Debela sem
Vse je odvisno od postave. Ene lahko shujšajo in so od pasu navzgor kot okostnjak, stegna imajo pa še vedno debela.
[/quote]
Nabita stegna ne mores ne vem kako zmanjsat.
Obstajajo vaje za daljse misice, da se ne sirijo v obseg, ampak v dolzino, malo omili zadevo in da stegnom lepsi videz.
Pri nas imata moz in sin taka nabita stegna, da so jima vse hlace cez stegna ozke, a se zaradi videza ne sekirata nic, edino pri hlacah ju jezi.
ne da se. samo indiro poglej, ima tipa fitnes trenerja, cele dneve nekaj telovadi, stegna ima pa kot pršute, še vedno.
[/quote]
Indira lepo papa. Ker s 75kg nikakor ne sodi med vitke. In je enkrat sama priznala, da greši pri hrani. Pa ne vem zakaj tako mečete naprej tole kokoš. Pridi pogledat mene in moje fotke prej in potem. Ali pa poglej na internetu, npr. Youtube, lossing weight before and after. Pa boš presenečena, kako se da.
Indira lepo papa. Ker s 75kg nikakor ne sodi med vitke. In je enkrat sama priznala, da greši pri hrani. Pa ne vem zakaj tako mečete naprej tole kokoš. Pridi pogledat mene in moje fotke prej in potem. Ali pa poglej na internetu, npr. Youtube, lossing weight before and after. Pa boš presenečena, kako se da.
[/quote]
govorimo o skladnosti. Tudi Indira je veliko shujšala, ampak je šlo proporcialno po celem telesu. zgornji del ima vitek, spodaj je široka. če bi hotela vitke noge, je zgoraj že ne bi bilo več.
ti očitno govoriš o nečem drugem…………..
govorimo o skladnosti. Tudi Indira je veliko shujšala, ampak je šlo proporcialno po celem telesu. zgornji del ima vitek, spodaj je široka. če bi hotela vitke noge, je zgoraj že ne bi bilo več.
ti očitno govoriš o nečem drugem…………..
[/quote]
Govorim o tem, da še zdaleč ni (še) vitka. Če bi bila, bi tudi stegna počasi splahnela. Tudi oblika telesa se s primerno vadbo spremeni. Ampak ok, pravite da se ne da. S takim razmišljanjem res ne.
Veliko žensk ima močnejša stegna iz evolucijskih razlogov. Po približno 8. letu starosti se maščobne celice pri deklicah množijo veliko hitreje kot pri fantih zaradi ženskih hormonov. Po puberteti se to hitro naraščanje zelo upočasni. Število tvojih maščobnih celic je tako v veliki meri določeno v puberteti zaradi hormonov. Velik procent maščobnih celic se pri ženskah nabere v riti in v stegnih in služi kot rezerva energije za čas dojenja. Zato ti nobeni pilati, 20km teki ne bodo spremenili zgradbe tvojega telesa. Lahko shujšaš, a razmerje med zgornjim in spodnjim delom telesa bo ostalo enako.
In še ena stranska. Ženske, ki imajo močnejša stegna, imajo statistično pametnejše otroke. Znanstvena teorija je, da zaradi večje količine lipidov, ki jih imajo naložene v riti in stegnih.
Govorim o tem, da še zdaleč ni (še) vitka. Če bi bila, bi tudi stegna počasi splahnela. Tudi oblika telesa se s primerno vadbo spremeni. Ampak ok, pravite da se ne da. S takim razmišljanjem res ne.
[/quote]
Ce se ne da, se ni treba trudit.
[/quote]
Za to zensko ne vem, kaksna je, imam dve znanki, zgornji del telesa kost in koza, dobesedno samo koza netegnjena cez kosti, ker jima vsako kost vidis, nekatere tudi skozi obleko. Spodnji del telesa pa kot bi bil natecen, ena ima samo boke, ne rit, ker te tudi nic ni in je od strani ploscata, druga pa cele noge take, kot bi bile natecene v primerjavi z ostalim delom telesa, pa niso otekle.
Prijateljica ima pa stegna, drugace vsa suhcana, stegna pa nabita. Nehala je hodit v hrib in kolesarit, ker ji samo se bolj definira stegna.
Kaj predlagas, da naredijo te zenske? Vse 3,ce shujsajo, bodo pod normalnim itm, ker so ze zdaj na meji.