Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Deal-breakerji

Deal-breakerji

Lahko npr. tudi za moškega pogledamo… Dokler sem bil poročen, za svojo nisem imel seznama napak. Ljubil sem jo tako, kot je bila. Potem pa se povampirila in na koncu me je še prevarala.
No, zdaj pa imam seznam…. 🙂

In ja Matjažko, drži, točno to kar si napisal. Je pa dolžina seznama vedno recipročna osamljenosti oz. želji po partnerki. ;-)[/quote]

Narobe si me razumel.
Ženska, ki nima nobenega seznama, se res z lahkoto poroči. Veliko pijancev, lenuhov, nasilnežev oz. večina njih je poročena. Verjamem, da njihove žene niso imele nobenih seznamov.[/quote]

Aja, nasilnost je pogojena s samskim/zakonskim stanom. Res neverjetna korelacija.
In nasilni so spet izključno samo moški (nad ženskami)? Nasilje ima veze le z osebo.
Nasilje je pogojeno predvsem z (neustrezno) vzgojo, nasilni so moški in ženske.
Moški bolj aktivno (fizično), ženske bolj pasivno (prikrito agresivno, zato tudi manj družbeno vidno).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Narobe si razumela. Matjazko je hotel povedat, da on bi vzel vsako žensko: narkomanko, pijanko, lažnivko, goljufivko, grobo, neprijazno, netolerantno, zanemarjeno, posesivno… v glavnem on vse sprejme. Njega to, kar si ti napisala, niti pod razno ne odbija.[/quote]

Hihitavka, če bi imela občutek, da bi vedela, kaj pišeš, bi se zavedala, da venomer zahajaš v skrajnosti. Omenjal sem banalnost stoterih alinej, če npr. skadi čik, je zaradi tega ne bom pustil ali se sprl. Bom ji pač rekel, naj gre ven pokadit in pika, spotikati se ob banalnosti in malenkosti v življenju, taki ljudje niso/niste sposobni za bivanje v dvoje, ker so/ste neprilagodljivi in preveč kapricasti. 😉

Narobe si razumela. Matjazko je hotel povedat, da on bi vzel vsako žensko: narkomanko, pijanko, lažnivko, goljufivko, grobo, neprijazno, netolerantno, zanemarjeno, posesivno… v glavnem on vse sprejme. Njega to, kar si ti napisala, niti pod razno ne odbija.[/quote]

Hihitavka, če bi imela občutek, da bi vedela, kaj pišeš, bi se zavedala, da venomer zahajaš v skrajnosti. Omenjal sem banalnost stoterih alinej, če npr. skadi čik, je zaradi tega ne bom pustil ali se sprl. Bom ji pač rekel, naj gre ven pokadit in pika, spotikati se ob banalnosti in malenkosti v življenju, taki ljudje niso/niste sposobni za bivanje v dvoje, ker so/ste neprilagodljivi in preveč kapricasti. ;)[/quote]

Aha. In prikladno nisi komentiral tega, da ti naštevaš u tri krasne, pa je vse ok, jaz
dam pa v “alineje”, je pa katastrofa…
Dej no…spotikaš se ja….v banalnosti….na kvadrat…

Kje piše da moramo imet ista merila?[/quote]
Tega res ni treba. Samo lolek izpadeš, ko nekomu očitaš nekaj, kar sam počneš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hihitavka, če bi imela občutek, da bi vedela, kaj pišeš, bi se zavedala, da venomer zahajaš v skrajnosti. Omenjal sem banalnost stoterih alinej, če npr. skadi čik, je zaradi tega ne bom pustil ali se sprl. Bom ji pač rekel, naj gre ven pokadit in pika, spotikati se ob banalnosti in malenkosti v življenju, taki ljudje niso/niste sposobni za bivanje v dvoje, ker so/ste neprilagodljivi in preveč kapricasti. ;)[/quote]

Aha. In prikladno nisi komentiral tega, da ti naštevaš u tri krasne, pa je vse ok, jaz
Dej no…spotikaš se ja….v banalnosti….na kvadrat…[/quote]

Prosim? Ne razumem. 🙂 Tvoje življenje, tvoja merila. Ampak s temi merili (stoterimi alinejami) je statistična verjetnost, da boste imele partnerja v življenju , je pač majhna, za kar ne rabiš biti jasnovidec, da prideš do takšnega sklepa. 😉

Dej no…spotikaš se ja….v banalnosti….na kvadrat…[/quote]

Prosim? Ne razumem. 🙂 Tvoje življenje, tvoja merila. Ampak s temi merili (stoterimi alinejami) je statistična verjetnost, da boste imele partnerja v življenju , je pač majhna, za kar ne rabiš biti jasnovidec, da prideš do takšnega sklepa. ;)[/quote]

Se mi je zdel, da ne boš razumel, ja….

Prosim? Ne razumem. 🙂 Tvoje življenje, tvoja merila. Ampak s temi merili (stoterimi alinejami) je statistična verjetnost, da boste imele partnerja v življenju , je pač majhna, za kar ne rabiš biti jasnovidec, da prideš do takšnega sklepa. ;)[/quote]

Se mi je zdel, da ne boš razumel, ja….[/quote]

Kvantne fizike in Schrödingerjevo načelo nedoločnosti? Ja, razumevalno težka tema… 😀

Se mi je zdel, da ne boš razumel, ja….[/quote]

Kvantne fizike in Schrödingerjevo načelo nedoločnosti? Ja, razumevalno težka tema… :D[/quote]

Ne. Zate je že to, da mi očitaš v temi popolnoma isto, kar počneš sam, nemogoče
razumeti. In zdej se boš izvijal in vrtel in mešal meglo…da bi to kako zakril, ampak …
ne bo šlo….sej se poznamo….ko te kdo osmeši, imaš dve strategiji…ali mrkneš za par
dni in se potem delaš, da ni bilo nič, ali se pa delaš neumnega in narediš veliiiiiiko megle,
da bi prikril sramoto…

Ubogi matjažek, nobenega spiska nezaželenih lastnosti nima. Pa vseeno ga nobena noče.
Zgleda, da tudi ženske, ki imajo vse lastnost s Skelinega seznama (večina moških takih žensk ne bi marala), nočejo matjažička.

Kvantne fizike in Schrödingerjevo načelo nedoločnosti? Ja, razumevalno težka tema… :D[/quote]

razumeti. In zdej se boš izvijal in vrtel in mešal meglo…da bi to kako zakril, ampak …
ne bo šlo….sej se poznamo….ko te kdo osmeši, imaš dve strategiji…ali mrkneš za par
dni in se potem delaš, da ni bilo nič, ali se pa delaš neumnega in narediš veliiiiiiko megle,
da bi prikril sramoto…[/quote]

Ne razumem, kaj pravzaprav poskušaš povedati!? Sramoto glede česa?
S stavki: ‘mešaš meglo’, ‘ne razumeš’, ‘neumen si’ itd. – to ne velja za veljaven argument. 😉

Ronka, debela_starunklja in ostali multi-niki. Gospodična, še vedno ista in na istem, 1 leto nazaj, 2 leti, 3 leta.., nič se ne premakne v (ljubezenskem) življenju, če ne zberemo poguma in tvegamo. Tveganje pri tebi pomeni to, da izkusiš življenje, ki ga zavidaš drugim (Robiju, Onetu…): najdeš partnerja, družina, morda otroci…

Matjažko, kaj to pomeni, da že 1 leto, 2 leti, 3 leta slediš vsem ženskam tu gor. To si želel povedat? V to ne dvomim. Samo po mojem jih je bistveno bistveno več let od kar to počneš.
Pa ne si delat utvat, da tebi kdo kaj zavida. Verjetno si to namigoval.

No sej to. Samega sebe je opisal zgoraj.

da bi prikril sramoto…[/quote][/quote]

Ne razumem, kaj pravzaprav poskušaš povedati!? Sramoto glede česa?
S stavki: ‘mešaš meglo’, ‘ne razumeš’, ‘neumen si’ itd. – to ne velja za veljaven argument. 😉

Aha. Torej tokrat taktika “delamo se še bolj neumnega, kot ponavadi”….in se
pretvarjamo, da ne znamo par postov nazaj prebrat…
Eh Tjazko

Kje piše da moramo imet ista merila?[/quote]
Tega res ni treba. Samo lolek izpadeš, ko nekomu očitaš nekaj, kar sam počneš. :))[/quote]

Torej bi ona izpadla lolek če naju napade nek tip, branim pa jaz njo, ona pa mene ne?

S to temo si me čist očarala Skela. Uff kok enga znanja imaš ti. Pamet ti kr bliska iz buče.

skoraj nič alinej = ženske v dolgotrajnih zvezah, ponavadi poročene
le nekaj alinej = samske, s potencialno možnostjo za zvezo, če so pod 30
veliko alinej = samske, nesposobne za zvezo ali slabimi obeti (razveza, ločitev)

:)))[/quote]

res je, podobno velja v nasprotni smeri..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

cele litanije imaš))) če pomislim, držal sem se najbolj dveh, prvič, nikoli se ne zapletaj z osebo iz istega kraja oz v radiusu vsaj 12 km, drugič, nikoli se ne zapletaj z ljudmi, ki so bolj nori od tebe

cele litanije imaš))) če pomislim, držal sem se najbolj dveh, prvič, nikoli se ne zapletaj z osebo iz istega kraja oz v radiusu vsaj 12 km, drugič, nikoli se ne zapletaj z ljudmi, ki so bolj nori od tebe[/quote]

:-)))
Luštno in uporabno 🙂

Vse kar si naštela Skela + ne sme preveč viset na monu in pridigat samskim.

– da govori kar misli in da misli kar govori
– da najprej misli in nato govori
– da sploh misli
– da ima širokopasovno povezavo med možgani in jezikom in ne da jezik uživa visoko stopnjo avtonomije

No, pa dobre joške mora imet 😉

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, pa dobre joške mora imet ;)[/quote]
ob dobrih joških je vse ostalo brezpredmetno

Pa fajn je, če je ženska. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tega se res ne gre branit 🙂

Pravilno fantje, pravilno :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close