Debele
hehe,take dece mam najrajš. K se me kao usmiljo,pol pa dobijo zavrnitev bi pa najrajš znorel kao sej bod vesela da te sploh kdo povoha. Take z veseljem zabijem da jim naridm travme pa še vedet jim dam kakšni izmečki so. Ti boš mene se usmiljeval,pa kao razmišljal al bi al ne bi,no pol pa vrgel trnek in jst bom skočila? ti boš meni pridigal kakšna sem? ti boš meni dajal vedet da nisme vredna? ti boš meni sugeriral,kako na hitro boš z mano opravil?! ti boš meni,ej ti boš mene dol tlačil? zgin g.noj pa propadi v vsej svoji bedi. najrajš mam take. S takim veseljem jih zatravmiram da s ehitr začnejo gledat v špegu kako zgledajo. Pol še 2 dni okol hodjo posušeni pa skrušeni misleč kakšne zgube so. Dvignem s enad njih k pav in žaba ko se pari in napihuje gube in perje. Potolčem jih tako močno,da se me pozdravt ne upajo. Pa kdo mislte da ste ljudje da boste sodili kaj ljubezen je? ker ne zgledam tako kot bi mogla iz revije mi boste sugerirali koga sem vredna in koga ne?! ob isti sapi pa vzdihovanje navdušenja na petkovem koncertu na Sidhharti “mene ne zanima telo,rad bi te vidu v srceee..” kakšna ironija zahojene bebave raje,odvisne od televizije,odvisne od medijev,priklenjene na predsodke in očitke,na mnenja drugih! Patetični izrodki. Pober se takoj,al ti pa hrbtenico zlomim. Ti boše meni sodil,koliko sem vredna?
in ja,imam 140kg,sem grda,debela,na socialni,pa še brez ficka,skratka nikakva po vašem mnenju. Ampak takile so mi pa poseben psoladek :)) mimogrede še očistim svoj slab dan na njih. za posladek!
Ja, recimo, primerljiva stvar, kaj pa če moški preveč pije…Kot praviš, bi ga pustila če se ne bi hotel zdravit. Kakšno šanso bi mu verjetno dala, spet v nedogled mu ne moreš popuščat.
Ampak recimo, da se poskušam držati dveh načel: 1) “ne spreminjaj, pač vzemi ali pusti”, in 2) “v dobrem in slabem”,… potem razmišljam, na kateri točki se začneta izključevat….
Razen izjem postanejo debeli in pijanci zaradi odnosa v zakonu. Tako, da se je za vprašat, kake partnerje imajo taki zapuščeni ljudje.
[/quote]
Res je, da določene ženske privlačijo pjance in dobijo vedno iste zadetke.
Ženska ne naredi pijanca, ta bo itak to.postal, če ima osnove za to. Ženska je kriva v tem, da mu zaradi njenega toleriranja in zatiskanja oči omogoča, da pije naprej in še več. Če bi ga postavila pred dejstvo in pravočasno.postavila pred vrata, bi propadel, ali pa se ozdravil. Tako.pa oba vztrajata v odnosu, kjer on lahko pije še naprej, ona ( plus otroci) pa trpi in mu rit odnaša..
Jah Maja glej, saj ti tako ali tako nikogar nimaš: ne partnerja, ne loverja, ne kolegov….tako da je čisto brezpredmetno tvoje pizdakanje.
[/quote]
oh,uboga forumska zagovedana slovenceljka. mi je bilo to vedno zanimivo,ko sme sodelovala na forumih,miljone stvari se mi je dogajalo,tisoče ljudi je šlo skozi moje življenje,nikoli dolgčas,ampak ker pač nimam 300.000 eur na računu,pa 90-60-90 blonda k jo Lady pa Stop kujejo v zvezde oziroma je za nekega povprečenega slovenceljna nedosegljiva,se je mene vedno poniževalo. kao shizofrenija pa socialka,kaj maš ti sploh za veselit se v življenju? Kajneda govedarka? Oh,vedno mi je bilo to zanimivo.
Kaj mi bo življenje prineslo se ne ve,defentivno s eboš pa požrla če boš zvedla od jeze,morda.Nikoli se nisme pustila teptat,in to je vse kar ste znali na forumih. Sem pa tja priletim anonimna in seveda točno vem,kdaj se bom razkrila kdaj ne. In nicki he he he,sam fprašam,čist tko…in tako dalje so zelo zelo pogosti ki se pripnejo name. Ve ste bile glavne ki ste me razjedala v času mojega udejstvovanja po forumih. Obsedene in jezne in težkokategornice.
Za tvojo informacijo,tudi prej s emi je veliko dogajalo,zadnje 2 leti po forumih pa sploh. imam veliko znancev,kolegov,in tudi snubcev,pa ne zgledjao slabo.Vendar je moja socializacija slaba,grem samo večinoma do lokala na kavo pa domov,kjer sme večinoma doma in ustvarjam rišem ali pišem,pač sme umetnica. Občasno v zdravtsveni dom po opravkih. In ker je lokal pač taka fluktacija strank niso samo zapečkarji in pijanci,se najdejo tudi ok dobro situirani moški s ekandidatov ne manjka,ne boš verjela kljub temu da povem da sme na socialki in z duševno boleznijo. čeprav ste se miljonkrat trudili da bi mislila da sme grda,zavaljena nevredna živlejenja,sem čist simpatična ženska in imam veliko pozitive,ljudem sem zanimiva. Bila sem tudi vam,ampak žal tega niste prebavljali. Imam dost kandidatov,grem na kavice z njimi,samo mi vsak ne ustreza. Tisoče ljudi spoznam,stotine dogodkov. Samo tebi pač to ni ok,zato si filaš ego s tlačenjem drugih dol. veliko boljša sme od marsikatere magistre znanosti ki pa ma 5 tavžent plače. Po karakterju,talentu in osebnosti.
Ti,pa tko al tko non stop samo po forumih visiš,kokodakaš,lepiš linke kaj je kdo rekel kaj kdo ni,obrekuješ,uživaš v osiranju,ko ti je hudo ti pa vedno odleže da lahko spišeš ker si anonimna nihče ti ne more očitat. Aja btw-dej pejt mal prečekirat Grošljovo,baje je bla izločena iz zvezde plešejo,pa hitro spiši temo kakšno postavo ima! ajde chop chop! 🙂 čao
oh,uboga forumska zagovedana slovenceljka. mi je bilo to vedno zanimivo,ko sme sodelovala na forumih,miljone stvari se mi je dogajalo,tisoče ljudi je šlo skozi moje življenje,nikoli dolgčas,ampak ker pač nimam 300.000 eur na računu,pa 90-60-90 blonda k jo Lady pa Stop kujejo v zvezde oziroma je za nekega povprečenega slovenceljna nedosegljiva,se je mene vedno poniževalo. kao shizofrenija pa socialka,kaj maš ti sploh za veselit se v življenju? Kajneda govedarka? Oh,vedno mi je bilo to zanimivo.
Kaj mi bo življenje prineslo se ne ve,defentivno s eboš pa požrla če boš zvedla od jeze,morda.Nikoli se nisme pustila teptat,in to je vse kar ste znali na forumih. Sem pa tja priletim anonimna in seveda točno vem,kdaj se bom razkrila kdaj ne. In nicki he he he,sam fprašam,čist tko…in tako dalje so zelo zelo pogosti ki se pripnejo name. Ve ste bile glavne ki ste me razjedala v času mojega udejstvovanja po forumih. Obsedene in jezne in težkokategornice.
Za tvojo informacijo,tudi prej s emi je veliko dogajalo,zadnje 2 leti po forumih pa sploh. imam veliko znancev,kolegov,in tudi snubcev,pa ne zgledjao slabo.Vendar je moja socializacija slaba,grem samo večinoma do lokala na kavo pa domov,kjer sme večinoma doma in ustvarjam rišem ali pišem,pač sme umetnica. Občasno v zdravtsveni dom po opravkih. In ker je lokal pač taka fluktacija strank niso samo zapečkarji in pijanci,se najdejo tudi ok dobro situirani moški s ekandidatov ne manjka,ne boš verjela kljub temu da povem da sme na socialki in z duševno boleznijo. čeprav ste se miljonkrat trudili da bi mislila da sme grda,zavaljena nevredna živlejenja,sem čist simpatična ženska in imam veliko pozitive,ljudem sem zanimiva. Bila sem tudi vam,ampak žal tega niste prebavljali. Imam dost kandidatov,grem na kavice z njimi,samo mi vsak ne ustreza. Tisoče ljudi spoznam,stotine dogodkov. Samo tebi pač to ni ok,zato si filaš ego s tlačenjem drugih dol. veliko boljša sme od marsikatere magistre znanosti ki pa ma 5 tavžent plače. Po karakterju,talentu in osebnosti.
Ti,pa tko al tko non stop samo po forumih visiš,kokodakaš,lepiš linke kaj je kdo rekel kaj kdo ni,obrekuješ,uživaš v osiranju,ko ti je hudo ti pa vedno odleže da lahko spišeš ker si anonimna nihče ti ne more očitat. Aja btw-dej pejt mal prečekirat Grošljovo,baje je bla izločena iz zvezde plešejo,pa hitro spiši temo kakšno postavo ima! ajde chop chop! 🙂 čao
[/quote]
Ja kako da ne, sploh tvoj karakter je čudovit ha ha ha, daj da ne počim od smeha. Uživaj še naprej v svojih superiornih blodnjah. To je vse kar imaš.