Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

V ogledalo se poglej.

In kaj konkretno je vprašanje? Procent možnosti? Število primernih moških?[/quote]
Konkretno vprašanje je, kolk se bo kdo pustil provocirati. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nima se smisla truditi.
Samski moški visijo po gostilnah, diskotih ali pa na netu. Katera od teh hočeš? Nobenega.
Vprašaj samske 30+ na monu kaj počno v prostem času? Razen, da so tu gor. Gostilne, net, disko, net, net, gostilna, net, net, spet net.
Ne sprašuj mladcev 30-. Tisti imajo drug stil lajfa.

Glej, ne bova se sprenevedala. Pod nickom kupidovka ali kako že pišeš eno, tu sprašuješ nekaj drugega. Pod tretjim nickom boš vprašala nekaj tretjega itd. Ne da se mi iti te igrice s tabo, te prepuščam drugim.

Dejstvo je, da si pod drugim nickom pisala nekaj v smislu, da so portali polni brezveznih tipov, ki na polno težijo, zato zaključujem, d atebi ne paše nobena vrsta moških, ne taki, ne onaki..[/quote]

Za vsako temo imam svoj nik. Sem tudi na kupidu ja. Tudi mene ne zanimajo igrice s tabo tako, da zakaj si sploh vstopil v igro?
Daj si malo preberi kdo pljuva po spoznavnih portalih. Vsaka druga tema je o tem, da so tam gor same luzerke in luzerji, avtorji so pa moški.

Ne bo je! Po njenem mnenju so na internetnih portalih samo težaki in obupanci![/quote]
Pa dobro, to je njeno mnenje (če je). Jaz sem povedal svojega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kaj konkretno je vprašanje? Procent možnosti? Število primernih moških?[/quote]
Konkretno vprašanje je, kolk se bo kdo pustil provocirati. :))[/quote]

Provokacija je samo odgovor na temo o ženski v klubu in odgovor vsem tipom, ki so podpirali šlatače.

Glej, ne bova se sprenevedala. Pod nickom kupidovka ali kako že pišeš eno, tu sprašuješ nekaj drugega. Pod tretjim nickom boš vprašala nekaj tretjega itd. Ne da se mi iti te igrice s tabo, te prepuščam drugim.

Dejstvo je, da si pod drugim nickom pisala nekaj v smislu, da so portali polni brezveznih tipov, ki na polno težijo, zato zaključujem, d atebi ne paše nobena vrsta moških, ne taki, ne onaki..[/quote]

Za vsako temo imam svoj nik. Sem tudi na kupidu ja. Tudi mene ne zanimajo igrice s tabo tako, da zakaj si sploh vstopil v igro?
Daj si malo preberi kdo pljuva po spoznavnih portalih. Vsaka druga tema je o tem, da so tam gor same luzerke in luzerji, avtorji so pa moški.[/quote]
Someone is about to cry :/ smrk, smrk

Vodja klana spider je na portalu Kupid? vau

Konkretno vprašanje je, kolk se bo kdo pustil provocirati. :))[/quote]

Provokacija je samo odgovor na temo o ženski v klubu in odgovor vsem tipom, ki so podpirali šlatače.[/quote]
Pa ja, odvisno kako bereš. Meni se ni zdelo, da bi jih kdorkoli podpiral. Mogoče eden ali dva, vsi ti pa tudi ne morejo biti všeč. Se ne bi mogla odločit, koga bi imela. :))

Kako pa to, da ženske ob vsem tem sikanju ne vidite lastnega sikanja po moških ? 🙂
Še tema je bila s tem namenom odprta.
Saj res…Ženske nam samo (brezosebno) kažete kakšni smo moški. Pač v tistem smislu, če v ogledalu vidimo tisto, česar ne maramo, je zato krivo ogledalo ? :)[/quote]

Enkrat Robi, se boš moral soočiti s svojim fetišem na ogledala 🙂

Pa mogoče biti toliko objektiven kdaj pa kdaj, da realno primerjaš število tem, ki so odprte za sikanje
po ženskah, s številom tem za sikanje po moških….
Sej, kot moderator mogoče lahko zadeve enostavno…prešteješ?
Pa ti bodo tu ogledala prec bolj jasna…..[/quote]
In kaj je namen tega “ogledala” ?
Menda ne to, da boste zdaj ženske tekmovale z moškimi ? :)))

Meni se je zdelo, da jih podpirajo in da se zgražajo nad žensko, ker si je drznila it zabavat. Ne vsi, provokacija je namenjena samo tistim.

Zrel sadež ne zgnije v enem dnevu. Razen, če je črviv. :)))

Franček, ti mene vsakodnevno kuješ v zvezde … hvala … samo … tukaj zgoraj mi je precej dolgčas …
me lahko spustiš dol … prooosim … jaz bi še malo tipkala … na MON
Houston?… Houston? Se slišiva?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Enkrat Robi, se boš moral soočiti s svojim fetišem na ogledala 🙂

Pa mogoče biti toliko objektiven kdaj pa kdaj, da realno primerjaš število tem, ki so odprte za sikanje
po ženskah, s številom tem za sikanje po moških….
Sej, kot moderator mogoče lahko zadeve enostavno…prešteješ?
Pa ti bodo tu ogledala prec bolj jasna…..[/quote]
In kaj je namen tega “ogledala” ?
Menda ne to, da boste zdaj ženske tekmovale z moškimi ? :)))[/quote]

Ne. Da bi bil ti malo bolj objektiven…pa enkrat napisal tako kot je, ne pa kot vidiš v ogledalih…
Še enkrat : štetje tem z eno in drugo tematiko bi dejansko pomagalo…

Dajte mi povedat…kupid, ki ga omenjate…je to za plačat?

Kje pa je spet kdo kaj takega napisal? Mislim, brezveze. In pod kolk nicki boš še replicirala sama sebi, revica?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Po svoje mi je pa zanimivo, kako uspejo/uspete vsi ti iskalci zgrešiti prav vse primerne kandidate nasprotnega spola, obenem, ko povdarjate, da nekih specifičnih interesov nimate. ne greste vun iz bajte, skoz not čepite, trmasto hodite samo tja, kjer so izključno ljudje istega spola?

Meni je to večna skrivnost, ker prav vsak, ki ga poznam in ima interes za poparčkanje, se je slej ko prej poparčkal..

razen , če ste kot oni Mujo iz vica, ki traži posao, a mlo boga da ga ne nađe..

Ne,ni.

Mark 11:2

And saith unto them, Go your way into the village over against you: and as soon as ye be entered into it, ye shall find a colt tied, whereon never man sat; loose him, and bring [him].

Note 4 at Mr 11:2: This is a very miraculous example of the gift of the Spirit called a word of knowledge, and this gift worked through Jesus quite often (see note 6 at Mr 2:8, note 2 at Lu 8:46, and note 3 at Joh 1:48). Jesus hadn’t been in Jerusalem in quite a while, and there is no indication that He had made any previous arrangements with anyone in Jerusalem about this ass and her colt. This was nothing less than supernatural knowledge imparted to Jesus through the Holy Spirit.

Not only was it a miracle that Jesus knew about the ass and her colt and where they would be, but God had also worked some kind of miracle in the owner of these animals so that he would be willing to release them. It is possible that the Lord had also revealed to this man that Jesus would need his animals, or perhaps he was just a devoted follower of Jesus who gladly surrendered them when he knew Jesus was the one wanting them. Either way, it was just as much a miracle that the owner was willing to surrender them as it was that Jesus knew exactly where they would be.

[img]http://d1.stern.de/bilder/stern_5/lifestyle/2014/KW46/Kim-Kardashian-Verarschungen_fitwidth_489.jpg[/img]

Ljudje nismo sadeži.[/quote]

Zakaj potem o sebi razpravljamo v teh sadno – zelenjavnih terminih?

Franček, ti mene vsakodnevno kuješ v zvezde … hvala … samo … tukaj zgoraj mi je precej dolgčas …
me lahko spustiš dol … prooosim … jaz bi še malo tipkala … na MON
Houston?… Houston? Se slišiva?[/quote]

Daj daj, saj oba veva, da ti odgovarjajo komplimenti. Tudi če so pijansko nerodni. Saj si brihtna punca in točno veš, kaj hočem povedat.

Hauston ne čuje dobro… Mora, da si spuca ušesa…

Ne, ne, to, da nimajo interesov, da ne grejo ven iz hiše, trdiš ti.

Ja kako pa vam rata, da nikjer nikogar ne spoznate, če kao imate interes?

Jaz imam zelo interes najti partnerja pa mi žal ne uspe.
Samo v reali seveda trdim, da sem samska, ker mi tako paše. Ne priznam, da mi ni fajn. Tetke, strički, tečkajo zakaj sem samska pa rečem zato, ker mi je tako fajn. Tule pa priznam, da sem zafrustrirana, ker me noben ne mara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close