Deal-breakerji
Dejansko so te njene zahteve zelo odvisne od življenjske situacije zato je popolnoma neumno kaj poudarja (razen mogoče izjeme). Moškemu umreta sin in žena in zato pade v vero kjer najde uteho. Kdo na tem svetu si upam takemu karkoli očitat. Če bi bil svet res tako črno bel kot si predstavlja Skela bi bili odnosi nekaj najlažjega na tem svetu. Obenem pa bi se bilo smiselno vprašat če ste ljudje s seznamom tako popolni da upate druge presojat.[/quote]
Aja, ker ti pa ne presojaš nikogar….
Ja, še vedno si smešen za crknit.
Jest teb nič ne predpisujem.
Zarad mene te je lahko en sam ego, si totalen kontrol frik, umazan, zanemarjen,
vsak daj pijan in zadrogiran pretepač, več v zaporu kot doma.
Zakaj pa ne?[/quote]
Kakšni ekstremi, da je toliko moških tega profila in da si jih ženske izbirajo, ker so zadrogirani in pijani pretepači. 😀 To je samo po sebi umevno, da ne, zato ne razumem, čemu to omenjati??? Ni to najstniško opisovanje, če pa gre za +30 žensko, pa bi ji moralo biti jasno kot bel dan, kaj hoče, kaj lahko dobi, kakšna je izbira… :)[/quote]
Podnapise, prosim….tole skorpucalo je pa popolnoma neberljivo…
Kakšni ekstremi, da je toliko moških tega profila in da si jih ženske izbirajo, ker so zadrogirani in pijani pretepači. 😀 To je samo po sebi umevno, da ne, zato ne razumem, čemu to omenjati??? Ni to najstniško opisovanje, če pa gre za +30 žensko, pa bi ji moralo biti jasno kot bel dan, kaj hoče, kaj lahko dobi, kakšna je izbira… :)[/quote]
Podnapise, prosim….tole skorpucalo je pa popolnoma neberljivo…[/quote]
Narišem? Nimam likovne nadarjenosti. 🙂
Npr. alineja, da ne sme biti grob in neprijazen. Zdaj pa mi povej, za koliko primerov gre, ko bo nekdo toleriral oz. mu bo vsakdanje, če bo partner grob in neprijazen? Noben, ker so to obče, samoumevne stvari.
Podnapise, prosim….tole skorpucalo je pa popolnoma neberljivo…[/quote]
Npr. alineja, da ne sme biti grob in neprijazen. Zdaj pa mi povej, za koliko primerov gre, ko bo nekdo toleriral oz. mu bo vsakdanje, če bo partner grob in neprijazen? Noben, ker so to obče, samoumevne stvari.[/quote]
A se hecaš?
Ogromno žensk se nalima na točno take….ponavadi zaradi družinske zgodovine, ker
si “grobost” razlagajo in predstvaljajo kot “moč”….upajo, da jih bo partner ščitil…in v
96,3% končajo na urgenci z zlomljeno čeljustjo…
Npr. alineja, da ne sme biti grob in neprijazen. Zdaj pa mi povej, za koliko primerov gre, ko bo nekdo toleriral oz. mu bo vsakdanje, če bo partner grob in neprijazen? Noben, ker so to obče, samoumevne stvari.[/quote]
A se hecaš?
si “grobost” razlagajo in predstvaljajo kot “moč”….upajo, da jih bo partner ščitil…in v
96,3% končajo na urgenci z zlomljeno čeljustjo…[/quote]
Nisi pisala o sebi? Drugače pa takšnih, ki bi si grobost in neprijaznost predstavljaje kot “moč”, poznam bore malo – ker takšne rabijo strokovno pomoč.
A se hecaš?
96,3% končajo na urgenci z zlomljeno čeljustjo…[/quote]
Nisi pisala o sebi? Drugače pa takšnih, ki bi si grobost in neprijaznost predstavljaje kot “moč”, poznam bore malo – ker takšne rabijo strokovno pomoč.[/quote]
Ne Matjazko iz mojega zgornjega seznama je čisto jasno razvidno, da nisem pisala
o sebi. Si slučajno spregledal? Se ti to pogosto dogaja? Imaš tudi drugače težave s
koncentracijo in spominom?
Vsak tako malce razgledan človek ve, da v Sloveniji številne ženske ‘padajo po stopnicah’. Pa to so le primeri, ki pridejo do zdravnika, policije, CSD. Večina primerov pa ostaja za štirimi zidovi.
Ali pa si vse to CSDji, strokovnjaki, društva, policija vse to nasilje nad ženskami izmišljujejo?
Osebno poznam kar nekaj žensk, ki to prenaša.
Seveda prenašajo, med mehkužcem in enim takim ki jo bo vsekal na gobec če bo neumnosti delala, si bodo pač zadnjega zbrale. Saj to je normalno, z mehkužcem so pač dve babi v zvezi. Normalne oziroma tiste, ki znajo izbirat pa si izberejo tiste, ki ji znajo stopit na rep ko to rabi brez da se fizično znesejo na njo, pa tudi same ne potrebujejo dosti takega “testiranja” moških.
Vsak tako malce razgledan človek ve, da v Sloveniji številne ženske ‘padajo po stopnicah’. Pa to so le primeri, ki pridejo do zdravnika, policije, CSD. Večina primerov pa ostaja za štirimi zidovi.
Ali pa si vse to CSDji, strokovnjaki, društva, policija vse to nasilje nad ženskami izmišljujejo?
Osebno poznam kar nekaj žensk, ki to prenaša.[/quote]
Vsaj nekaj kar nam evolucija in družba ne more vzet, to je moč…..
Nekoč so bli največji carji tisti ki so zmagali fizično, danes boge feministke jamrajo da je to dejanje strahopetcev 🙂
😛
Feministke ne jamrajo, ker niso tepene s strani moških. Če se že zgodi, da jo udari moški, verjemi, da to stori enkrat. Potem ga da pa ona takoj na čevelj.
Res pa je to dejanje strahopetcev. Kdor pretepa fizično šibkejšega je strahopetec.
Tudi zdravi ženski, ki tepe bolehnega moža, bi rekla, da je strahopetka pa še kaj drugega grdega zraven.
Feministke ne jamrajo, ker niso tepene s strani moških. Če se že zgodi, da jo udari moški, verjemi, da to stori enkrat. Potem ga da pa ona takoj na čevelj.
Res pa je to dejanje strahopetcev. Kdor pretepa fizično šibkejšega je strahopetec.
Tudi zdravi ženski, ki tepe bolehnega moža, bi rekla, da je strahopetka pa še kaj drugega grdega zraven.[/quote]
Mhm, v bitkah so to res prej zmerli, da potem niso izpadli ”strahopetni” 🙂
Obstajajo ženske ki so močnejše od mene in kaj pol? A njih pa lahko prtegnem? Aja ne ker one niso enakopravne, revice so ženskega spola in njih pač ne smemo tepst 🙁
Enakopravnost pa taka. Če bi mi tip najedal nekaj časa bi ga prtisno, če mi ženska je pa kao ne smem, oz. bom takoj jaz ta slabi, a to da ona prej teži pa je ok, dvoličnost na kvadrat!
Kje je tukaj enakopravnost? Tu jim pa ni všeč ne? Ker so slabše v povprečju 😛
Forum je zaprt za komentiranje.