Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek debelinke so sexi, suhice pa…

debelinke so sexi, suhice pa…

A to je spet oni multinick ko nas spremlja že par let pa skoz piše?

Dobro da vem!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

NO saj, o čem pa jaz govorim, ti si napisal kako ti zgledaš in si dal gor en link. No zame je to debel moški.

Za mene pa si ti butelj, pa to še ne pomeni da si, je samo najino mnenje.

Zdaj pa dovolj replik multiniku ki nas spremlja skoz kot big brother.

Uživaj v naslednji izdaji sebe.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne ni NAJINO mnenje, ampak je tvoje mnenje.
Debelemu je vsak butelj, ki mu pove, da je debel.

Hja, jst imam tud kakšno kilco dve preveč, ampak me to sploh ne moti.
Sej bom imela po smrti ful časa – v bistvu celo večnost – biti sama kost.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Haha, a to praviš da boš takrat orenk shujšala? 🙂

Tudi ženske se ne šparajo pri žaljenju.
Sem doživela osebno napad neke močnejše ženske (pa sploh nisem pretirano suha, ampak normalno vitka), ki me je ozmerjala, da smo suhi ljudje sitni, ker se stalno stradamo, in da smo sestradanim afriškim otročkom fovš vsakega grižjaja … Kr neki no. S tem, da ji nisem nič hotela, samo bila sem očitno v nepravem trenutku na nepravem mestu.
Žaljenje suhcev se je razširilo celo na otroke – na FB je ena mama napisala, da je njen otrok pač malo bolj okrogel, samo da je to še vedno lepše pogledat kot kakega “anoreksičnega” froca. Noro, res, kako daleč so pripravljeni iti ljudje v opravičevanju debelosti.
In otroci bi morali biti načeloma suhi, ker ima človeško telo v starosti od cca 5 let do pubertete najmanjši delež maščobe v življenju – prej in potem jo je več. Torej, če otrok pri 7 letih ni suh, oziroma bolje povedano, nima majhnega deleža maščobe, to ni normalno.

Srečni, zadovoljni ljudje z vedrim obrazom so simpatični (ne moremo reči lepi, ker večina ljudi nas ni lepa) ne glede na kilažo. Ne moremo pa zanikati, da višek kg ni obremenilen za telo. Medtem ko suhost še nikoli ni bila slaba za zdravje.

En predlog, da vam bo lažji lajf:

Vas motijo debeli(nke), ja madona no poglejte proč, glejte recimo cestne svetilke… so vitke in visoke in takoj imate rešen problem in spočite oči na nečem, kar po liniji bolj ustreza vašim očem.
Vas motijo suhi(ce)… odvrnite pogled ter odpočijte svoje trpeče oči na kakšnem bolj okroglem predmetu in takoj imate rešen problem.

Ampak ne… kot da bi bili sado-mazo pa bulit v to kar vam ne paše, potem pa glodat to, kako je moteče. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Haha, a to praviš da boš takrat orenk shujšala? :)[/quote]

A ti pa ne boš? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni problem samo teža, problem je teža in bodyfat. Te “suhice”, kot se babe kličete, so “suhice”, ker so brez mišic. In ja, manekenska postava je za en ku*ac.

Spet ena opravičila iščete babe. Koliko kalorij poješ na dan ? Moj maintenance je 3000. Da se zredim, za kilo, dve, pa že moram it na 3500.

Pa še to je “clean” bulk. Se pravi, cirka 450g riža, ali 2 kili krompirja. Z junkom bi blo seveda lažje 🙂

Problem je, ker so tako suhi kot debeli nedodelani. Mišično nerazviti z veglasto postavo, z leti pride do sesutja hrbtenice in v primeru hujših bolezni oboje pobere v kratkem času. Tako moški kot ženska morata v mladih letih delati na tem, da čimbolj pridobita na mišični masi, s čimer prideta tudi do prave postave, zmanjšata možnost nastanka kardiovaskularnih bolezni in diabetesa ter s tem posledično vplivata na dolžino življenja.

debele babe so nagravžne, ampak so debeli moški še bolj.
hec je pa, da imajo vse debele babe samo “obline” (no ja, sperm whale je baje tudi oblika), debeli dedci imajo pa športne postave (pozabijo omenit, da od sumo borcev). polovica 35-letnikov mora seksat izključno na likalnih deskah, da lahko gor naslonijo svoje vampe in jim tič sploh ven pogleda.

Ja in kaj potem, če so ? Kar nekaj se siliš v pogovor, pa iščeš pozornost z nekimi otročjimi provokacijami, pička smotana. Kot da ne znaš nič pozitivnega napisat. Od kje tok enga negativizma od osebe, ki bi ji naj šlo v privat lifu vse ful neki dobr ?

kako sploh uspeš tako hitro tipkat s svojimi debelimi prsti? glede na to, da je tvoje znanje fitnesa omejeno na bro sience in uporabo škodljivih substanc, predvidevam, da si zadnjič športal v 7. razredu osnovne šole (ker osmega tudi s prilagojenim programom nisi naredil). a je res, da lahko moški z veliko špeha zataknete piksno od piva med svoje lastne kosmate joške?

Moje znanje fitnesa je lahko samo na forumu “omejeno”. Lahko kr verjameš, da sem zadevo naštudiral v nulo.

Na drugi strani, ti ko kao squataš plus 80kg, pa govoriš take traparije kot “bodybuilderji žrejo synthol”. In ja, lahko to komot štejeva pod splošno razgledanost, sploh nekdo, ki se zanima za fitnes in tud sam fitnesira bi moral vedt, da se synthol vbrizgava in ne žre.

ti si omejen na vseh področjih :))))
imaš pa zagotovo veliko športnega znanja, če misliš, da je vsak rekreativni športnik tako kot ti navdušen nad vsadki, polnili in steroidi… :))) škoda edino, da si v možgane ne moreš ničesar vbrizgat, da bi vsaj izgledal bolj pameten. fake si zgoraj in spodaj v vsakem primeru :)))

Veš kaj ti jst sam rečem. Lahko si greš sposodt mojo diplomsko nalogo kr v knjižnico. Sem eden redkih, ki je diplomiral z 10ko 🙂

Slovnične napake pa nepravilno izražanje si pa Senze in Lepolaske zdej kr v pičko zataknte. Za to obračanje stavkov, postavljanje vejic, sem plačal lektorja. Važna je vsebina, bistveno je kaj poveš in ne kako poveš. Razen pri babah to valda ne pali, ker mate možgane hrčka in vas lahko človek obrača okol še z najbolj poceni forami.

to je zato, ker so se te profesorji naveličali gledat že 6-ič na izpitu in so ti poleg enice, ki odraža tvoje realno znanje, pripisali še nulo, samo da so se te rešili. :)))) ni čudno, da si “študiral” do 30-ega leta, če si moral vsak izpit vsaj 5-x delat :))))

priznam, po 10-ih letih “študija” končat faks brez enega leta delovnih izkušenj, medtem ko si mami visel na joški, je res dosežek :)))))) bravo :))))) ni veliko luzerjev, ki bi vztrajali tako dolgo :))))

“Haters gonna hate”

🙂

oh, ubožček ti.
noben te ne sovraži.
umsko zaostale primerke ljudje pomilujejo :))))

Ti si prav vun pesjapesja baba!

Ti si prav vun pesjapesja baba![/quote]

hvala :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close