Debata je odprta, pa se za
to spada pod okolico ljubljane, in ne pod dolenjsko. čeprav pa že zavijajo. kot tudi grosuplje ni dolenjska
“Psihologovo” razlago popolnoma sprejemam, ker je logična glede na besedni zaklad pretepača “Svetilnika”. Pretepači pač poznajo le zakon pesti. Razum – kaj je to ? Razum in pretepači ? Že v uho ne gre skupaj, a ne? Sprejeti pretepača, umsko zaostalega človeka, na forum je torej nespametna poteza. Svetilnik ti pa pojdi v kakšno lokalno beznico, se ga napij in malo pobahaj kako si močan, da bo končno že enkrat mir. Forumi pač niso zate. To si dokazal s svojimi besedami.
Najprej praviš:
Datum: 22-02-05 21:29
……da se kje ne srečava lahko se zgodi da me popade bes “in ti razbijem tisto debelo faco” a si razumel??…..
Potem pa:
Datum: 22-02-05 21:32
GROŽNJA BI BILA ČE BI TI NAPISAL da te bom razbil.
Napisal sem da me LAHKO popade bes in če boš tako delal me tudi bo. mnenje v demokraciji pa je dovoljeno in res pazi kaj delaš tukaj gor še noben s eni iz mene norca delal pa se tudi ti ne boš ŠE NAJMANJ TI.
————-
Povzetek:
Sam sebi si dokazal, da ne znaš uporabljati besed oziroma, da ne razumeš pomena besed. Torej pač nisi za na forum. Sprijazni se. Nič tragičnega.
Pa še to. V demokraciji je potrebno sprejemati drugačne, ne samo imeti pravico do svojega mnenja. Ker ti ne znaš sprejemati drugih, zakaj bi morali ostali tebe. Očitno niti v demokracijo ne spadaš. Očitno bi ti zelo ustrezal fašistični, komunistični ali kakršenkoli nasilnen režim že.
No, si se pač rodil v napačnem obdobju in nimaš te možnosti. Predlaga, ti, da greš v Afganistan oziroma v Irak s svojimi nagnjenji počet nekaj koristnega – lahko si kanon futer.
Govorimo o kraju, ki je od Ljubljane oddaljen 50 km v smeri proti dolenjski. A je to osrednja Slovenija?
ma ne mi rečt celih 50 km, težko vrjamem,ne vem, če, nism pa sigurna. Ja srček dolenjska zemljepisno, žal, to še ni.
Ene pa res morte vsako temo zapackat. A vam ni dost en post z vašimi nadvse pametnimi čveki???
UUUUUU, seveda, potem je pa to osrednja Koroška. Dolenjska, Gorenjska, Štajerska…..Dejstvo je, da ta kraj je tam. Med Malo goro in Suho krajino, bolj precizirano.
Vendar poanta ni v tem. Se strinjava?
a je mogoče kaj bolj pameten čvek zdej k si se ti oglasil/a?
sem pač povedala kar mi je ležalo na duši in če sem pa zaradi tega packala SORRY
se ne strinjam, hahahha, je tam kraj ja, samo še zmeraj zemljepisno gledano ni dolenjska. čeprav je zame dolenjska vse od drugega tunela naprej, ker je lj bljak. dolenjska pa……(ni besed)
Grosuplje 19 km+Videm Dobrepolje 13+Struge 12=44 km. Oprostite 44 km in ne 50. Moja napaka. In še nekaj. Zelo malo skupnega imajo Struge in Grosuplje. Gremo pa malo v slepo ulico.
Čist po naključju mi ni vseen kaj delate iz foruma.
Sicer pa pljuvate v lastno skledo, najboljš, da Primož vse skup skensla, itak postaja iz dneva v dan slabše.
Hahahahahahahaha,kako ste smešne,ko se”kregate”.
hehe..to je tebi brez dlake na jeziku…ah, daj pomisli malo kaj pišeš…
Žalost.
ooo spet ena pametna. in kaj pol če pove kaj misli. pač se izraža tko kot se, veliko preklinja in kaj zato. po tem ne moreš ocenjevat človeka, pač kritizira itd. če se pa ti do ljudi……aaa, ma ne da se mi pregovarjat.SAm da ste vi naj naj in oh in sploh.
Svetilnikk im po moje IQ na nivoju planktona in prav nič več!
ja ja…nima smisla…ne trudi se razlagat….njegov nivo ti gre lažje od prstov, kar drži se ga….
Forum je zaprt za komentiranje.