Dec si mora ljubezen babe zaslužit
eh, jaz sproduciram samo tisto, kar napišem, ne kar si vi domišljate.
če budale razumejo, da je minimalc nedostojna količina denarja za preživetje, kot ven-metanje, to ni več moj problem :)[/quote]
uh miška, lahko bi se kopiralo stotine zapisov tvojga ven metanja, pa bi bla to seveda čista zguba mojga cajta. ne laskej si. men v resnici visi zate, so mi odurne babe, ki kričijo po pozornosti. ampak verjamem, da ma vsaka ženska potencial za razvit neko normalno ženstvenost.
samo hint up je bil, dobronameren. sprejmi ali ignoriraj, tvoja izbira
tvojih nebuloz noben ne razume, se začne že s tistim “jaz bi imel lahko 20-letnic kolikor hočem – ampak sploh nočem nobene” :))))))
a ni nobenega dovolj neumnega ameriškega filma po tvju, da bi ti treniral svojo akademsko angleščino, da boš jutri imel tu pokazat, katere nove besede si se naučil :)))))
tvojih nebuloz noben ne razume, se začne že s tistim “jaz bi imel lahko 20-letnic kolikor hočem – ampak sploh nočem nobene” :))))))[/quote]
Tega nisem nikoli pisal…to se ti s kom drugim zmeni..
no, se popravljam – ti ni do tega :))))))))))))
ljudje se res najbolj pogosto zabavajo ob tem, da jih drugi žalijo. neizčrpen vir zabave za samozavestnega človeka. wtf, kakšni patetični poskusi trdoživosti so to?!?
z vsako objavo se samo še bolj trudiš in še bolj toneš. umiri se, vdihni in si prizanesi no. saj ziher zmoreš bit vsaj za trenutek ljubka. ja?
Lepolaska, daj se ti z multinickom dol, ker sta čist ista…On ima ful neko vero v tebe, da te bo spreobrnil, pa imam filing, da te nekako občuduje…Odreši ga, drugače bo postal tak kot jaz..
Meni je vseeno, s kom se ti fukaš, kok keša zaslužiš itd., podobno kot bi tebi moralo bit vseeno, da sem jst nek nabildan samovšečen tekač na 400m, ki še živi pri mamici. Pa ti ni a ne, podobno kot Ribi, sekiraš se zame. Nikoli srečne keš pičke se ne morete sprijaznit, da nekaterim denar in resne zveze ne predstavljajo bistvo življenja. Jaz ne rabim babe, da sem srečen, 1600 eur visoko plačo tud ne. Sploh pa sem še mlad, približno istih let kot Matkić, tko da…nekje je treba začet. Btw, kaj si nama fovš, ker sva še mlada in lahko zahaklava lepšo pičkico od tvoje…in to za dzabe ? =)
a ni nobenega dovolj neumnega ameriškega filma po tvju, da bi ti treniral svojo akademsko angleščino, da boš jutri imel tu pokazat, katere nove besede si se naučil :)))))[/quote]
a to naj bi bilo smešno?
zihr je babjo fračo nazadnje občutil, ko je šel ven iz mame ☺
pa še takrat je raje mižal, da ne bi bruhal
eh, jaz sproduciram samo tisto, kar napišem, ne kar si vi domišljate.
če budale razumejo, da je minimalc nedostojna količina denarja za preživetje, kot ven-metanje, to ni več moj problem :)[/quote]
a si jaz lahko domišljam, da, če te tip dobro nakuri, mu pa narediš nepozaben drk in f.a.f ♥♥♥
Če to ni smešno, ena sama ženska v obup spravi celo četico zafrustriranih samcev.
Tale lepolaska je vsakič mlajša, čakam da bo rekla da še sploh ni 30 🙂
Prvo je bla v 30tih njen dec pa v 40tih (kar oboje običajno pomeni 35/45+) torej bližje 40 in 50 kot 30 in 40 zdaj bo tip počasi 39 on pa 29 😛
raje si ne domišljaj, da znaš misliti … ti ne gre ☺
40 letnice so pa najbolj iskana roba, pa to….:)
Čudno da topmodel agencije pobirajo max 22 let stare. 23 so že prestare za njih.
Joj, kolk sem že jaz videl takih, ki so se odločili biti sami, a v resnici v njih gori želja, da se jih kdo usmili. 🙂
Joj, kolk sem že jaz videl takih, ki so se odločili biti sami, a v resnici v njih gori želja, da se jih kdo usmili. :)[/quote]
Res je. Človek se lahko zaradi razočaranja odloči, da ne bo več tvegal. A še to ne utiša njegove želje po bližini. Če ne bi imel želje, nikoli niti ne bi bil v vezi.
Čeprav tudi to še ni dokaz, da nima želje biti v vezi. 🙂
Vidva raje glejta, da bosta doma vse pospravila, počistila, skuhala, drugače bodo ženske spet imele pripombe. Ne skrbite vi vezani za samske. Mi se dobro znajdemo.
Nisem vedela, da je sramotno biti star 40 let. Tu pri nas častijo tiste, ki so 80+ stari. Če je pa 100+ pa ga sploh častijo kot nekaj posebnega. Tu na monu se pa očitno eni sramujejo (in to moški), da bi bili mogoče proti 40 stari.
Kaj se boste v prepad vrgli, ko boste 40?
Živeti dolgo si pa res ne želim. Ko gledam ljudi v domu za upokojence na demenci, si ne želim, da bi kdaj bil na takem nivoju. V čem je smisel dolgega življenja, a v tem, da morajo drugi zate skrbeti? Ne razumem, zakaj eni želijo živeti 80 ali več let, do katerega spoznanja mislijo, da bodo prišli?
Za ženske očitno je. Zato pa govorite na glas o letih samo, ko ste stare tam 20-35. Pri 40ih ste že tihe, ko miške, če vas kdo vpraša, se pa zlažate, da ste okoli 30.
Tako je, pa ne samo da je neumno z vidika fizičnih in umskih sposobnosti posameznika, dejansko je nerentabilno z vidika pokojninskega in zdravstvenega proračuna, kar sem že govoril, da država z plačevanjem zdravstva teh ljudi sebe strelja duplo v koleno, preko večjih izdatkov farmacevtskim korporacijam hkrati siromaši še svoj proračun z daljšim izplačilom nevplačanih penzij.
Zato nastradamo vse mlajše generacije lenuhov ki so se upokojevali pri 50-55tih in zdaj že 30-35 let žrejo denar mojih staršev in mene ki bomo morali delat do 65(starši) jaz pa kar do smrti.
Forum je zaprt za komentiranje.