Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Decathlon Ljubljana

Decathlon Ljubljana

Tisti, ki ste že obiskali novo trgovino Decathlon v Ljubljani….kakšna je kaj ponudba športnih oblačil, kakšne so cene?

Super. Velika ponudba nizkd cene. Ostali trgovci pa naj se zamislijo nad cenami. Nimamo vsi avstrijskih coleng.

http://www.decathlon.si/

Pojdi v prodajalno. Na internetu je desetina prodajnega asortimana kot v trgovini

Ne vem kaka roba je v Ljubljani, a v prodajalni takoj za bivšim mejnim prehodom Škofije, je kakovost katastrofalna. Na nivoju Sport direkt-a.

Kaj pa Sport Directu fali?

Kje pa je ta trgovina, Decathlon v Ljubljani?

BTC, tam kjer je bila včasih M tehnika, pri Roll baru, nasproti Koloseja z ene strani in Cityparka ob drugi strani.

BTC, tam kjer je bila včasih M tehnika, pri Roll baru, nasproti Koloseja z ene strani in Cityparka ob drugi strani.[/quote]
Hvala!

Ta trgovina je znana po podn robi, to je navaden “športni KIK”, cene pa so verjetno temu primerne.

ne vem, no… po mojih izkušnjah za enako ceno v Decathlonu dobim več/boljša oblačila, ki tudi lepo izgledajo na moškem. Seveda ne najnižji razred – je treba malo pogledat (npr. Tribord). Prav tako je izbira čevljev velika in se za 50€ dobi že marsikaj dobrega.

vsa navdušena sem šla tja, potem sem pa po petih minutah šla ven. Večina oblačil je za moške, za ženske malo. Roba je šara, ena majica je npr. razstavljena, ostale so pa zarolane v take paketke in nametane na stelažo. Isto čevlji, ti sploh niso v škatlah, ampak so po stelažah, kar na frej.
Človek bi tam kupil kakšen armafleks, nogavice. INtersport je npr. za 10 razredov boljši. Meni se zdi še sportsdirect velik boljši kot decathlon.

Kaj pa Sport Directu fali?[/quote]

Kvaliteta.

Aja, in še vse skupaj izgleda, kot da bi prišel v skladišče in ne v trgovino.

Jaz grem včasih v dechatlon v udine. Kat sem kupila, je blo ok. Jakna tribord super. Jo nosim že nekaj časa. Kot nova. Pohodni čevlji tudi. Za otroke se tudi dobi ok roba, itak preraszejo hitro. S Kikom tega res ne bi primerjala, ker tam pa res nič ne dobim vsaj približno ok… Kako je v lj pa ne vem..

Dechatlon me je navdušil. Vse se mi zdi dobro notri, razporeditev, preglednost in seveda cene. Za enkrat ga bi dal kar na prvo mesto kar se izbire tiče ampak vseeno sem nekako bolj doma v Interspostu.

Zanimivo. Decathlon je menda podn. Ampak v njem imajo precejšnjo ponudbo Quechua športne opreme. En Quechuin šotor sem ne dolgo tega iskal pri ostalih ponudnikih v Sloveniji, pa je isti model v Decathlonu skoraj pol cenejši. Ampak MONe bodo že vedele, kako je s tem.

Hahaha sem se nasmejala 🙂

Quechuin je lastna blagovna znamka Decathlona in je daleč od originala. Ampak, ti že veš 🙂
http://corporate.decathlon.com/sl/nase-znamke/nase-lastne-znamke/

A ti hodiš v trgovine občudovati stene in police, ali gledaš da dobiš za svoj denar čimveč?

Se strnjm – ko ga rimerjam naprimer z Dechatlonovo prodajalno v Monfalcone-ju ali Udinah v Italiji – je zibor robe neprimerljiv, tako oblačil, kot koles, celo opreme za ginastiko, ša zaščitna oprema za borilne športe….. redne, neznižane cene pa v Italiji v povprečju 15-20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižje napisane na artiklu, kot na artiklu v Dechatlon slovenski trgovini….

Že leta nabavljam v italijanskem Decathlonu. Kamp opremo, športna oblačila – od štumfov do majic, hlač in jaken, super so mi njihove hitrosušljive brisače in kopalni plašč, nahrbtnik in še kup drobnjarij. Vse se je izkazalo za precej kvalitetno, če pa primerjam stvari še cenovno z drugimi ponudniki, je pa sploh ugodno. Bi rekla, da tu dobiš največ za svoj denar.
Primerjava s Kikom je pa malo mimo, tam sem si kupila eno majico in spalno srajco, oboje je že po enem pranju razvlečeno, zaviti šivi – res komaj še za v posteljo.

Obup, napacne cene na policah. Opazila sele ko sem placala. Ko grem nazaj, da mi vrnejo denar najprej zahtevajo, da grem ponovno cakat v vrsto da pridem do blagajne. Zato sem zahtevala poslovodjo. On isto. Namesto, da se mi opravici, ko zgubljam cas zaradi njihove napake. Obup, nikolu vec. Pa se kvaliteta v podnu.

New Report

Close