Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dečki, pomagajte – avtoradio

Dečki, pomagajte – avtoradio

Na cliotu, letnik 2006, so mi danes menjali akumulator, zdaj pa mi radio ne špila … ko ga prižgem, piše CODE. Kaj mi je storiti? Brez muzike ne znam vozit 🙂
Hvala vam!

Lahko jaz, ceprav nisem decek?

Verjetno ga moras odkodirati, ker je bil brez napajanja. Odvsno od radia – vnesti moras startno kodo (poglej v navodila) ali pa, spet odvisno od modela, odkodirati z daljincem.
Ce imas original vgrajen avtoradio, ti pise v navodilih za avto, kako se odkodira.

Pri original radiu običajno ni potrebna koda, samo male dlje traja da računalnik prebere , da je radio originalen in ni bil prenešen v drugo vozilo.
Se mi je to zgodil na škodi , seveda smo bili vsi pametni za pop…. , na servisu pa: se bo sam nastavil počakte pa bo, no in se je res 🙂

Hvala, Barca! Bom jutri navodila brala … prvič v življenju 🙂

Danes sem se že kar nekaj vozila, a se ni porihtalo. Kako dolgo si ti čakal?

Mislim da sm kr ene 2 dni paniko zganju , pa seveda ob ugasnjenem radiu , pol so pa na servisu rekl, da naj pustim pržganga se je pa v mislim da 1uri porihtu .
Drugače pa , običajno imaš na prvi strani servisne knjižice napisano kodo , al pa v tistemu kompletu raznih navodil in napotkov je nekje kartica s kodo , prebrskaj tisto mapo :-))

Jaz sem radio več krat ugasnila, ker sem podzavestno hotla na volanu naredit bolj glasno, pa je vse nekaj piskalo :))
Hvala za trud!

odpri servisno knjižico ali pa knjižico z navodili, tam imaš nekje na začetku (pri podatkih o lastniku…) tudi kodo radia….potem z gumbi za postaje na radiu nastaviš kodo in bo delalo. če nimaš original radia, poglej v papirje od radia…..posopek enak. če papirjev nimaš, so problemi, išči kake hekerje, da ti skrekajo, če se da.

samo od sebe se ne o odkodiralo nič. radio razume to, da je bil odklopljen iz elektrike kot, da je recimo sedaj v drugem vozilu (ukraden in montiran v drugo vozilo), zato zahteva kodo.

Hvala! Grem nastavljat muziko!

Radio špila, kodo sem našla! Mehanik, ni se dalo nastavit z gumbi za postaje, ampak je tam pod ročko za brisalce en scroll, ki ga vrtiš do vsake številke, nato držiš gumb, dokler ne prime.

New Report

Close