Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debele

Debele

Zakaj bi se kdo sploh ukvarjal z debelimi, če mu niso všeč in odpiral teme? V Ljubljani sploh ne vidim toliko debelih, ampak za čuda je dostih več tistih, ki imajo riti v obliki balonov. Verjetno taki geni? Drugod po telesu sploh nimajo takih oblin.

Vsak nosi svoje kilograme sam. Nihče ni prisiljen biti z nekom, ki mu ni všeč. Enostavno ne morem razumeti teh žalitev in psovanja ljudi, ki jih avtor sploh ne pozna. Rada bi videla sliko, ki prikazuje avtorja, Brosnanova nima tu kaj početi.
Ponavadi je izgled tistega, ki najbolj žali izgled nekoga drugega, sorazmeren njegovemu zapisu. Grd.

Bravo! Še več takih bab rabimo! Če bi tebe človek poslušal, sploh ne rabi Viharno Polarnega.
DA TE NI SRAM, BABA. PRAV GNUSIJO SE MI PRA.SICE, KI NE ZNAJO DRUGEGA KOT PO DRUGIH BABAH PLJUVAT!!!

Raje se skoncentriraj na dedce.

No, jaz avtorja teme razumem, da je med majhnimi in ga je zavrnila kakšna s preveč kg in je moral zdaj dat to ven. Saj po eni strani ga razumem, res je, ne moraš iskat lepotca, če si sam siva miš, ok obstajajo izjeme, ampak redke, ki se poklikajo. Ja lajf je bi…ch, vsi iščemo neke ideale, ki pa jih žal ni in življenje mine.

Men se debele gravžajo. Tko pač je.

Žensk pa ne razumem. Namesto da bi shujšala se leno preklada okol, tetovira, paca s šminkami ipd., da je še večji bruh za videt. In ne bluzit o ‘drugih kvalitetah’. Če ti je tisti gomazeči kup špeha nagravžen za gledat, do drugih (domnevnih) kvalitet sploh ne pridemo.

oprani štunfi in gate, speglane srajce … sveže skuhana hrana, pospravljeno stanovanje … prikrijejo marsikatero pomanjkljivost geštela ☺
ob fa.fu pa marsikateri desc zamiži ☺

Če bi se moja žena zredila izven določenih gabaritov bi postala bivša, govorim v primeru lastne krivde kar pa je 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti. To je tako kot če bi se jaz zanemaril, kilogrami, higiena itd.

Nihče se ne zanemari kar iz lufta…

Ga ni cloveka na svetu da bi vam ugodil
Motijo vas tiptop bejbe po videzu, ces itak drugega ne znajo kot biti lepe in spulit dnar od tipa..
Motijo vas debele, motijo suhe, motijo mlade, motijo stare,motijo fitnesarke,motijo tiste ki ne fitnesirajo..
A je kaj, da vas ne moti.?

Sem debela in grda in mi je popolnoma jasno, zakaj taka moška gonja proti nam. Zato, ker mislijo, da take ženske ne bi smele imeti nobenih kriterijev in bi morale sprejeti vsakega zanemarjenega, primitivnega, prostaškega dedca, ki se blagovoli toliko ponižati, da nam pove, da bi nas pof…** in biti zraven še popolnoma blažene od hvaležnosti, da nas sploh kdo povoha. To je vsa razlaga. Ko ugotovijo, da temu ni tako in da jih niti tak ološ od ženske noče, jim to jasno pokaže, kakšna je njihova vrednost na trgu. Nikakršna. Ne razumejo, da ne gre za to, kako izgledajo (razen, če so zanemarjeni), temveč gre za njihov odnos do ženske in obnašanje na splošno, način življenja. To je tisto, kar v resnici odbija, ne njihov izgled in ne materialne stvari.

Saj veš, kako je s tem.
Zadovoljen človek je srečen, se ukvarja sam s seboj in ga nič ne moti.

Nezadovoljnega človeka moti vse in se ukvarja z vsem okoli sebe, da se mu ni treba ukvarjat s samim sabo in svojo bedo.

Taista ob poroki:

[img]https://www.hellomagazine.com/imagenes/celebrities/2018092062562/who-is-pierce-brosnan-wife-keely-shaye-smith/0-296-145/pierce-brosnan-and-wife-attend-premiere-z.jpg[/img]
[/quote]

Resno, to je ista ženska..
Potem pa še rečte, da se moški z leti polepša, ženska pač ne.

A si mogoče Nataša P. Musar?

Saj veš, kako je s tem.
Zadovoljen človek je srečen, se ukvarja sam s seboj in ga nič ne moti.

Nezadovoljnega človeka moti vse in se ukvarja z vsem okoli sebe, da se mu ni treba ukvarjat s samim sabo in svojo bedo.
[/quote]
Ni dva dni nazaj, ko so jadal da so zenske obremenjene samo z videzom in zgledajo ko top modeli ampak so nule od karakterja,zdaj jamrajo da so premal obremenjene z videzom in da so zapuščene,karakter pa ni važen ker oni bi top model.. Pa bod pameten, mislenje se jim menja ko vreme :))

Ne ne. Debele babe so hujs. Kurc je v gatah, ni treba nobenmu ga gledat, debelih bab pa nimas kam dat.
[/quote]

Sej malega ku*ca tudi nimaš kam dat…

Bi znalo bit tud kaj na tem, ja.

Se strinjam, ko dobijo moškega, po moznosti celo porocijo, je marsikje gotovo. Zdaj ga ima, se zapusti, valjda zdebeli, potem pa se zacudi in jokca, da je moz vec noce, oziroma mu ni privlacna.. Vsi jemo tudi z ocmi in ne se tolazit, da je dovolj dobrota po srcu. Ki je marsikje samo izgovor in se tega ni, oziroma je nikoli ni bilo. Debele zenske znajo bit fajn hudobne, jezne na cel svet..
Potem so pa moski pras.ci..
Pa sem zenska, da ne bo pomote.

Tudi, če bi vse drugo štimalo?
Kaj bi bilo potem v primeru, če bi hudo zbolela?

Tudi, če bi vse drugo štimalo?
Kaj bi bilo potem v primeru, če bi hudo zbolela?
[/quote]

Bolezen je drugo. Govorim o zanemarjenosti in to ni 10 kg viška. Zanemarjenost je 20, 30,40,50 kg viška, ki izvirajo vemo od kje in sigurno ni iz zraka.

Bolezen je drugo. Govorim o zanemarjenosti in to ni 10 kg viška. Zanemarjenost je 20, 30,40,50 kg viška, ki izvirajo vemo od kje in sigurno ni iz zraka.
[/quote]

Bolezen tudi lahko močno spremeni izgled osebe, ampak če prav razumem, ni težava v samem videzu, ampak v vzroku za ta izgled?
Pa se ti ne zdi, da skoraj mora bit, da ima nekdo, ki se zredi npr. 30 kg neke psihične težave?
p.s.: sori, ker sem se vate zapičla, ampak pritegnila me je tvoja odločnost, da bi jo kr takoj pustil 😉

Bolezen tudi lahko močno spremeni izgled osebe, ampak če prav razumem, ni težava v samem videzu, ampak v vzroku za ta izgled?
Pa se ti ne zdi, da skoraj mora bit, da ima nekdo, ki se zredi npr. 30 kg neke psihične težave?
p.s.: sori, ker sem se vate zapičla, ampak pritegnila me je tvoja odločnost, da bi jo kr takoj pustil 😉
[/quote]

Se vedno je debata o pitanju in zanemarjenosti. Ne vem zakaj vedno iščeš izgovor v bolezni? Verjetno bi si najprej omislil ljubico.

Se vedno je debata o pitanju in zanemarjenosti. Ne vem zakaj vedno iščeš izgovor v bolezni? Verjetno bi si najprej omislil ljubico.
[/quote]

Ma ne, ne iščem izgovorov v bolezni. Bolj razmišljam o samem partnerskem odnosu. Npr. To (debelost) so popravljive stvari, ampak te ne bi zanimalo kaj je vzrok, da je tvoja žena začela ekstremno prekomerno jesti in se je tako zapustila? Ali, da bi vsaj poskusil, če ji lahko pri tem kako pomagaš, jo motiviraš k drugačnemu ravnanju…
Pač, ne zgleda več ok,… Adijo.
Zato me je zanimalo kako bi shendlal v primeru bolezni, npr. odstranitev dojke, ovirano gibanje, kožne bolezni, recimo luskavica. Vse to tudi vpliva na izgled. Oziroma, kako potem v primeru staranja?

Bi pustila debelo ženo/ moža, isto kot pijanca, če se ne bi ozdravil, prenehal..To so šibki karakterji, ki so zelo škodljivi in nezaželjeni v odnosu( s strani normalnih ljudi) Odvisnost od česarkoli ima isti vzrok.

Uf ja….jaz poznam tudi dve taki. Takoj ko sta dobili prstan na roko, je bilo konec. S prihodom otrok še slabše.
Iz dneva dan bolj obilni in zanemarjeni.

Grdo.

Vsi poznamo take. In potem jamrajo, zakaj se mož ku**a.
Zakaj le, ali pa, da utone u špehu!?

New Report

Close