Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debeli rtič

Debeli rtič

Našla sem tole strna s tole slikico:

http://www.slotraveler.com/magazines/show/15/34/2009.html#content

Zgleda naravnost fantastično! Bila pa nisem tam že od šole v naravi, zato vas prisim za informacije, tiste, ki ste bile tam pred kratkim. Je ta plaža tako kot na sliki in je primerna za kopanje? kakšna pa je voda, je čista? Je kakšen wc v bližini?

Večkrat naju otroci prosijo, če gremo lahko na morja za en dan in po moje bi bilo tule zelo primerno, ker žem mejo z en dan se nam ne splača.

Hvala za vsak namig!

Prav na rtiču take plaže ni. Če pa greš iz rtiča ob obali proti italijanski meji (ne daleč) bo pa takole ja 🙂

O hvala. Sem že mislia, da noben ne pozna rtiča. Koliko minut peš pa kaj je? Hvala ti za pomoč!

cca 5-10 minut … po plaži ali pa parkiraš pri vhodu za debeli rtič ali malo proti meji z italijo in se sprehodiš čez vinograde ter spustiš proti plaži – če ne poznaš točno kje pa znaš imeti težavo – saj je zelo strmo…

če te zanima še kaj kar vprašaj:)

Iz plaže na rtiču greš desno in se usidraš kjer ti paše. Sem še enkrat pogledala slikco. Hmm … borovcev ni v izobilju, mogoče sta ravno ta dva 🙂 Recimo, da je ene 10 minut. Pa še nekaj je … ob znižani gladini morja (nikoli ne vem ali je to plima ali oseka :)) imaš tam tudi pasove mivke, kjer se lahko otroci igrajo.

Plaže take, kot je ta, tam ne pomnim. Pa tudis icer so plaže na tem koncu za en drek: ali je skalovje, ali pa trava do vrha :((( bljak.

New Report

Close