Dec si mora ljubezen babe zaslužit
jap, drugih ne poznaš 🙂
iste travme kot zmeraj :)))))
Mah ena kelnarca iz fužin se repenči in si gradi virtualno kariero…)))))
“buhu, punce imajo raje 40-letnike kot mene, pa tako sem mlad in lep. mama povedala”
:)))))))))))
Kot rečeno, nisem opazil kakšne inflacije norenja mladih punc za 40-letniki. To ponavadi bolj take, ki fotra iščejo..
seveda, ker nočeš priznat, da so “malo” boljši od tebe 🙂
Eej lepolaska, lohk ti recem da tiste mamice k niso mele pebe tam nekje 5let+ pa so JUNAKA srecale so zivi ogenj. Lej, sn mislu, da mladenke kej vete… ufff sn se motil.. ampak vsi se ucimo…
ooops – a ti niso povedali – jaz sem stara baba :))))))))
lepolaska, ti se tako trudiš poudarjati kako si ti v vseh pogledih huda, da je že smešno. nekje na isti stopnji kot sadni. eno samo ven metanje. samozavestni ljudje se ne rabijo nič ven metat, tako da na tem forumu vsi pogrnete. sami hudi jebachi pa jebachice 🙂
vas je tok sram priznat, da ste normalni ljudje? jebela, a tud normalen ni več normalno bit??
aha, torej se vam zdi ful hudo, da imam +40-letnika za partnerja :)))) no, zdej se pa že enkrat odločite, ali je to hudo ali samo boljšega nisem mogla dobit :)))))
Pa dobro baba dosadna, a znaš ti kaj drugega povedat, kot nekoga probat kao za.jebavat ad hominem. 1000-krat si mi že napisala, kako sem zanič, pa še kar tu visiš. Kaj bi rada, kaj ti oni tvoj stari junc s povešenimi jajci v starem avtu ni dovolj?
pa saj vidva s sadnim kar naprej obljubljata, kako me bosta dala na ignor, pa kako se bosta poslovila za danes, pa kako bosta že pokazala tem prepotentnim babam… kaj že, solzice??? :)))))
ste ena taka mala infantilna grupica, ki ne more kontrolirat niti svojih tičev, niti tipkovnice po lastnih željah. Hja, ni čudno, da vam je hudo v življenju 🙂
ooops – a ti niso povedali – jaz sem stara baba :))))))))[/quote]
Kdo govori o starih babah. Reku sn mamicah. Kaj ces. Nekak ti lajtnga kr na staro potegne. No ce mas froca pri 25. Pa 2 leti mas se njega… pol pa 5 let nc.. sestej pocasi da se ne zmotis.
Lepota tuki nic ne pomaga… lepota in inteligenca je konstanta a ves…
2f4u_1970, probaj naslednjič manj zadet pisat, da boš vsaj sam sebe razumel pri vseh napakah in slovničnih skropucalih, ki si jih naredil… ampak, če tole s konstanto velja – pol moraš bit pa lep k 100 mater :))))))
aha, torej se vam zdi ful hudo, da imam +40-letnika za partnerja :)))) no, zdej se pa že enkrat odločite, ali je to hudo ali samo boljšega nisem mogla dobit :)))))[/quote]
ah trapa, ni letelo na to. povsod se repenčiš kok si najboljša roba ali pa vsaj v tem podtonu skušaš zapakirat tekst. saj super če si, ampak RAVNO to, da se v vseh temah nekaj ven mečeš in podcenjuješ pa žališ vse ostale, GLADKO izbriše vse kar se trudiš napisat. defakto se PREVEČ trudiš.
kt rečeno, lepolaska vs sadni = isto sranje, drugo pakovanje
Daj ti raje idi zlikat, da ne bo tastar spet imel pripomb, ko pride iz pijančevanja. Kaj se to pravi, kaj ne veš, kje ti je mesto? Sej na internetu si lahko svašta, najjača direktorica z idealnim partnerjem, ampak fužinska realnost je še vedno taka, kot je.
No, priznam, mogoče imaš res prav. Po tvojih življenjskih načelih lahko živi samo kakšna do ušes zavita čefurka, ki je bila do 22-ega zaprta v kleti in potem prislino poročena s tabo :)))) Pri normalnih puncah s svobodno voljo nimaš šans, da bo pri šporhertu ostala, še posebej, ker sam ne znaš niti šraufcigerja prijet :))))
ni čudno, da imaš afiniteto do fužinskih punc :)))
eh, jaz sproduciram samo tisto, kar napišem, ne kar si vi domišljate.
če budale razumejo, da je minimalc nedostojna količina denarja za preživetje, kot ven-metanje, to ni več moj problem 🙂
No res. To pa. Slovnice me pa lahko ucis… sam ce bos po moji kozi pisala….
….
Si pa zelo hitro temo zamenjala.. čuj, pol si ziher pod 40… & nkol nauš vedla kolk lep sn.
Mejte se. Noc.
Ma daj nehaj se smešit. Resna ženska z urejenim razmerjem se ne bo sredi noči tu s spiderjem prepirala.
Zakaj ti je problem priznat, da si malo čudna, sej smo vsi tu čudni, vsak na svoj način. Ti bi rada bila posebna, hkrati pa se prav boječe trudiš prikazati neko sanjsko podobo uspešne konformistke. Kakšen dolgcajt. Raje se kvalitetno zabavaj, če se že tukaj. A znaš biti tudi kaj samokritična. Ali si pa slučajno res na nivoju 20-letnih kelnarc, ker zaenkrat tako deluješ…
heh, mamica nisem, mulcev nimam in ne vem, kaj mlatiš :))) kdo bi vedu, kaj je bla tvoja tema
lepo sanjaj še naprej ;)))
saj ne veš, kaj klamfaš :)))
praviš da sem čudna, potem pa da bi “rada” bla posebna :)))) če sem čudna, sem že po defoltu posebna, brez truda :))))
sicer se pa jaz čisto fino zabavam ob vašem cmihanju.
če se ti ne zabavaš, je tvoj problem :))))
Forum je zaprt za komentiranje.