Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Deal-breakerji

Deal-breakerji

Kaj ti nucajo joške, če si odzadi k deska ?

A jst sem odzadi k deska?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ah ne Margot, ti si popolna. Pametna, lepa, izkušena, duhovita, čustveno inteligentna,…

V tvoji glavi edino.

No evo, pa niti začela nisem. Al’ ste predvidljivi.[/quote]

Saj ni nič narobe, če si se našla pod tretjo točko, drastično zmanjšaj alineje + eliksir mladosti, pa boš se lahko poročila. :))) Malo sem žleht… haha 😀 Problem glede let ni v izgledu, ampak ker postajamo z leti vse bolj okorni, manj prilagodljivi, manj pripravljeni se prilagajati, spreminjati itd. – torej alineje se še samo množijo… Tista ženska ali moški, ki ne dobi partnerja, je problem izključno v njih.[/quote]

Ofak, zdej si me pa dotolkel. Torej se nikdar se ne bom poročila 🙁

Saj ni nič narobe, če si se našla pod tretjo točko, drastično zmanjšaj alineje + eliksir mladosti, pa boš se lahko poročila. :))) Malo sem žleht… haha 😀 Problem glede let ni v izgledu, ampak ker postajamo z leti vse bolj okorni, manj prilagodljivi, manj pripravljeni se prilagajati, spreminjati itd. – torej alineje se še samo množijo… Tista ženska ali moški, ki ne dobi partnerja, je problem izključno v njih.[/quote]

Ofak, zdej si me pa dotolkel. Torej se nikdar se ne bom poročila :([/quote]

Za Mon samice sem posebej pogledal v kristalno kuglo, mogoče pa je šlo za akvarijsko bovlo,
nisem čisto ziher, ker sem prej popil par piv za boljše videnje, ampak v vsakem primeru sem videl v bodočnost, da se bo eni od vas slej ko prej prikazala Marija, pardon, nasmihnila sreča in bo spoznala:
visokega, postavnega, temnolasega moškega, z izrazitimi obraznimi potezami, polnimi ustnicami, v uniformi, verjetno bo pilot, mogoče kak vojaški polkovnik ali pa kirurg, nisem dobro videl, ker se je steklo zarosilo.
Če vas zanimajo podrobnosti in imate viška kakšnega evrskega stotaka, me kontaktirajte na ZS.
:)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

haha feministka skela s svojim seznamom. A to ga sabo nosiš da česa ne pozabiš? prav smešno je kako klišejsko padeš med tebi podobne feministke čeprav se delaš da to nisi. Prav vse feministke imajo sezname kaj nekdo ne sme imeti in spravljajo ljudi v kalupe. Ko drugi storijo to njim (naprimer delitev dela na moška in ženska) pa so popolnoma šokirane. Sovražim take hinavke.

Zakaj jo nekateri napadate? Meni se zdi njen seznam čist smiseln in normalen. Nihče ne mara tistih lastnosti pri nikomer…aja ste se mogoče prepoznali in ste se zato razjezili? Heh…

Eh, popolna verjetno res ni, vse ostalo bo pa kar držalo…. 😉
še sploh v primerjavi s tabo 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dejansko so te njene zahteve zelo odvisne od življenjske situacije zato je popolnoma neumno kaj poudarja (razen mogoče izjeme). Moškemu umreta sin in žena in zato pade v vero kjer najde uteho. Kdo na tem svetu si upam takemu karkoli očitat. Če bi bil svet res tako črno bel kot si predstavlja Skela bi bili odnosi nekaj najlažjega na tem svetu. Obenem pa bi se bilo smiselno vprašat če ste ljudje s seznamom tako popolni da upate druge presojat.

Dejansko so te njene zahteve zelo odvisne od življenjske situacije zato je popolnoma neumno kaj poudarja (razen mogoče izjeme). Moškemu umreta sin in žena in zato pade v vero kjer najde uteho. Kdo na tem svetu si upam takemu karkoli očitat. Če bi bil svet res tako črno bel kot si predstavlja Skela bi bili odnosi nekaj najlažjega na tem svetu. Obenem pa bi se bilo smiselno vprašat če ste ljudje s seznamom tako popolni da upate druge presojat.[/quote]

Ti si pa res en…. ne vem kaj 😉
Presojanje drugih je posledica širokega pogleda….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Presojanje drugih na prej postavljenih kriterijih je neumno in skrajno otročje.

Eh, popolna verjetno res ni, vse ostalo bo pa kar držalo…. 😉
še sploh v primerjavi s tabo :P[/quote]
Z mano se nobeden izmed vas ne more primerjat. Ti še najmanj.

Potem smo pa itak vsi večno otroci…
eni bolj, drugi manj.

Ti mater, viš, že dobrih pet let me peca tak policaj. No, če ti ne uspe postat intelektualec, si še vedno lahko šlogarca.

Kaj je Pumči, a ti je spet ena kajlo dala, pa se je treba strest nad anonimno žensko na
forumu? Kako predvidljivo in vedno enako….
Pa kako še vedno probavaš, ko pa dobro veš, da te nobena ne mara?
Sovraštvo do žensk kar šprica iz tebe…bednik na kvadrat…

Ja, zanimivo, res je. Vse kar je naštela Skela so neki osnovni pogoji tako za ženske kot za moške.
Ampak nekaterim gredo še tako osnovni pogoji v nos. Res zanimivo, da tega ne izpolnjujejo.
Ja, verjamem, če se najdeš v tem, potem te res motijo.
Nad tem, kar je napisala Skela se lahko zmrdujejo res le tisti, ki so ali zanemarjeni ali zapiti, zadrogirani ali neki verski fanatiki.

Če bi mi napisali da mora ženska met pickico pobrito na nulo, bi rekli da to ne sme biti osnovni pogoj in bi se nekatere tu zmrdovale in že iskale kontra, da pol mora moški tudi tako……

dolgočasno bedne ste že.

To kar je vam logično se vam zdi dam ora bit vsem, to kar je pa drugim, pa je izsiljevanje pa vse živo, pol pa hitro začnimo kontra…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi mi napisali da mora ženska met pickico pobrito na nulo, bi rekli da to ne sme biti osnovni pogoj in bi se nekatere tu zmrdovale in že iskale kontra, da pol mora moški tudi tako……

dolgočasno bedne ste že.

To kar je vam logično se vam zdi dam ora bit vsem, to kar je pa drugim, pa je izsiljevanje pa vse živo, pol pa hitro začnimo kontra…..[/quote]

Jest teb nič ne predpisujem.
Zarad mene te je lahko en sam ego, si totalen kontrol frik, umazan, zanemarjen,
vsak daj pijan in zadrogiran pretepač, več v zaporu kot doma.
Zakaj pa ne?

.[/quote]
Pa ne moreš vsem ugajat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

IN še vedno nas bereš, a ne?

Gospodična Mulitinik, to ni zdravo, vsak dan nov nik? 🙂
Brez izoblikovane identitete, se boste čisto razkrojili v množici sivih mišk – nepoznanih in nemarkantnih anonimnežev, tudi s povprečnostjo postov ne izstopate ravno vsa ta leta, ker pišete iste lajne. 😉

dolgočasno bedne ste že.

To kar je vam logično se vam zdi dam ora bit vsem, to kar je pa drugim, pa je izsiljevanje pa vse živo, pol pa hitro začnimo kontra…..[/quote]

Zakaj pa ne?[/quote]

Kakšni ekstremi, da je toliko moških tega profila in da si jih ženske izbirajo, ker so zadrogirani in pijani pretepači. 😀 To je samo po sebi umevno, da ne, zato ne razumem, čemu to omenjati??? Ni to najstniško opisovanje, če pa gre za +30 žensko, pa bi ji moralo biti jasno kot bel dan, kaj hoče, kaj lahko dobi, kakšna je izbira… 🙂

Gospodična Mulitinik, to ni zdravo, vsak dan nov nik? 🙂
Brez izoblikovane identitete, se boste čisto razkrojili v množici sivih mišk – nepoznanih in nemarkantnih anonimnežev, tudi s povprečnostjo postov ne izstopate ravno vsa ta leta, ker pišete iste lajne. ;)[/quote]

Pa misliš, da je moja želja enaka tvoji, gospodič?
Verjamem, da ti je izredno pomembno, da nisi sivi mišek. Predvsem ti je pomembno, da si poznan, markanten anonimnež, ki izstopa s svojimi post, ker vsa leta piše iste lajne.
Verjame, da ti je vse to pomembno. Zato pa tudi to počneš, a ne?
Samo verjemi, da nimamo vsi takšne potrebe kot jo imaš ti. Eni smo povsem zadovoljni, ker nismo takšni kot si ti.

Damo gospodiču majažku zaploskat, ker je poznan, markanten anonimnež, ki s svojimi posti močno izstopa, ker vsa leta isto ponavlja. Bravo matjaži, si srečen, da si to vse dosegel v enem samem življenju?
Prepričana sem, da so ti vsi ljudje nevoščljivi, ker si tako poseben poznan, markanten anonimnež.

Dajte mu zaploskat, da bo srečen.

Zakaj pa ne?[/quote]

Kakšni ekstremi, da je toliko moških tega profila in da si jih ženske izbirajo, ker so zadrogirani in pijani pretepači. 😀 To je samo po sebi umevno, da ne, zato ne razumem, čemu to omenjati??? Ni to najstniško opisovanje, če pa gre za +30 žensko, pa bi ji moralo biti jasno kot bel dan, kaj hoče, kaj lahko dobi, kakšna je izbira… :)[/quote]

Dajmo majažku zaploskat. Ponovno še en post, ki ga je že 1000x napisal. Bravo, vse bolj markanten in opazen anonimnež postajaš. Zaslužiš si res priznanje. Za vztrajno ponavljanje istih postov.

Kje piše da moramo imet ista merila?[/quote]
Bral sem, da so ljudje z dvojnimi merili karakterno težki ljudje in to očitno še kako drži. Pred leti sem tudi naletel na tako in sem vesel, da se med nama ni nič razvilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close