Dec si mora ljubezen babe zaslužit
Ma kaj se skoz sprašuješ, će to ni smešno?
Lej, 40+ glih ugotoviš, kaj vse si morda zamudil, mal zaradi prićakovanj drugih, okolice, žensk, mal zaradi copatarstva, … ampak, v prepad se vržemo ja definitivno, …. prepad ŽIVLJENJA! Verjem je lep tobogan. Najslabš je na 80ta čakat – raj jih doživim – da bi le bil aktiven…
Ali jih ti živiš al se sam sprašuješ kako bi bilo….? Maš Cilje?
Lahko pa da je tale 2f4u big brain mofo in je mislil takole.
lepota+inteligenca=k
K=konstanta
Kar pomen, da ko se ženska stara postaja čedalje bolj modra, da je seštevek še vedno enak. A problem je tudi, če postaja bolj modra se tudi stara/grša, tko da modrost, ki narašča z leti je zgolj kompenzacija izgubljene mladosti, ki je sinonim za lepoto.
Primer: 20letno dekle index lepote 80, inteligence 20. Skupaj je 100. In če formula drži, da je lepota in (+) inteligence konstanta. To pomeni, da bo morala biti pri 40ih (predpostavimo linearnost) inteligentna za 40, posledično (pri konstantni 100), lepote samo še 60 🙂
Kar po kmečko pove, da mlada ne rab bit inteligentna, stara pa je inteligentna, ker mora bit:)
Ja, to vsak pravi, doma pa štala. :))
Tako je, pa ne samo da je neumno z vidika fizičnih in umskih sposobnosti posameznika, dejansko je nerentabilno z vidika pokojninskega in zdravstvenega proračuna, kar sem že govoril, da država z plačevanjem zdravstva teh ljudi sebe strelja duplo v koleno, preko večjih izdatkov farmacevtskim korporacijam hkrati siromaši še svoj proračun z daljšim izplačilom nevplačanih penzij.
Zato nastradamo vse mlajše generacije lenuhov ki so se upokojevali pri 50-55tih in zdaj že 30-35 let žrejo denar mojih staršev in mene ki bomo morali delat do 65(starši) jaz pa kar do smrti.[/quote]
Pa kaj zdaj? Zakaj se pritožuješ, če boš kar do smrti delal? Ali ni to edino prav in pošteno do generacij, ki prihajajo za tabo (kot praviš sam)?
Sicer pa je generacije, ki so se upokojevale pri 50-tih v upokojitev pretežno silil ta isti sistem (recimo kmalu po osamosvojitvi), ki danes joka, da je delovna doba prekratka.
Poglejte kako je matkič dober, delal bo do smrti oz se bo fental, zato da bo več ostalo za priseljence. Sam se bo prostovoljno odstranil iz korita, da bo ostalo za tole pomlad, ki prihaja.
Kolikor vidim tu gor , se s starostjo obremenjujete samo pripadniki moškega spola pa še to ne vsi. Samo nekateri.
Glede svoje starosti nikoli ne lažem. Ok, včasih sem povedala kako leto več, da bi me bolj resno jemali, ampak to je bilo pri 20-. Od kar sem pa 20+, 30+, 40+ pa še nisem imela potrebe, da bi lagala o starosti.
Očitno je panika glede starosti domena moških tu gor. Ne vseh, se razume. Samo eni tako paničarite. In kaj boste storili , ko boste 40 stari? Če že sedaj tako jamrate in jokate tu po monu? Pa kaj ste res tako v slabem stanju, da vas je tako strah, da boste nekoč 40?
Tako je, pa ne samo da je neumno z vidika fizičnih in umskih sposobnosti posameznika, dejansko je nerentabilno z vidika pokojninskega in zdravstvenega proračuna, kar sem že govoril, da država z plačevanjem zdravstva teh ljudi sebe strelja duplo v koleno, preko večjih izdatkov farmacevtskim korporacijam hkrati siromaši še svoj proračun z daljšim izplačilom nevplačanih penzij.
Zato nastradamo vse mlajše generacije lenuhov ki so se upokojevali pri 50-55tih in zdaj že 30-35 let žrejo denar mojih staršev in mene ki bomo morali delat do 65(starši) jaz pa kar do smrti.[/quote]
Pa kaj zdaj? Zakaj se pritožuješ, če boš kar do smrti delal? Ali ni to edino prav in pošteno do generacij, ki prihajajo za tabo (kot praviš sam)?
Sicer pa je generacije, ki so se upokojevale pri 50-tih v upokojitev pretežno silil ta isti sistem (recimo kmalu po osamosvojitvi), ki danes joka, da je delovna doba prekratka.[/quote]
Matkič, kako bi to rešil?
Eno je tvoje flancanje, eno pa prenos ideje v prakso?
Kako si praktično predstavljaš konec življenja? Pri 70 konec zdravstvenih uslug in konec skrbi države s pokojnino.
Je to to?
Misliš mogoče na kakšno “samomorilsko” hišo, na streljanje…zastrupljanje?
Običajno vsak pride do svoje porcije. Gre čisto za življenska dejstva in le predstave ni prave.
Ja, to vsak pravi, doma pa štala. :))[/quote]
A si mi fauš, da imam lahko doma, kakor meni paše, ker sam živim?
Sicer pa je generacije, ki so se upokojevale pri 50-tih v upokojitev pretežno silil ta isti sistem (recimo kmalu po osamosvojitvi), ki danes joka, da je delovna doba prekratka.[/quote]
Matkič, kako bi to rešil?
Eno je tvoje flancanje, eno pa prenos ideje v prakso?
Kako si praktično predstavljaš konec življenja? Pri 70 konec zdravstvenih uslug in konec skrbi države s pokojnino.
Je to to?
Misliš mogoče na kakšno “samomorilsko” hišo, na streljanje…zastrupljanje?
Običajno vsak pride do svoje porcije. Gre čisto za življenska dejstva in le predstave ni prave.[/quote]
Matkiču so ljube nacistične metode – na zimo bi malo podkuril… Pardon, zakuril.
če to ni smešno: koga je strah? a kaj bomo pri 40ih? nič, okopali se bomo v večnem vrelcu mladega pičiča.
Ja, to vsak pravi, doma pa štala. :))[/quote]
A si mi fauš, da imam lahko doma, kakor meni paše, ker sam živim?[/quote]
Eh, pri nas je isto. Kakor nam paše. 🙂
lepota+inteligenca=k
K=konstanta
Kar pomen, da ko se ženska stara postaja čedalje bolj modra, da je seštevek še vedno enak. A problem je tudi, če postaja bolj modra se tudi stara/grša, tko da modrost, ki narašča z leti je zgolj kompenzacija izgubljene mladosti, ki je sinonim za lepoto.
Primer: 20letno dekle index lepote 80, inteligence 20. Skupaj je 100. In če formula drži, da je lepota in (+) inteligence konstanta. To pomeni, da bo morala biti pri 40ih (predpostavimo linearnost) inteligentna za 40, posledično (pri konstantni 100), lepote samo še 60 🙂
Kar po kmečko pove, da mlada ne rab bit inteligentna, stara pa je inteligentna, ker mora bit:)[/quote]
Praviln operater rabiš. ni + ampak *!
🙂
Kako boš pa sedaj to razpeljal? Pa uporabljaš lahko samo naravna števila, ne velja med 0 in 1!
lepota*inteligenca=k
add1:
Aja, popravek, oči opazovalca tut šepajo in niso v enaćbi;
add2:
Većino mojih 40+ je lepš opremljenih kot večina tistih 30-. Spoštovanje.
lepota+inteligenca=k
K=konstanta
Kar po kmečko pove, da mlada ne rab bit inteligentna, stara pa je inteligentna, ker mora bit:)[/quote]
🙂
Kako boš pa sedaj to razpeljal? Pa uporabljaš lahko samo naravna števila, ne velja med 0 in 1!
lepota*inteligenca=k
add1:
add2:
Većino mojih 40+ je lepš opremljenih kot večina tistih 30-. Spoštovanje.[/quote]
Vem, da je * večinoma 🙂 samo ti si v uvodnem citatu napisal IN, kar pomeni SEŠTEVANJE 😉 Formulo sem nastavil na podlagi tvojega citata, čeprav je logično KRAT (*), DA.
na grobo vzemimo kar si dal: lepota*inteligenca=k
čeprav da, na fino bi morali pomnožiti še s faktorjem/i oz. utežjo/mi: oči_opazovalca, pričakovanja_opazovalca, samospoštovanje_opazovalca, fetiši ipd…
Recimo mlada ženska 20let, 80 pik (80/100 na lestvici) za lepoto, inteligenco 20 pik.
Se pravi pride konstanta potem 80*20=1600 (OMG, lej ta številka se je že pojavila nedavno na forumu, večkrat, nedavno, kot 1600EUR/mesec). Genau za mlado lepo tajnico, tok dobi na mesec, k=plača.
No potem ko je stara pa 40, pa da bo ohranila konstanto (plačo:) potrebuje zatorej koliko inteligence?
Recimo da je od 20 do 40 zveza še linearna (pada). Se pravi ima potem za lepoto 60pik
in pri formuli lepota*inteligenca=k, to pomeni…
60*X=1600; intelienca ji mora zrast na skoraj 27 se pravi za 33% 😉 če hoče obdržati isto vrednost, konstanto, plačo 😉
🙂
lepota*inteligenca=k
add1:
add2:
Većino mojih 40+ je lepš opremljenih kot večina tistih 30-. Spoštovanje.[/quote]
Vem, da je * večinoma 🙂 samo ti si v uvodnem citatu napisal IN, kar pomeni SEŠTEVANJE 😉 Formulo sem nastavil na podlagi tvojega citata, čeprav je logično KRAT (*), DA.
na grobo vzemimo kar si dal: lepota*inteligenca=k
čeprav da, na fino bi morali pomnožiti še s faktorjem/i oz. utežjo/mi: oči_opazovalca, pričakovanja_opazovalca, samospoštovanje_opazovalca, fetiši ipd…
Recimo mlada ženska 20let, 80 pik (80/100 na lestvici) za lepoto, inteligenco 20 pik.
Se pravi pride konstanta potem 80*20=1600 (OMG, lej ta številka se je že pojavila nedavno na forumu, večkrat, nedavno, kot 1600EUR/mesec). Genau za mlado lepo tajnico, tok dobi na mesec, k=plača.
No potem ko je stara pa 40, pa da bo ohranila konstanto (plačo:) potrebuje zatorej koliko inteligence?
Recimo da je od 20 do 40 zveza še linearna (pada). Se pravi ima potem za lepoto 60pik
in pri formuli lepota*inteligenca=k, to pomeni…
60*X=1600; intelienca ji mora zrast na skoraj 27 se pravi za 33% 😉 če hoče obdržati isto vrednost, konstanto, plačo ;)[/quote]
Linčale naju bojo. 🙂
Uzivaj.
Zakaj ste moški tako obsedeni z leti?
To mi ne bo nikoli jasno. Mene pa leta prav nič ne mučijo. Edino pri moških mi je fajn, da je on tam okrog 45, pod 40 mi pa ni ok.
Ti ta smešna, evolucijo vprašaj, verjetno ti je to godilo, ko si bila še mlajša sedaj pa kurcaš.
če si vsi nekaj po svoje o meni domišljajo, si daj pa še ti :))))
jah, jbga – I’m just so fu*king good :))) če bi imela več časa, bi ga definitivno vsak dan srala tukaj, ker je zabave polna skleda :))))
samo zato, ker mislijo, da ženske močno prizadane, ko vsako, ki je šla čez 30, označijo za staro in neuporabno. ko se ne morejo druge žaljivke spomnit, rečejo, da je “stara, oni samo 22-letnice gledajo” :))))))) in ker mislijo, da jim ženske dejansko verjamejo, ko nabijajo, kako pri 60-ih natepavali 20-letnice, ker so tako neustavljivo privlačni :))))))) najbolj noro smešno je to, da take izjavljajo tipi, ki še v poznih 20-ih in zgodnjih 30-ih niso sposobni nobene dobit, kaj šele, da bi ga namočili pri +50-ih :))))))
Lepolaska ti si kot 15let star BMW. Še vedno se da super peljat, sploh za driftat je super. Škoda ga ni, težko, da ga bo kdo ukradel. Pazit ga ni treba več, če je tok časa zdržal na cest, je zgleda tud dober primerek, se prav ga je težko sfukat do konca. Pocen stroški. Sploh za kakšne, k mu je ostal srednješolska želja. Medtem, k starejši pa raje gledajo za mlajšimi ali pa klasičnimi primerki. Mlajši pa praviloma razje vzamejo novejši, četudi nižji razred avta, saj se jim BMW ne izplača, čeprav je star, še vedno zahteva vzdrževanje in popravila.
Forum je zaprt za komentiranje.