Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?
Čuj, takih kot sem jaz, na portalu ni več. Imajo pa vsi možnost, da to postanejo. ;)[/quote]
Sej, ko se bosta razšla, se boš pa vrnil nazaj, na stara pota.[/quote]
Nič ne bom obljubil. 🙂 Mogoče bom pa kot WD. Sicer pa, midva se ne bova razšla sploh. :))
Draga ženska pojdi sama na morje tam boš spoznala pravega možkega .
Mogoče se bosta zaljubila na prvi pogled .
Vendar moraš biti zelo nezna z njim da te nebo zapustil .
Sej, ko se bosta razšla, se boš pa vrnil nazaj, na stara pota.[/quote]
Nič ne bom obljubil. 🙂 Mogoče bom pa kot WD. Sicer pa, midva se ne bova razšla sploh. :))[/quote]
Si pa našel referenco:-)))
to so – ŽIVI FOSILI !!!
hvala, hvala… cel teden bom tukaj!
a ti propagiraš iskanje med takimi, ki bolj ali manj spadajo že v kulturno dediščino?[/quote]
hehehe… V bistvu imaš prav.
V tem primeru torej nesnovna kulturna dediščina kot so vrednote, prepričanja, navade…. 🙂
Nič ne rabi ona nobenih nasvetov. take teme odpira, da poišče potrditve svojih predsodkov.[/quote]
Tip, ki pravi, da noče ženske, da je super biti samski pa visi v vsaki temi o samskih in kako ne biti samski?
Ni to malce čudno? Mene osebno te teme ne bi zanimale, če bi res želala biti samska.[/quote]
Vidim, da nisi dobila nobenega pravega odgovora. Piši na ZS
Vprašanje preveč široko . Najprej si naredi plan , kaj sploh hočeš , poglej malo naprej pa boš sigurno našla . Bodi pozorna na male pozornosti . Čim več hodi v družbo pa se ti bo razširilo obzorje . Vso srečo .
Ženska naj uživa v vzgoji otrok, skrbi za dom in družino, v zadovoljevanju moža ter v mahjhnih radostih kot je dobro skuhano kosilo, dehtenje sveže opranega perila in podobno. 😉
No ti si pa butalc in upam, da samski, da slučajno ne zajedaš kakšne, ki si jo po možnosti še prepričal, da je opisano ves njen lajf.
Forum je zaprt za komentiranje.