Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Decembrski nakupi

Decembrski nakupi

Še nisem slišala za primer, da bi moški kupil ženski metlo kot darilo, tako da m111….mal pretiravaš. Če se prav spomnim sta bili Sandra Bullock in Nicole Kidman prav luštni kot čarovnici v nekem filmu.

Vecina zensk vsako darilo analizira in isce globji pomen darila. Za back up so tu se priajteljice ki postavijo dokoncno sodbo. Zato vztrajam pri trditvi da so lahko darila preizkusnja za vsako zvezo.

Jao m111, kakšna je to zveza, ki jo lahko ogrozi ena navadna metla? Kakšen robotski sesalnik, ajd, ne rečem, ampak metla ??? :)) Skratka, jaz sem zelo praktična ženska in tako imam rada tudi praktična darila. Jaz bi je bila prav vesela. Še raje bi imela nov mop, če že prašaš, ker je staremu crknila teleskopska funkcija, jaz sem pa že stara, pa križ me boli… :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kje so tipicne zenske? Tale portal jih kot kaze ne zanima prevec 😉

Še dobro, da si napisal “večina žensk”….Jaz se z nobenim moškim ne bi razšla zaradi mnenja prijateljice. Če je veza občutljiva na vsak vetrič, je bolje, da je ni, kajne? Če bi meni moški kupil npr. palični mešalnik, ne bi bila jezna. Bi pač vsak dan smoothieje delala in prečiščevala telo. 😉

Zelel sem si drugacen odgovor.
Preprosto zato ker bi lahko povprasal: kaksna je razlaga ce kdo kupi oz. dobi za darilo parfum. Pa menda ne namiguje na “opojne” – neprijetne disave 🙂

Kvečjemu bi bilo temu tako, če bi nekomu podaril milo ali deodorant, ne pa parfum. Parfum ne pomaga, če je oseba prešvicana, je še slabše. Parfum ima bolj seksi pomen. Pa tudi pri milih in deodorantih je tako, da so sedaj v raznih drogerijah novoletno zapakirani in zadeva ni več mišljena kot način, da nekoga opozoriš naj se pogosteje umiva. Je pa drugo vprašanje, če bi bila oseba s takšnim darilom zadovoljna, če je morda pričakovala več. Tako, da če boš kakšni ženski kdaj kupil parfum, bo morda nezadovoljna le, ker nisi zadel vonja, ne pa zato, ker bi jo nakup parfuma tako motil.

Poanat je v tem da prava oseba podari pravo darilo.
Ce ti zoprni Janez podaril najljubsi pafum ga bo dobil v glavo 😉
Se vedno pa cakam na pametne predloge za darila.

pohiti, dokler še imaš moža
20.12. ti lahko postane oseba ☺

Ne poznamo tvojih sorodnikov, zato ti ne moremo nič predlagati. Na internetu imaš cel kup predlogov, zato nas ne matraj! Spočiti moramo biti za referendum. :)))

Antilopa pa kako ne dojameš, človek te sprašuje kaj naj ti kupi za darilo, kaj si želiš, ti pa tako mlitavo odgovarjaš… 😉
Daj zjasni se že, če ne boš ostala brez. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz nisem njegova sorodnica, no. Razen, če spada med gazele. ;))

Karkoli mi bo m111 dal, bo v redu. Samo, da ne bodo kakšne “cajke” ali “turbo folk” tu na forumu. :))

Antilopa ze ima tipa. Opcija trojcka z decom pa definitivno odpade 😉

Antilopa ze ima tipa. Opcija trojcka z decom pa definitivno odpade ;)[/quote]

Kolikor vem si tudi ti oddan. Imam svoj vir informacij. ☺ Mene trojcki v nobeni varianti ne zanimajo.

Vec ves od mene. Hej kako izgleda, da jo bom lazje prepoznal 😉

Daljši lasje, bledolična in bolj vitka. Nič čudnega, da hrepeniš po taki, ki ima obline. ;)))

Le od kje to pobiras 🙂

Kako pa ti veš, ali jaz imam fanta ali ne?

Kako pa ti veš, ali jaz imam fanta ali ne?[/quote]

Ker če bi ga imela, ne bi bila toliko tukaj.

Ker če bi ga imela, ne bi bila toliko tukaj.[/quote]

Če veš, koliko sem tukaj, si tudi ti precej tukaj. :))

Kaj ti je sedaj nerodno, sama si se pohvalila 😉 Hej saj ti privoscim.

Kaj ti je sedaj nerodno, sama si se pohvalila 😉 Hej saj ti privoscim.[/quote]

En medklic….in ti bi probal trojčka s še eno žensko? Samo sprašujem…

Od daril, do trojckov 😉

Trojček bi bil lahko za neko žensko zanimivo darilo, za drugo pa žalitev. Ne priporočam ti, da ga predlagaš. Vprašala pa sem te zato, ker si napisal, da ne bi bil z drugim decom v trojčku, kar bi se lahko štelo, da bi bil pa z dvema ženskama v trojčku. 🙂

Pa sem spet na suhem-brez idej za darila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close