Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Decembrski nakupi

Decembrski nakupi

Zanima me ali že kaj hodite po nakupih. Prosim vas za idejo kaj kupiti fantovim staršem za božička.
Lep in topel dan!

Sama sem ravno danes za očeta kupila denarnico, ker ima že zelo načeto. Za mamo sem pa razmišljala, da glede na to, da nikoli ni z ničemer zadovoljna, bi jo kar peljala na kosilo v Piazzo. Sem pa vseeno danes videla prav lušne copate (saj vem, da je to zelo zlajnano darilo). Nisem vedela, kaj kupiti prijateljici, pa me je prešinilo, da ji lahko kupim blago, saj je začela šivati in je na svoje izdelke prav ponosna.

Jaz bom moževi mami kupila copate, očetu pa kolonjsko vodo za po britju.

Hojla kje pa imajo kakšne luškane copatke, ker jih tudi jaz mislim kupiti za darilo…hvala.

Jaz pa sem očetu kupila kopalni plašč od svilanita (stari je že precej zmahan), mami pa dve veliki kopalni brisači in nekaj uporabnih drobnarij. Darila raje kopujem bolj zgodaj, da se izognem gneči po trgovinah.

Tjaška, meni so bili všeč na tržnici Koseze (v Ljubljani) in sicer ne notri, temveč zunaj, na vogalu. Ne vem, kako se reče trgovini (na šipah ima napisan en velik “R”), vem pa, da drugače nimajo prav poceni čevljev, vendar copati so imeli kar normalno ceno (1.800, 2.800 SIT).

meni je pa lani Miklavž prinesu ene take najbolj super copate soft touch (so popolnoma iz tekstila), so čisto mehki in neeeverjetno fino se počutim v njih
baje jih je kar na ljubljanski tržnici našel:)

Kupi mu pikado.

Spet nekaj iz naftalina, no lepo bi bilo slisati kaksen pameten nasvet.

Kupi ji kuharsko knjigo. Ona bo dobila darilo, ti boš pa jedel. :)) Zdaj me bodo feministke napadle.

Ce bi imel zensko potem ne bi bilo tezav z darili. Idej malo morje … Potrebujem ideje za sorodnike. Seveda za neke normalne zneske. Drugace bom kmalu pri kraljih ulice fehtal za drobiz

Smisel bozica ni v denarju in kicu, temvec v toplini in ljubezni. Darila jim lahko das kadarkoli. S 1. januarjem se samo zacne novo koledarsko leto in nic drugega.

Toplina božiča je ob božiču. Najbrž pri vas ne postavljate smrekice v januarju ali sredi aprila? No, po tem kar si napisala, smrekice sploh ne potrebujete, ker je nepotreben kič in ne daje človeške ljubezni ter topline.
Mene obdarovanja veselijo (sploh se ne gre za denar) in uživam v dneh, ko smo več skupaj.

nasvet?…fantovi mami kupi božično zvezd (roža v teglcu 🙂 ) očetu pa liter orehovca….
boš ziher dober zapisana 🙂

Toplina božiča je ob božiču. Najbrž pri vas ne postavljate smrekice v januarju ali sredi aprila? No, po tem kar si napisala, smrekice sploh ne potrebujete, ker je nepotreben kič in ne daje človeške ljubezni ter topline.
Mene obdarovanja veselijo (sploh se ne gre za denar) in uživam v dneh, ko smo več skupaj.[/quote]

Eno je jelka, drugo pa histerija okoli daril.

…pa še GF ,polajkam……..smisel božiča bi nej bil družinski večer in postavitev smrečke…….

…a Vaju ne bi razveselila božična zvezda ,ki je primerna za obdarovanje cel december?

Božično zvezdo iščem že en teden. Povej mi, kje imajo takšne lepe, ne prevelike in da niso kot ikebana.

lahko se pripelješ v Celje,lahko pa te razveselim po hitri pošti 🙂

Veš da bi bili. Zmer nam kupte kej trapastega :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

po moje Margotka ,bi bila najbolj vesela vzglavnika :))

Tisti ki so v vezah imajo veliko moznosti da ustreiljo mim. Veliko zvez se konca ravno zaradi neprimernih daril.
To je ena alineja, kaj pa sorodniki? Jih naj zasujem z ljubeznijo 😉

Itak :)))

Da bi se zveza končala zaradi neprimernega darila??? Ja tega pa res še nisem slišala. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

naj te zanima še ves teden

Itak :)))

Pocakaj da dobis za darilo npr….. metlo 😉

Da bi se zveza končala zaradi neprimernega darila??? Ja tega pa res še nisem slišala. :)))[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close