Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debata je odprta, pa se za

Debata je odprta, pa se za

ha ha ha če so tvoje korenine fouckove moraš vedeti od kje izvira beseda foucek.

jebenti žilo a je tebi jasno da struge niso fovcarija al boš moral biti prej fasan da boš to zakapiral!?

a pol si bil zdraven takrat ko smo enga vrgli na dens plac pri murnu še prej pa na tla zjmetali nekaj flaš in ga potem zgoraj brez vlekli po črepinjah da je bil ves obrezan?
a takrat si bil zdraven ko smo jih zaprli v murnovo garažo-neke važiče iz ljubljane- pa pretepli do konca .
a takrat si bil zdraven ko sta se dva pretepača na cesti pred murnom tepla in klala z noži , policaji pa so poscani gledali od strani, medtem pa smo jim mi odšravfali modre luči iz avtomobila itd.
lahko bi ti pisal do drugega tedna.
ja res , tam smo legende preživljali svojo mladost in dobro vem kako se lahko človeka opozori tako in drugače.

nimate pojma struge so bela krajina

na nivoju planktona:)))

glej – grosuplje je 14 km iz ljubljane -saj to maca dobro ve-
fovckograd 35 in stuge še 15 naprej.

ma kakšnih 19 -14.6 če sem natančen
po avtocesti je to 4-6 minut

ne bodi pametna ločena štajerka zamorjena z otroki.
zakaj te je že tvoj pustil? a te je varal? ha ha

Glede na tvoja prejšnja dva sporočila sem že mislil, da si spremenil način komunikacije, da le tli žarek upanja v tebi, pa sem se žal zmotil. Od kje vsa ta tvoja agresivnost, dragi Svetilnikk?! Le oglasi se še svojemu Psihologu, se bova spustila v dno tvoje črne duše in te ozdravila vseh tvojih fobij!

ja dsej oprosti res, včeraj sem bil totalno pijan ko danes vidim kaj sem pisal me je kar groza.
pa če je ta šmarnica pa cviček tok dobra pol je bil pa še rojstni dan pa sem še s pivokm mešal in pol sem še celo kozlal pa pr majolki sem za šankom zaspal pa me je na srečo en kolega domov peljal. ma ***** pa ta alko.

saj pravim alkohol dela sranje. če sem bil pa pijan ko krava včeraj.
a ti nisi nikoli al kaj?

saj pravim da imam problem-alkohol pa kaj čem če sem odvisen od njega. vsak dan visim v gostilni pol pa bedarije klatim ko domov pridem.
kot da ti nisi nikoli pijan a? sej v gostilnah me vsi poznajo pa kaj me briga.

Ej, sori, ampak ti si pa resno bolan!

Moram dodat – ta psihični teror je potrebno prenašat, ker je tu par kokelj, ki vztrajno branijo svetilnikove primitivne fore in ne zmorejo spregledat njegove agresivnosti, primitivnosti ipd. ali jim je pač to všeč ali kakorkoli.

“Kriv” ni le on, ampak še bolj zgoraj omenjene koklje, ki z njim prijazno komunicirajo.

Primož kaj nam je res potrebno brati te vse izjave od Svetilnikka?Kaj še nisi opazil, da ni vse vredu z njim, piše take primitivne poste in potem, ko človek misli, da se je le malo k sebi spravo in dobi upanje za njega, pa pride s takimi ven, da ti lahko slabo postane.

Nekateri ljudje včasih resnično potrebujejo nasvet in ko ga dobijo od Svetilnikka, verjemi se vprašajo če je s tem urednikom foruma tudi vse vredu, da dovoli takšne izjave v eter?

S tem, ko njemu dovoliš, da piše takšne bedarije, delaš sebi antireklamo in slab glas, ker zgleda kot da ta forum nima nobenih pravil in norm.

Pa kolikokrat si že napisal Svetilnikku, da je tokrat zadnjič, dobil opozorilo pa še vedno nisi nič ukrepal. Kot da bi imel vseeno nek “rešpekt” do njega.
No mogoče, pa te na nak način zabava? Nevem, probam ugotovit, ker se mi zdi počasi malo predolgo to zavlačevanje v prazno.

Mislim, da je skranji čas da nekaj ukreneš in ne samo govoriš.

Lep pozdravček, pa brez zamere!

Deklica

Ojoj, ni čudn, da me je strah še podnevi okol hodit, če so pa taki psihiči na svetu. ojojojoj… pol pa ni čudn, da se skoraj vsak teden zgodi en umor. tale s. je zrel za kaj takega, pol bi se pa še na stanje zmanjšane prištevnosti zgovarjal, pa ga še obsodil ne bi. žalostno. res.

ampak je res smešno, da misli, da je đek. v resnici je pa bolnik.

uf glih kar sem spwet poijan iz gostilne prišel sori sem zamorjen ko svina ni mi do debate. **** zakaj sem jaz tak alkoholik ?

kako kaj ločenka?
dej povej zakaj te je zapustil ha ha ha

Ma ti si pa tudi boga revca, ja… joj kolk je tebe strah…. oh oh oh… PAZI! Svetilnik bo iz računalnika skoču!!!

ha ha ha faca si:)))
upam da se vsaj ti zavedaš da se tukaj iz njih norca delam . z vsako posebej in z vsakim posebej razin izjem med katere spadaš tudi ti.

wooow….krasno, zdaj si pa dobila medaljo….glej, da si jo na steno obesiš….

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Zase se brigi…

Ene jih raje nosijo okrog vratu…

*eva*, na žalost se ne splača…

Ej boga tudi ti… Tebe je tudi kej strah, da nočeš pisat z običajnim nickom?? Verjetno si po vetru tudi ti, ne?

Ko mački na rep stopiš, zacvili.

____________________ Fantasy does not deliver.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close