Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek debelinke so sexi, suhice pa…

debelinke so sexi, suhice pa…

Narobe, ni linearna cena:), pa še narobe si izračunal 🙂 Si mislil veretno 6 x (po 15min) 30EUR=180EUR. 🙂
Pa ta k ma 15minut ponudbo ima cene konkretno Quickie 30€/10-15min, 50€/30min, 70€/1ura, 100€/90min, hehe. A tok rabš, uro in pol? Ja če tok rabiš, dnevno? Pol se ti pa bolje splača veza:) Pomisl kok boš prihranil, 100EUR na dan… 3k EUR na mesec, cel avto pa stanovanje lahko odplačaš :)[sup][/sup][/quote]

Kaj pa debele?

Pri tistih bi lahko še sam kaj zaslužil?

Narobe. Z vidika razmnoževanja so dovolj jajca, kurca sploh ne rabiš. Vzamejo ven seme direkt:) Poznam en par, k je gospodična tako fina dama, da so jo morali umetno oplodit s partnerjovo spermo, ker nimata odnosov. Sta skupaj pa vse, on jo noro ljubi, koruzo bi zobal iz njenega dreka. Pač je bolan nanjo. Ona pa ga stalno prezira, ignorira, zabija… Seks je no-go, ker se ji gnusi. Ga je moral zdrkat v lonček, pa so jo oplodili potem. Aja ona je zdravnica, te so itak posušile pizdo med študijem že… Sam poglejte faco študent medicine in zdravnic. Mnogo zdravnic, če neb mele diplome neb dobile joba niti v tušu za rezanje kruha, tako so grde. Ko greš pa na faks pogledat, bi ga pa na stopnicah zdrkal, tako mikavne so. ne vem a se pol posušijo al so novi vali študent 5 razredov višje po lepoti.

Glede povprečnega penisa pa ne vem. Na internetu je povprečna dolžina 17-19cm 🙂 oz. med internetnimi uporabniki 😉 Po moje rabiš optimalno ene 13cm, če je debel kot mini poli salama vsaj. Če je dolg a tenek je zopren. Tak kot hrenovka samo bode in zbada/prebada v maternični vrat, ni prijetno. Ne vem kok je idealen. Od nekdaj so govorili, da 20cm, vendar ženske nimajo pojma kok 20cm sploh zgleda. Enkrat mi je ena za enga govorila kako ogromno batino ima, da je 20 centak, je bil pa 15… Če mene vprašaš je najbolši SHOWER, tam 19cm otepač, pa da je SHOWER, da se vid čez hlače. Jebeš tist GROWER, not SHOWER, k ga moraš ulaufat v slačilnici, k greš v savno, da ne dobijo ženske napačne ideje kako mali je.

Narobe, ni linearna cena:), pa še narobe si izračunal 🙂 Si mislil veretno 6 x (po 15min) 30EUR=180EUR. 🙂
Pa ta k ma 15minut ponudbo ima cene konkretno Quickie 30€/10-15min, 50€/30min, 70€/1ura, 100€/90min, hehe. A tok rabš, uro in pol? Ja če tok rabiš, dnevno? Pol se ti pa bolje splača veza:) Pomisl kok boš prihranil, 100EUR na dan… 3k EUR na mesec, cel avto pa stanovanje lahko odplačaš :)[sup][/sup][/quote]

Kaj pa debele?

Pri tistih bi lahko še sam kaj zaslužil?[/quote]

Ne sej to je fora. Če bi zaslužil ti je potem že stranka in te je kupila, moraš biti prijazen pa ne vem kaj vse. Tako pa vzameš eno debelo, k je v živo še pozdravil neb. Pa ji podariš svojega zlatotiča, da ji kar zasije obraz. Cel akt ga občuduje, prvo med obdelavo, loti se ga kot sestradana podgana, vsega obgloda. Potem pa vsak utik pozorno opazuje in se čudi, kako mikaven kos tiča prodira v njeno zanemarjeno zrejeno telo. Ni bolj srečne ženske, kot grda bajsa k dobi slasten kurac. Plačaš pa zato, da čim ti pride lahko spizdiš, brez vezi, da jo moraš še kdaj pozdravit, poklicat, se pogovarjat, objemat. 2sec potem ko izbrizgaš seme si že oblečen in na vratih, čez 5sec si pa že 2 štuka nižje, če je v bloku… Plačamo, da lahko oddidemo. Mnogih neb nikoli nategnil, niti spoznat se nočem. Razen, če bi se prodajala, bi jo pa najel, da ji pokažem kaj je pravi kurac, pol pa da je ne vidim več, prasice debele.

Narobe. Z vidika razmnoževanja so dovolj jajca, kurca sploh ne rabiš. Vzamejo ven seme direkt:) Poznam en par, k je gospodična tako fina dama, da so jo morali umetno oplodit s partnerjovo spermo, ker nimata odnosov. Sta skupaj pa vse, on jo noro ljubi, koruzo bi zobal iz njenega dreka. Pač je bolan nanjo. Ona pa ga stalno prezira, ignorira, zabija… Seks je no-go, ker se ji gnusi. Ga je moral zdrkat v lonček, pa so jo oplodili potem. Aja ona je zdravnica, te so itak posušile pizdo med študijem že… Sam poglejte faco študent medicine in zdravnic. Mnogo zdravnic, če neb mele diplome neb dobile joba niti v tušu za rezanje kruha, tako so grde. Ko greš pa na faks pogledat, bi ga pa na stopnicah zdrkal, tako mikavne so. ne vem a se pol posušijo al so novi vali študent 5 razredov višje po lepoti.

Glede povprečnega penisa pa ne vem. Na internetu je povprečna dolžina 17-19cm 🙂 oz. med internetnimi uporabniki 😉 Po moje rabiš optimalno ene 13cm, če je debel kot mini poli salama vsaj. Če je dolg a tenek je zopren. Tak kot hrenovka samo bode in zbada/prebada v maternični vrat, ni prijetno. Ne vem kok je idealen. Od nekdaj so govorili, da 20cm, vendar ženske nimajo pojma kok 20cm sploh zgleda. Enkrat mi je ena za enga govorila kako ogromno batino ima, da je 20 centak, je bil pa 15… Če mene vprašaš je najbolši SHOWER, tam 19cm otepač, pa da je SHOWER, da se vid čez hlače. Jebeš tist GROWER, not SHOWER, k ga moraš ulaufat v slačilnici, k greš v savno, da ne dobijo ženske napačne ideje kako mali je.[/quote]

-;))))))
-;))))))))))
-;))))))))))))

Aja zato se reče MISIJONARC, ker opravljamo misijon. Fuk podarjamo grdobam, plačamo pa zato, da imamo mir. Ker bajse so polne “ljubezni”. Ko se tak klop vate zaljubi se je ne rešiš več. Ko zlije vso tisto zamaščeno zaljubljenost vate te zaduši. Veš kako so sestradane. V zameno za fuk pričakujejo potem najmanj poroko, 2 otroka, hišo, bazen, avto, ugled in ne vem kaj vse mi je še naštevala, prej pa vsa boga, pa zakompleksana, potem se je pa odprla kot pandorina skrinjica. Ma lejte, bajsa je z razlogom bajsa. Nobena se ne zbudi z 20kg preveč, to gre WAVE AFTER WAVE in za REJENJE je vedno VELIK RAZLOG, večkrat kot ne neozdravljiv brez PSIHIATTRIČNE pomoči, not worth it, razen če nimaš izbire, pa rabiš razlog da greš vsak dan v bife (fat wife), to je normal pol.
https://www.youtube.com/watch?v=pUjE9H8QlA4

Kaj pa debele?

Pri tistih bi lahko še sam kaj zaslužil?[/quote]

Ne sej to je fora. Če bi zaslužil ti je potem že stranka in te je kupila, moraš biti prijazen pa ne vem kaj vse. Tako pa vzameš eno debelo, k je v živo še pozdravil neb. Pa ji podariš svojega zlatotiča, da ji kar zasije obraz. Cel akt ga občuduje, prvo med obdelavo, loti se ga kot sestradana podgana, vsega obgloda. Potem pa vsak utik pozorno opazuje in se čudi, kako mikaven kos tiča prodira v njeno zanemarjeno zrejeno telo. Ni bolj srečne ženske, kot grda bajsa k dobi slasten kurac. Plačaš pa zato, da čim ti pride lahko spizdiš, brez vezi, da jo moraš še kdaj pozdravit, poklicat, se pogovarjat, objemat. 2sec potem ko izbrizgaš seme si že oblečen in na vratih, čez 5sec si pa že 2 štuka nižje, če je v bloku… Plačamo, da lahko oddidemo. Mnogih neb nikoli nategnil, niti spoznat se nočem. Razen, če bi se prodajala, bi jo pa najel, da ji pokažem kaj je pravi kurac, pol pa da je ne vidim več, prasice debele.[/quote]

-;))))))})})))))))))))))))))))

Hvala za smeh!

Napiši še kaj praktičnega. Gutam tvoje znanje in izkušnje.

Glede povprečnega penisa pa ne vem. Na internetu je povprečna dolžina 17-19cm 🙂 oz. med internetnimi uporabniki 😉 Po moje rabiš optimalno ene 13cm, če je debel kot mini poli salama vsaj. Če je dolg a tenek je zopren. Tak kot hrenovka samo bode in zbada/prebada v maternični vrat, ni prijetno. Ne vem kok je idealen. Od nekdaj so govorili, da 20cm, vendar ženske nimajo pojma kok 20cm sploh zgleda. Enkrat mi je ena za enga govorila kako ogromno batino ima, da je 20 centak, je bil pa 15… Če mene vprašaš je najbolši SHOWER, tam 19cm otepač, pa da je SHOWER, da se vid čez hlače. Jebeš tist GROWER, not SHOWER, k ga moraš ulaufat v slačilnici, k greš v savno, da ne dobijo ženske napačne ideje kako mali je.[/quote]

An average penis size of 12.9 cm (5.1 inches) when erect.

“Only men with a flaccid length of less than 4 centimeters [1.6 inches], or an erect length of less than 7.5 centimeters [3 inches] should be considered candidates for penile lengthening.”

Drugi pa naj sanjajo te njihove 19tke pa 22ke 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja a neb mel 19tko?:) https://www.youtube.com/watch?v=FK7Cy4_ZLAA
Veš kok bab v kurca pogleda čez hlače. Isto če ti je kera všeč jo pogledaš v pičko, pol pa v oči, medtem opaziš, da te medtem gledala, se prav ve kam pes kurca moli in ni dileme. Če si ji všeč je dober štart, vsaj friendzonu si se izognil. Da sploh ne govorim kako babe vohljajo za kurci v slačilnicah pa savnah… Nima veze, a so same al s tipi, boli jih kurac, ne morejo se upret. Jst bi mel rad 19cm, pa da je skos 19cm, haha, se prav da je SHOWER:) Po moje bi se steple k kure v kurniku, bi kar perje letelo. Že sedaj bulijo, kot da ga v lajfu niso vidle in to brez sramu. Da o starih babah ne govorim, te bi ga pofafale na ulci, če bi ga lohk.

Če ne rabš. Drgač pa, jst sem že en kup bab spoznal, k so mi pravle, da so jim nagnusni velki ku.ci oz. da so jim taki 19centimetrski že prevelki. Zdej, če so po resnici povedale je pa druga stvar…. 🙂

Ampak, če jih motjo pre-velki ku.ci, jih potem očitno tud pre-majhni. S tem da tega druzga dela nobena ne omenja, vsaj v javnosti ne. Samo kolikor sem skontal po tistem videju in komentarji pod njim (zgleda podobnih primerov), babi postane bed že samo, ko vidi kok je to 7cm. Baje je tok bad, da ji morjo to že v naprej sporočit, še preden sploh pride do akcije.

https://www.youtube.com/watch?v=yuQqH8f8FFQ

Tle je ta video

Pa spodi en zanimiv komentar, k mi je dal mislt (s 65 lajki):

“Finally, someone actually giving half a shit about this issue. I’m just glad a male self-esteem topic is getting the fucking time of day for once, I’ve had it up to here listening to the media and just women in general bitch and moan about their image problems like they’re the only ones who have them. Let me know when your small breasts actively ruin your life, then come talk to me. This poor guy and many others like him have had to deal with something no amount of training, surgery, or positive thinking will ever cure. They’ve been emasculated by losing the genetic lottery, and even worse than that no one seems to give a flying fuck. It’s not even an issue, they’re just left to the wayside to either cope or kill themselves. This goes on while they watch the world stop in it’s tracks to pat women on their backs at every opportunity, their problems given credence and value, often more than they rightly deserve.

My heart goes out to this poor guy, and all my brothers around the world dealing with similar circumstances. You poor blokes deserve better than what you’ve been given in life. Maybe one day medical science will advance to a point where there are options available to rectify such conditions, but for now that’s sadly not the case. It’s not even considered an issue worth addressing. Way of the world unfortunately.”

Če jih petelin prej oplodi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close