Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debela deklca

Debela deklca

Sem odprl star video, da se lahko režite, sploh tisti,ki to radi počnete.

Drugim pa otvoritev za približujoče se kresovanje, lepo vreme in lepe spomine.

Na videu pa nisem sam…

( https://www.youtube.com/watch?v=MrCcugFGV8g )

Za tiste, ki mislijo, da bi moral biti lep pa nisem bil pa ta:

( https://www.youtube.com/watch?v=yu8LqY76djE )

. https://youtu.be/yzf2Us-fBy0

Ja spomnim se te pesmi Debela deklica 🙂 smo na to res veliko peli in plesali … :)) Malo spominov na res lepe čase … Sicer pa lepota ne zasenči duše in dobrega srca, tako da … 🙂 Meni recimo George Clooney nikoli ni bil ne lep in ne simpatičen, Jeremy Irons prej ali stari bradač Sean Connery  😉

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 26.04.2022 ob 16:09

Ja spomnim se te pesmi Debela deklica 🙂 smo na to res veliko peli in plesali … :)) Malo spominov na res lepe čase … Sicer pa lepota ne zasenči duše in dobrega srca, tako da … 🙂 Meni recimo George Clooney nikoli ni bil ne lep in ne simpatičen, Jeremy Irons prej ali stari bradač Sean Connery  😉

Stari časi ja.

Najbolj jih pomnem,ko je v Kranju bil še sejem na mestu kjer je sedaj Supernova.

Takrat smo kot mulci šli tja uživat in rajat.

darwindarko, 26.04.2022 ob 16:18

Stari časi ja.

Najbolj jih pomnem,ko je v Kranju bil še sejem na mestu kjer je sedaj Supernova.

Takrat smo kot mulci šli tja uživat in rajat.

Ja pa veš kaj je bilo še najboljše – ni bilo mobitelov, FB, Ig, pa smo se vse zmenili, če si prišel na ples si, če te ni bilo, te pač ni bilo, ampak smo vedeli kje in kdaj kdo zahaja rajat … Ni bilo sicer vse rožnato, smo pa znali uživat brez mobičev v roki … 😉

darwindarko, 26.04.2022 ob 15:51

Sem odprl star video, da se lahko režite, sploh tisti,ki to radi počnete.

Drugim pa otvoritev za približujoče se kresovanje, lepo vreme in lepe spomine.

Na videu pa nisem sam…

( https://www.youtube.com/watch?v=MrCcugFGV8g )

Za tiste, ki mislijo, da bi moral biti lep pa nisem bil pa ta:

( https://www.youtube.com/watch?v=yu8LqY76djE )

Bravo.

Anonimnež, 26.04.2022 ob 16:24

Ja pa veš kaj je bilo še najboljše – ni bilo mobitelov, FB, Ig, pa smo se vse zmenili, če si prišel na ples si, če te ni bilo, te pač ni bilo, ampak smo vedeli kje in kdaj kdo zahaja rajat … Ni bilo sicer vse rožnato, smo pa znali uživat brez mobičev v roki … 😉

Ja tega ni bilo.

Se je tudi zgodilo, da sem jaz kolega pri njem iskal on pa mene pri meni in sva se zgrešila. S telefoni se ne bi.

Potem smo se pa dobili tam kjer se je vedelo, smatralo da bomo.

Nekako je bilo lepše brez telefona v žepu, saj je bila reala in bolj zanimivo.

Sedaj ko gledam mlade se sploh srečujejo več ne toliko, saj si povedo že preko interneta vse.

Čudni se zdi, da bodo spomini in malo njih, ki naj ne bi bili virtuala.

Dada791, 26.04.2022 ob 16:25

Bravo.

Hvala

darwindarko, 26.04.2022 ob 16:28

Ja tega ni bilo.

Se je tudi zgodilo, da sem jaz kolega pri njem iskal on pa mene pri meni in sva se zgrešila. S telefoni se ne bi.

Potem smo se pa dobili tam kjer se je vedelo, smatralo da bomo.

Nekako je bilo lepše brez telefona v žepu, saj je bila reala in bolj zanimivo.

Sedaj ko gledam mlade se sploh srečujejo več ne toliko, saj si povedo že preko interneta vse.

Čudni se zdi, da bodo spomini in malo njih, ki naj ne bi bili virtuala.

Zdej se v živo niti ne opazijo ! Samo fotkanje in všečkanje.

Anonimnež, 26.04.2022 ob 16:33

Zdej se v živo niti ne opazijo ! Samo fotkanje in všečkanje.

Saj se, saj se, je pa tega veliko manj. Poleg tega virtuala in navidezni imidž zavaja.

Tudi sam internet in vse kar je na njem mnogim pokaže v kakšnem položaju so. Bogatija , luksuz , umetna, kupljena prijateljstva, kažejo ljudem, da so NULE. Kar seveda ni res, saj nikoli nihče ni imel vsega.

Pravijo, če ne veš ne boli. No ljudje danes mnogo tega vidijo in vedo pa jih posledično boli in daje nezadovoljstvo.

Tudi na partnerskih področjih je tako.

Če je bila prej ena punca fantu všeč, ki jo je imel v svojem okolju in jo cenil (tudi pri puncah enako) pa sedaj mnoge preko interneta so mu všeč. S to, ki bi jo imel bi zamujal vse druge. Tako se mu kaže. Seveda ni res, zamuja tisto s katero bi lahko imel nekaj lepega.

V glavnem internet je veliko zlo.

darwindarko, 26.04.2022 ob 16:39

Saj se, saj se, je pa tega veliko manj. Poleg tega virtuala in navidezni imidž zavaja.

Tudi sam internet in vse kar je na njem mnogim pokaže v kakšnem položaju so. Bogatija , luksuz , umetna, kupljena prijateljstva, kažejo ljudem, da so NULE. Kar seveda ni res, saj nikoli nihče ni imel vsega.

Pravijo, če ne veš ne boli. No ljudje danes mnogo tega vidijo in vedo pa jih posledično boli in daje nezadovoljstvo.

Tudi na partnerskih področjih je tako.

Če je bila prej ena punca fantu všeč, ki jo je imel v svojem okolju in jo cenil (tudi pri puncah enako) pa sedaj mnoge preko interneta so mu všeč. S to, ki bi jo imel bi zamujal vse druge. Tako se mu kaže. Seveda ni res, zamuja tisto s katero bi lahko imel nekaj lepega.

V glavnem internet je veliko zlo.

Res res, bo držalo, internet je postal veliko zlo za ene stvari. Ne za vse, večino pa ja. Jaz tudi dostikrat obujam spomine, gledam stare fotke in so prava redkost in super je, danes pa odpreš FB stran in imaš na dlani vse, tudi obisk WC 😃

New Report

Close