Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debata je odprta, pa se za

Debata je odprta, pa se za

Ma ja…saj vem…:(((
pa nič škode, saj mam bolj pameten del….

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Vleče te pa vseeno tule gor, kajne? :-))) Tako kot vse nas.

____________________ Fantasy does not deliver.

Ne zgleda..

Pol pa itak OK.

Jaz se full strinjam s tvojimi komentarji, čeprav ene punce rečejo temu čredni nagon… V bistvu sem samo še zaradi redkih pametnih tu.

Samo bodi kar si!

Bravo *eva*!

:))))

hehe..če sma dve še ni čreda….čreda je na drugi strani…..

uh, še sreča, da sma dve…:(((

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Te še kar vleče gor, kaj????:-))))

Sej lahko tudi k nam prideš… boš kej lepga povedala, dej… pa jest eno številko rabim :)))

Poglej Orka takole ti bom rekla;

Sem se kdaj obregnila vate?

hehe, čreda bo pa huda…
Razočarana, ker sva dve? Preveč?

hehe…kje pa preveč…

Razočarana samo v smislu statistike…..vedno jo dvigne ceneno….:)

Obregnila si se ob “čveke” in med njimi sem tudi jaz. Nikomur nič slabega nočemo, ti in tebi podobno misleče ste pa zagnale gonjo proti nam.

Ne obratno je bilo..ti si se obregnila ob moje poste…ne glede na to, da sem nekajkrat povdarila, da ne govorim na pamet….

To, da imam svoje mnenje o vseh, ki se slinite okrog senilno, nekultiviranga, ki mu tudi civilizacija ne da pečata – dedca, to ne zanikam….

Men je zdele preveč…

Statistika, pa itak postaja res vedno bolj merodajna… Tule na forumu je statistika vedno bolj zanesljiv pokazatelj:(.

Jah ni kaj… čredni nagon… nam postajata že podobni… :))

Priznam, da se ne spomnim natančno. Sem že stara in me spomin zapušča:-))))
Eh, saj se ne slinim okol svetilnikka. Če bi se ti dalo it vse nazaj gledat, bi videla, da nisva nikoli kaj prida komunicirala, sploh pa ne v kao “seksualnem” smislu. Daleč od tega. Točno ve, da sem poročena z otrokom in me pusti pri miru. Jaz pa tudi ne provociram, zakaj bi?
So mi pa blizu nekatera njegova razmišljanja, je razgledan, samo pristop mu očitno šepa. Štrli iz povprečja, resda na moteč način, al ipak. In ne maram, da se cela truma spravi na koga. Jaz sem z lepo besedo pri njem še vedno naletela na lep odgovor.

:((((

ko se ustvari nasprotni tabor…šele postane zanimivo…

p.s. me veseli, da sem te spoznala :(((( ….

Jel da????? Prva žurka. Dokler bo konstruktivna, seveda.

Orka ti si ena budala!

Vem, ja. Ampak vseeno hvala, ker si mi povedala.

maš ja, res imaš bolj pametno delo.
analizirati zakaj te je bivši mož prevaral in pustil z otroki sedaj si pa ločenka ki lovi dece da ji bodo lahko zagotovili t.i. varno prihodnost.revca boga.
horny ločenka ha ha

civilizirana, kulturna , nesenilna,ločena beba z otroki, ker jo je tip dal na čevelj?? celjanka -štajerka ha ha

ti si pa ena gnila ***** ki se je skrila pod drug nick.
ha ha . nimaš ne ***** ne muda da poveš kdo si .kaj si to vemo-gnoj od gnoja

*eva*

Hvala enako:))

Struge so v SUHI KRAJNI ne pa v BELI. Aha saj res lahko bi bila tudi BELA… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close