljivi, manj pripravljeni se prilagajati, spreminjati itd. – torej alineje se še samo množijo… Tista ženska ali moški, ki ne dobi partnerja, je problem izključno v njih.

In sam nimaš/ne počneš čisto nič od tega?

In sam nimaš/ne počneš čisto nič od tega?[/quote]

Ne. Razen, da recimo gledam za drugimi bejbami in flirtam neglede na to ali sem samski ali ne.

Zakaj potem dvojna merila; ti lahko flirtaš in ona ne?

Kje piše da moramo imet ista merila?

Ker je pač kreten.

Vse to in še več.
Se pa strinjam z matjažkotom, da poročene (sicer ne vse, ampak marsikatera) nima nobenega takega seznama.
Veliko poročenih ima namreč doma lenuhe z zanemarjenim duhom, telesom, pijancem. Tako, da ja, ene poročene res niso imele seznama.

Vse to in še več.
Se pa strinjam z matjažkotom, da poročene (sicer ne vse, ampak marsikatera) nima nobenega takega seznama.
Veliko poročenih ima namreč doma lenuhe z zanemarjenim duhom, telesom, pijancem. Tako, da ja, ene poročene res niso imele seznama.[/quote]

Lahko npr. tudi za moškega pogledamo… Dokler sem bil poročen, za svojo nisem imel seznama napak. Ljubil sem jo tako, kot je bila. Potem pa se povampirila in na koncu me je še prevarala.
No, zdaj pa imam seznam…. 🙂

In ja Matjažko, drži, točno to kar si napisal. Je pa dolžina seznama vedno recipročna osamljenosti oz. želji po partnerki. 😉

Vse to in še več.
Veliko poročenih ima namreč doma lenuhe z zanemarjenim duhom, telesom, pijancem. Tako, da ja, ene poročene res niso imele seznama.[/quote]

Lahko npr. tudi za moškega pogledamo… Dokler sem bil poročen, za svojo nisem imel seznama napak. Ljubil sem jo tako, kot je bila. Potem pa se povampirila in na koncu me je še prevarala.
No, zdaj pa imam seznam…. 🙂

In ja Matjažko, drži, točno to kar si napisal. Je pa dolžina seznama vedno recipročna osamljenosti oz. želji po partnerki. ;-)[/quote]

Narobe si me razumel.
Ženska, ki nima nobenega seznama, se res z lahkoto poroči. Veliko pijancev, lenuhov, nasilnežev oz. večina njih je poročena. Verjamem, da njihove žene niso imele nobenih seznamov.

Številčenja, označevanja, etiketiranja, členjenja, točke, alineje – to me odbija, saj deluje kot seznam potrebščin, ko greš v trgovino – kar mi daje misliti, da tak človek nima ravno domišljije in ne spontanosti, če bi me lovil po neki točki paragrafa, ampak mu vse mora biti predvidljivo in vse mora imeti pod kontrolo.[/quote]

Aja. Brihtno res. Ti zadeve napišeš v RAVNO VRSTO
“številčenja, označevanja, etiketiranja, členjenja, točke, alineje” in to je ok, če jih pa
našttejem ENO POD DRUGO , je pa ful narobe.
Pa kok moraš bit butast, no.

Narobe si razumela. Matjazko je hotel povedat, da on bi vzel vsako žensko: narkomanko, pijanko, lažnivko, goljufivko, grobo, neprijazno, netolerantno, zanemarjeno, posesivno… v glavnem on vse sprejme. Njega to, kar si ti napisala, niti pod razno ne odbija.

Narobe si razumela. Matjazko je hotel povedat, da on bi vzel vsako žensko: narkomanko, pijanko, lažnivko, goljufivko, grobo, neprijazno, netolerantno, zanemarjeno, posesivno… v glavnem on vse sprejme. Njega to, kar si ti napisala, niti pod razno ne odbija.[/quote]

Sej ti pravim, da je brihten ko sto mater.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close