Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis DEBELUŠKA

DEBELUŠKA

Ta knjiga me je zelo pretresla, še posebej zato, ker imam sama iste misli kot Urša. V glavnem že cel teden sem depresiji.

Kako ste vi doživeli to knjigo?

meni ni bila pretirano všeč – ne mislim vsebine, ki seveda da je pretresljiva, ampak sam stil pisnaja mi ni všeč. Iz besed glavne junakinje ni čutiti nobenega čustva, nobene pretresenosti, nič! Njen odnos je nekako piš-me-v-rit-ičen.
Imam pa hčer z motnjami hranjenja ki je knjigo prebrala kakih 10x. Ta stalna prisotnost knjige v postelji je ena od stvari, ki mi je dala misliti in sem zato ugotovila, kaj se dogaja s hčerko.

Draga Gordana, če imaš iste misli kot Urša, se z nekom posvetuj!! In nato čimprej poišči pomoč. Verjemi, da ne govorim tja v en dan.

LP
Maja

O cutsvih v pisanju imam isto mnenje, kot Maja pred menoj. Je pa res, da bi knjigo moral prebrati vsak, ki kdaj na tak nacin razmislja o sebi in svojem telesu.
Tanja

Kdo pa je avtor te knjige?

No, moram povedat, da sem sla vceraj v knjiznjico in sem jo tudi ze prebrala. “V šusu”. Pa vendar…prebrala sem ze veliko knjig na to temo in gledala veliko filmov…te motnje so zelo “opevane”, veliko se govori o tem…vsaka najstnica je videla vsaj en film na to temo…zato mislim, da ce ima punca velike probleme z motnjami prehranjevanja, je nobena knjiga ne bo mogla odvrnit od tega…to je samo moje mnenje…
pri meni je bilo recimo z drogami drugace…prebrala sem, Mi otroci iz postaje ZOO in niti enkrat v zivljenju nisem pomislila, da bi se dotaknila katerekoli droge..taknjiga je name naredila velik vtis…no pa seveda tudi moji starsi…
Ampak ni povsod tako. V vseh casopisih nekajkrat na teden pise, kdo je umrl od droge, na TV gledamo filme, oddaje o zasvojenosti….pa sem tudi mnenja, da vsak ve za posledice, pa se vedno mladi znova in znova posegajo po njih…
malce sem zasla…:)

avtorica je janja vidmar.

New Report

Close