Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Čuj, takih kot sem jaz, na portalu ni več. Imajo pa vsi možnost, da to postanejo. ;)[/quote]
Sej, ko se bosta razšla, se boš pa vrnil nazaj, na stara pota.[/quote]
Nič ne bom obljubil. 🙂 Mogoče bom pa kot WD. Sicer pa, midva se ne bova razšla sploh. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Draga ženska pojdi sama na morje tam boš spoznala pravega možkega .
Mogoče se bosta zaljubila na prvi pogled .
Vendar moraš biti zelo nezna z njim da te nebo zapustil .

Sej, ko se bosta razšla, se boš pa vrnil nazaj, na stara pota.[/quote]
Nič ne bom obljubil. 🙂 Mogoče bom pa kot WD. Sicer pa, midva se ne bova razšla sploh. :))[/quote]
Si pa našel referenco:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

a ti propagiraš iskanje med takimi, ki bolj ali manj spadajo že v kulturno dediščino?

to so – ŽIVI FOSILI !!!

hvala, hvala… cel teden bom tukaj!

a ti propagiraš iskanje med takimi, ki bolj ali manj spadajo že v kulturno dediščino?[/quote]

hehehe… V bistvu imaš prav.
V tem primeru torej nesnovna kulturna dediščina kot so vrednote, prepričanja, navade…. 🙂

Nič ne rabi ona nobenih nasvetov. take teme odpira, da poišče potrditve svojih predsodkov.[/quote]

Tip, ki pravi, da noče ženske, da je super biti samski pa visi v vsaki temi o samskih in kako ne biti samski?
Ni to malce čudno? Mene osebno te teme ne bi zanimale, če bi res želala biti samska.[/quote]

Vidim, da nisi dobila nobenega pravega odgovora. Piši na ZS

Vprašanje preveč široko . Najprej si naredi plan , kaj sploh hočeš , poglej malo naprej pa boš sigurno našla . Bodi pozorna na male pozornosti . Čim več hodi v družbo pa se ti bo razširilo obzorje . Vso srečo .

Ženska naj uživa v vzgoji otrok, skrbi za dom in družino, v zadovoljevanju moža ter v mahjhnih radostih kot je dobro skuhano kosilo, dehtenje sveže opranega perila in podobno. 😉

No ti si pa butalc in upam, da samski, da slučajno ne zajedaš kakšne, ki si jo po možnosti še prepričal, da je opisano ves njen lajf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close