december 2003
Super, da si se oglasila. Saj ni bilo namenjeno ravno samo tistim, ki smo rodile konec decembra, ampak me je zanimalo, če se bo kakšna oglasila, pa da sva se mogoče videli kje v porodnišnici.
Ja, zelo hitro gre čas. Mi bomo sicer jutri stari 11 mesecev, tako da bomo roj.dan praznovali dan po božiču.
Koliko pa je velik tvoj otročiček? Punčka ali fantek? Sem zelo radovedna, ne. No, saj ni nujno odgovorit.
Naša je zdaj velika okoli 71 cm in težka okoli 9,5 kg. Hodi še ne, ji pa veliko ne manjka.
LP,
Lisa
Imamo fanteka. Veš da ne vem točno koliko je velik in koliko tehta, saj sva bila nazadnje pri devetih mesecih na sistematskem pregledu.
Mislim da meri nekje 76-78 cm in tehta 9,5-10 kg.
Hodimo še ne, se pa že ob opori vstane in hoče kakšen korak sam naredit, kar pa ima seveda za posledico padec. Tak da smo skoz na preži, se pravi vedno za njim in ga imamo vedno na oki.
LP
Pipica, v kateri sobi si pa ležala in ob kateri uri si rodila?
Zdaj me pa že firbec matra.
Z mano verjetno nisi bila v sobi , ker je moja cimra že nekaj dni pred mano rodila in je mislim da četrtega šla domov. Takrat pa sem dobila novo cimro.
Smo se pa verjetno kaj srečale na pregledih naših dojenčkov (še v porodnišnici.
Kdaj si pa šla domov?
Madonca sem radovedna, kaj?
No, jaz sem pa prijokal konec decembra v Lj. Kako gre hitro!!! Sem fantek, velik 82 cm in težak 11,5 kg. Mami je zelo zelo hudo, ker je že konec porodniške in koristi dopust. Ko bo še tega konec, jo bo kar pobralo. Izgleda že tako, saj sem vsak dan deležen več in več lubčkov in kar naprej me stiska k sebi.
Lep pozdrav vsem mojim prijateljčkom.