Debata je odprta, pa se za
jaz lahko ocenjujem ljudi, ki preklinjajo… kot ljudi z zelo zelo pomanjkljivim besednim zakladom, ki so nazadnje prijeli kakšno knjigo v roke v šolskih klopeh (mrbit celo v SŠ)….
ki neuspešno polnijo luknje s kletvicami, ker jim pač “pravih” besed zmanjka… ne, hvala…. takega sogovornika si niti najmanj ne želim!
Tale ugotovitev je pa zelo inteligentna in prijazna, kajne?
Svetnik ti se pa delaš pametnega!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si ena navadna pijandura…………..
Skuliraj se, ne misli, da se ne more ugotoviti kdo si!!!!!!!!!!!!!!!!
A se zavedaš kaj pišeš?????????????????????????????
Z tvojim izrazom se ne zavedaš in si po moje zelo psihično motena oseba………
Psihopatič……….
Maaaaaaaaaaaa kaj se greš. Kdo se te boji??????????????
Če bi v živo kaj spregovoril bi se res delal svetnika tako pa…………..
Tvoj dolgiiiiiiiiiiiii gobec te je sam…………………….
Se ne splača za takšnega psihopatiča izgubljati besede in časa…………
Adios amore!
No, no, no Svetilnik……vse gre po mojem nacrtu. Pocasi postaja vse pretesno, roke se potijo, temne ceste vodijo proti Dolenjski…..
Opozarjam vas, da je virtuala nevarna zadeva, sploh v tako majhni Sloveniji. Ljudje ze zapletejo v svoje lazne identitete brez moralnih zavor……vsa notranja beda in sovrastvo privreta na dan in nekega dne se virtuala spremeni v resnicnost !!!!
Z Dr. Watsonom priporocava Primozu posvet s strokovnjakom. Svetilnik postaja nevaren !
Res ne razumem več. A je koga ubil? Ali ste nekatere razočarane, ker vas ne šmirgla, glede na to, da v glavnem tu gor lovi ženske?
Odlična debata :-)))
Za svetilnika…dobiva se pri Krajčku. Če je iz Strug, potem veš kje je to.
Za ženske, ki pa zagovarjajo svetilnikka, pa naj povem, da se ne izraža drugače, izraža se tako kot tukaj ni dovoljeno..
Orka, a mora človek koga ubiti, da mu prepovemo obisk foruma??? Kot drugo ne razumem, Zakaj naj bi bile ženske razočarane nad takšnim osebkom?
sasheen pač se izraža tko kot se, veliko preklinja in kaj zato. po tem ne moreš ocenjevat človeka, pač kritizira itd. če se pa ti do ljudi.
Nič kaj zato, toako je prepovedano!!!!!!!!!!! LAhko ga ocenjujem tako, če se ne želi držati rpavil ima svobodo in lahko oddite, kadarkoli in kamorkoli.
To pravilo velja za vse. In za debato na radiju mi je dal odlično iztočnico. Kako v resnici takšnim osebkom dopovedati, da ne spadajo sem?
brez skrbi, da bo v bodočnosti še veliko bolj pomembno to, komu lahko zaupate, ker na internetu nihče ni popolnoma anonimen in je vse odvisno in želje in prepričanja urednika sistema.
primož
Super! Tudi jaz pridem h Krajčku!
Saj poznaš njihov slogan:
TUJEC, NE HODI MIMO, KRAJČEK IMA DOBRO VINO!
nisem vsega brala ker se mi ne da sam svetilnik lahko ti povem da v strugah niso doma pretepačai ampak foucki, ha ha ha ne vem za kakega pretepača se maš če si iz strug
A v Strugah imate že Internet?
Ja kga pa rapataš? K bajte padiraš?
Očitno vsi bolj ali manj poznamo tisti konec. Ali Murn še obratuje?
AnaM
Grema h Murniii!
Minili so časi vaških pretepačev pri zloglasnem Murnu! Sedaj so se modernizirali in se “pretepajo” po internetu!
Primož, daj ga že na OFF!
Naj povem, da sem imela to “čast” oz. bolje smolo, da sem Svetilnika spoznala v živo.
Primož! Pobriši mu poste. Ta je izgubil občutek za realnost in živi v neki svoji lastni virtualnosti!
Zaradi tega norega lučkarja-svetilnika se bo forum skrčil in omejil.Tak dajte že odstraniti ti moro foruma.
No, s tem stavkom si pa velik povedala..
Torej nisem edina, ki zagotovo ve o čem govori….
In potem se najde ena, ki reče, da sem ljubosumna, ker me ne opazi….bog odpusti ji saj ne ve, kaj govori:)…lol
Letelo je bolj na post od Sherlocka. Ampak…taka gonja. No, saj je vseeno.
Pa lep dan:-)
A je vreden tak halo zaradi enega osebka (ne glede na to, kdo to je)? Dvomim.
Če je pa tako zaninmivo. Murn, pa je bil res kraj za pretepače še v moji mladosti. je pa to pred Rašco, in je še kar nekaj KM do fouckov. Če pa nam krajček ni všeč, smo pa lahko pr Brdavs al pa pr Majolki. :-))
Kaj naj rečem, da so tudi moje korenine fouckove?
Kaj je to. Bejlu je, nad dobrem pulem leti, pa na A se začne?
Ablak!
OFF, je če bi se dalo, taki vedno najdejo pot nazaj, ampak brez problema, da bo opozorjen tudi kako drugače, ne samo preko foruma!
Primož
ablak :)))))))))))))9
lol
tko ko tista – ….. pri nas doma imamo na stropu en velik lesen predmet, ki ima bele in črne tipke in lahko igraš nanj :)))
kaj je to?
he ha ha ti si pa poznavalec teh ljudi ej :)))
vse kar si napisal je res.
ponovno ponavljam: VSE TO JE ČISTA RESNICA KAR SI NAPISAL !!!
A SI KJE BLIZU DOMA? Sicer pa za to ugotovitev ne rabiš biti psiholog.:)))
Morda še ena zanimivost iz tistih krajev; foučkariji se drugače reče tudi Krompirjeva dežela. Saj nas že stari pregovor uči: Neumen kmet ima debel krompir.
Da pa ne bi sedaj žalili vseh ljudi, ki tam živijo- so tudi ljudje, ki vedo kaj je to bonton in so nasploh zelo v redu.
Svetilnikk, si morda pomislil, da bi se začel ukvarjati s turizmom, kajti odlično si spromoviral svojo rodno deželico!
Liza sori nimaš ti pojma kaj govoriš, pa brez zamere.
če boš stržancu rekla da je foucek te bo takoj zadavil čisto resni mislim.
foucki so doma do kompolj naprej pa ne več.
a veš od kje beseda foucek?
v starih časih ko so se fantje tepli med sabo z različnih vasi , so imeli s sabo
t .i. nože foucke.To je bil tak nož kot krivček za zobotrebce delat.
Priredili pa so ga tako da so krivino odrezali in da je iz lesenega dela ročaja gledalo ven samo 1-2 mm kovine.In s tistim so se potem rezali ko so se tepli.To so naredili zato, da ni bilo nevarnosti da bi se med sabo poklali oz. pobili ampak razrezano kozo so imeli pa vso in je kri spricala na vse konce pa kraje. sej to ima zupnik celo v starih knjigah zapisano.
strzanci pa niso folcki tisto je ze bela krajina. slucajno so zdej v isti obcini ampak to je pa tudi vse. ce mu reces da je foucek-resno te bo fental pa cetudi si zenska. sej ne bi bila prva tam se kar pobijajo med sabo.
Mur pa struge od kje si se pa ti vzela??
halo to je 30 m razlike.
ok ti si iz ljubljane npr.
ej a bolnica v novem mestu še obratuje?? he ha ha .
Forum je zaprt za komentiranje.