Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Debilno je to, da se gre zdrav folk cepit. Jst to tko vidm.

Debilno je to, da se gre zdrav folk cepit. Jst to tko vidm.

Toj tko kot bi si šel zdravo roko odrezat, da se nauš slučajno v prst urezal, ker delaš pr mesarju in imaš morda vsak dan nož v rokah.

Različno vidimo stvari; jaz bi rekel, da je debilno, če bi se hodil cepit bolan folk.

Pa rec da ni res:: rec da ni.
Če bi se začela svetovna propaganda in bi celemu svetu vsak dan non stop po cajtngih, po tv, po radiu, povsod naštevali primere kako se folk v prst ureže in bi prepovedali nože, kapsi začel kazni talat vsakmu, ki ima kuhno pa nož, da se kao nau u prst urezal. Vask dan prikazovali polne bolnice folka in krvi kako folk s povitimi prsti leta okrog in krvavečimi, sestre celo gužvo, zmankal cvirna za šivanje, dohtarjev, ki bi šivali te prste primanjkovalo, VAM POVEM ENI BI SI ROKE ODREZAL “NE JST SI PA NAM PRST UREZAL”

Hočeš povedat, da si gips daješ na zdravo nogo in ne na zlomljeno, da žreš tablete, lekadole in ostalo sceno še predn te glava boli, greš zob vn dajat takrat ko je zdrav, žreš takrat ko nis lačn, piješ ko si totalno ne žejen, fuka*š takrat ko ti ne sede itd? Alo čirimuri ne balinej

Cepljenje se mi ne zdi debilno.
Zdi se mi pa zelo nevarno cepit se s tako slabo preizkušenim cepivom.

Hočeš povedat, da si gips daješ na zdravo nogo in ne na zlomljeno, da žreš tablete, lekadole in ostalo sceno še predn te glava boli, greš zob vn dajat takrat ko je zdrav, žreš takrat ko nis lačn, piješ ko si totalno ne žejen, fuka*š takrat ko ti ne sede itd? Alo čirimuri ne balinej
[/quote]

A ti si čurimuri? Če želiš, lahko tudi jaz tebe imenujem tako, le povej.

Ne, nočem reči tega. Pravim točno to, kar sem napisal – in nič drugega.
Lahko ti ponovim:
Debilno bi bilo, če bi se šel cepit bolan.

Maš na kur*u tud zdele že kondom ko ne fu*aš…?
Kok folka ma zdele kondom na ku*u pa čeprav nima namena v kratkem ga notr porint?

Torej kje je logika potem da nabijaš neko injekcijo v zdravo telo ki ti lahko celo štalo povzroči v imunskem sistemu?
Jao jao, dejte no…

Pa še ves čas šopajo s tem, da je normalno da imaš stranske učinke po cepljenju pa non stop pozabjo kao povedat da takih cepiv prej ni bilo in na takem principu delovanja. Aloooo če ni isto ali enako ne primerjaj tako zlahka.

A ti si čurimuri? Če želiš, lahko tudi jaz tebe imenujem tako, le povej.

Ne, nočem reči tega. Pravim točno to, kar sem napisal – in nič drugega.
Lahko ti ponovim:
Debilno bi bilo, če bi se šel cepit bolan.
[/quote]

V redu, zdaj ko tako poveš in še enkrat preberem maš tud prav. Ja ne prej ne poj. Bom pa jst reu če se ti špilaš igrco mentalno.

Ja tud jst sm lahk čiriburi in kamot mi rečeš to nazaj.

Proti čemu pa so kdajkoli cepili bolne?

Čak mal, a nisi ravno v eni drugi temi kokodakal, kako drugih ljudi, ki se cepijo, ne zmerjaš? Ti res nimaš treh pik.

Folk JE zdrav, ker SE JE CEPIL PROTI:
Davici,
Oslovskemu kašlju,
Ošpicam,
Otroški paralizi,
Mumps,
Rdečke,
hepatitis B,
klopni meningoencefalitisu,
tuberkolozi,
Tetanusu (ko stopijo na rjast žebelj)

Lahko pa stopite do Indije, kjer imajo ravno novi val davice.. da vidite kako čudovito je “naravno” prebijati se skozi življenje.

De omnibus disputandum..

Čak mal, a nisi ravno v eni drugi temi kokodakal, kako drugih ljudi, ki se cepijo, ne zmerjaš? Ti res nimaš treh pik.
[/quote]

Ne. Mene je nekdo obtožu da ljudem pravim da so debili, ker se cepijo, kar zavračam in mislim, da nikjer nisem bleknil tega, če pa sem pa da ne vem pa se opravičujem, ker to ni moje stališče. Moje stališče je to kar naslov teme pove. Se pravi da je debilno. Če pa so ljudje debilni pa sami odločajte in ne odločam o tem jst za javnost. Povem pa s kakimi drugimi besedami zanje, da niso prav pri zdravi pameti in da se tako kaže.

O vseh cepivih proti Covidu se res ve zelo malo. Jaz bi se mogoče cepil čez 2-3 leta. Do takrat bo mogoče kaj več po/znanega o teh na hitro skup spravljenih cepivih.

Folk JE zdrav, ker SE JE CEPIL PROTI:
Davici,
Oslovskemu kašlju,
Ošpicam,
Otroški paralizi,
Mumps,
Rdečke,
hepatitis B,
klopni meningoencefalitisu,
tuberkolozi,
Tetanusu (ko stopijo na rjast žebelj)

Lahko pa stopite do Indije, kjer imajo ravno novi val davice.. da vidite kako čudovito je “naravno” prebijati se skozi življenje.
[/quote]

Ponovno alooooo!
Na taki osnovi in na takem delovanju niso bila nobena cepiva prej in jih nima sploh smisla omenjati štekaš? sploh. NE GRE PRIMERJATI ALI DRUGAČE JIH NE GRE ENAČITI

Ne. Mene je nekdo obtožu da ljudem pravim da so debili, ker se cepijo, kar zavračam in mislim, da nikjer nisem bleknil tega, če pa sem pa da ne vem pa se opravičujem, ker to ni moje stališče. Moje stališče je to kar naslov teme pove. Se pravi da je debilno. Če pa so ljudje debilni pa sami odločajte in ne odločam o tem jst za javnost. Povem pa s kakimi drugimi besedami zanje, da niso prav pri zdravi pameti in da se tako kaže.
[/quote]

Popravek: smatram, da niso pri zdravi pameti in tako to sam opažam in ne da sodim in trdim.

Ti si res en bumbar, ki nimaš niti malo pojma zakaj se cepi. Ti si kot otrok bil cepljen proti davici, oslovskemu kašlju, rdečkam, tetanusu, ošpicam, mumpsu…..No majster dej mi povej a si vse to dejansko tudi imel? NE, nisi. Ker cepljenje je preventiva. Razumeš? Cepiš se zato, da imaš v telesu protitelesa za te bolezni. Cepijo se ZDRAVI ljudje.
Nekateri pa res ne bi smeli brez nadzora po svetu hodit in ti Čater si tipični primer.

Ponovno alooooo!
Na taki osnovi in na takem delovanju niso bila nobena cepiva prej in jih nima sploh smisla omenjati štekaš? sploh. NE GRE PRIMERJATI ALI DRUGAČE JIH NE GRE ENAČITI
[/quote]

A se zavedaš, da pišeš neresnice?

V eni drugi temi sem napisal, pa kopiram sem:
—————————-
Ne mešajte cepiv, ker niso vsa enaka;

Pfizer / BionTech, Moderna – SO mRNA cepiva.
Johnson & Johnson je kombinacija DNA / adenovirus cepiva.

Astra Zeneca, Sputnik V, SInovac/CoronaVAC- so klasična vektorska cepiva.
—————————

ker vsa cepiva iz zadnje alineje so čisto klasična cepiva, na enakih vektorskih platformah, kot vsa ostala cepiva, ki jih prejemamo že desetletja.

Določene stvari so namenjene preventivi, določene pa kurativi. In če se cepiš proti COVIDu, se cepiš preventivno – da zmanjšaš verjetnost da bi virus dobil.

Jaz sem pa mislil, da si dokaj inteligenten. Potem pa z eno tako izjavo vse pokvariš. :S Najbolj da greš ven bos hodit.

Določene stvari so namenjene preventivi, določene pa kurativi. In če se cepiš proti COVIDu, se cepiš preventivno – da zmanjšaš verjetnost da bi virus dobil.
[/quote]
… in s precepljenostjo zmanjsas moznost novih sevov. Vendar z zanesljivimi cepivi.

Maš na kur*u tud zdele že kondom ko ne fu*aš…?
Kok folka ma zdele kondom na ku*u pa čeprav nima namena v kratkem ga notr porint?

Torej kje je logika potem da nabijaš neko injekcijo v zdravo telo ki ti lahko celo štalo povzroči v imunskem sistemu?
Jao jao, dejte no…

Pa še ves čas šopajo s tem, da je normalno da imaš stranske učinke po cepljenju pa non stop pozabjo kao povedat da takih cepiv prej ni bilo in na takem principu delovanja. Aloooo če ni isto ali enako ne primerjaj tako zlahka.
[/quote]

kje je logika? če pustim ob strani cepljenje proti trenutnemu virusu in njegovim sevom, ti lahko dam za primer klopni meningoencefalitis, če imaš srečo še slišiš ne zanj, če živiš ali delaš kje v naravi kjer je veliko klopov ki so okuženi in ga prenašajo se pametni hodijo preventivno cepit na nekaj let in to zdravi, bumbarji pa pač špilate loterijo ker v to ne verjamete, če pa kdo to kasira je pa ena kul zadevščina, ki ti povzroča vročino, glavobole, omedlevico, vrtoglavico, če ti načne še centralni živčni sistem se še fino treseš, mal ti mišice ponagajajo in podobno, največkrat imaš posledice do konca življenja če ne zadaneš jackpota in škripneš… skratka ko zboliš ti nič ne pomaga če te takrat cepijo, lahko ti pa samo lajšajo simptome, delajo fizioterapije itn. seveda si pa ves čas v agoniji ampak če je tako kul imet bolezni in ni kul če se zdravi cepijo da ne zbolijo….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

[/quote]

To bi na reklamo napisal ja.

In kaj je to drugače kot tisto zgoraj, da si greš roko odrezat in se nikoli ne boš mogel več v prst urezati v banalnem smislu?

Dejte mi razložit, ker sm firbčen. Če se cepiš denimo proti klopnemu meningitisu in podobno in potem ne zboliš za temu shitam, kako veš, da si ostal zdrav in nisi zbolel ravno zato, ker si se cepil?
Razumem logiko preventive razumem pa tudi nategatorski in žleht karakter človeštva.

Jaz sem pa mislil, da si dokaj inteligenten. Potem pa z eno tako izjavo vse pokvariš. :S Najbolj da greš ven bos hodit.
[/quote]

Morda še vedno sem in sem vedno bil le tvoja se morda prej konča, da bi razumela še naprej v kakšnem kontekstu sam svojo kažem. Tudi tebi bose noge in zdrave prav pridejo predvidevam.

kje je logika? če pustim ob strani cepljenje proti trenutnemu virusu in njegovim sevom, ti lahko dam za primer klopni meningoencefalitis, če imaš srečo še slišiš ne zanj, če živiš ali delaš kje v naravi kjer je veliko klopov ki so okuženi in ga prenašajo se pametni hodijo preventivno cepit na nekaj let in to zdravi, bumbarji pa pač špilate loterijo ker v to ne verjamete, če pa kdo to kasira je pa ena kul zadevščina, ki ti povzroča vročino, glavobole, omedlevico, vrtoglavico, če ti načne še centralni živčni sistem se še fino treseš, mal ti mišice ponagajajo in podobno, največkrat imaš posledice do konca življenja če ne zadaneš jackpota in škripneš… skratka ko zboliš ti nič ne pomaga če te takrat cepijo, lahko ti pa samo lajšajo simptome, delajo fizioterapije itn. seveda si pa ves čas v agoniji ampak če je tako kul imet bolezni in ni kul če se zdravi cepijo da ne zbolijo….
[/quote]

Eh, pa ravno sem spraševal na to temo nekaj. Raje tam odgovori malo nižje.

A se zavedaš, da pišeš neresnice?

V eni drugi temi sem napisal, pa kopiram sem:
—————————-
Ne mešajte cepiv, ker niso vsa enaka;

Pfizer / BionTech, Moderna – SO mRNA cepiva.
Johnson & Johnson je kombinacija DNA / adenovirus cepiva.

Astra Zeneca, Sputnik V, SInovac/CoronaVAC- so klasična vektorska cepiva.
—————————

ker vsa cepiva iz zadnje alineje so čisto klasična cepiva, na enakih vektorskih platformah, kot vsa ostala cepiva, ki jih prejemamo že desetletja.

[/quote]

Enako:
Še sem kopiram:
Izolacije tega virusa iz bolnega človeka in potem danega v drugega človeka, da se potrdi da ta virus povzroča problem naj ne bi bilo. Torej na podlagi česa so torej ta cepiva, kako je lahko izdelano cepivo na nekaj če tistega sploh ni na ta način, da bi lahko preveril efekt na to.

mRNK cepivo naj bi vsebovalo informacijo za DNK.
Po domače, RNK se sprehaja po telesu opazi celice, ki se nepravilno sestavljajo, delijo in povzame informacije, jih nese do DNK, da ta zadevo urihta. Denimo A gre s T, C gre z G in nikoli drugače. To je zdrava celica, kar je drugače je nepravilno.

Kjerkoli v telesu imaš “frko”, rak itd. so celice mutirane, kar pomeni, da niso sestavljene po pravem redu. Vsak človek ima lasten kod DNK, torej individum. In za vsakega bi po logiki moral mu vzeti celice iz mutiranega sektorja, nezdravih celic, urediti, podati mesenger, infomacijo v rnk in to informacijo nazaj vnesti v telo, da jo dobi DNK, da lahko uredi tisto področje, kjer je mutacija. Pomeni individualno.
“Oni” pa so naredili mRNK se pravi podali infomacijo kar kao za vse ljudi na svetu za vse DNK je, kako? Katera informacija pa je to potem, ki jo želijo vnesti v ljudski DNK kar tako na povprek, naj bo človek zdrav ali bolan. Hm…

New Report

Close