Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Postani mestna frajla namesto kmečke bunke, pa bodo tudi rezultati tvojim željam primerni.

Franček, ti mene vsakodnevno kuješ v zvezde … hvala … samo … tukaj zgoraj mi je precej dolgčas …
me lahko spustiš dol … prooosim … jaz bi še malo tipkala … na MON
Houston?… Houston? Se slišiva?[/quote]

Daj daj, saj oba veva, da ti odgovarjajo komplimenti. Tudi če so pijansko nerodni. Saj si brihtna punca in točno veš, kaj hočem povedat.[/quote]

Franček, ti pa res veš kako je treba z ženskami. Škoda, ker te ne zanimajo.
Pa kako bi nama lahko bilo lepo. Ti, jaz … zvezde… :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Daj daj, saj oba veva, da ti odgovarjajo komplimenti. Tudi če so pijansko nerodni. Saj si brihtna punca in točno veš, kaj hočem povedat.[/quote]

Franček, ti pa res veš kako je treba z ženskami. Škoda, ker te ne zanimajo.
Pa kako bi nama lahko bilo lepo. Ti, jaz … zvezde… :)))[/quote]

Zanimaš me v intelektualnem smislu. Dobra si, jebiga. Goldfish in Skela pa nista. Zato bosta pa še naprej ostali zagrenjeni.

Postani mestna frajla namesto kmečke bunke, pa bodo tudi rezultati tvojim željam primerni.[/quote]

Ne maram biti mestna frajla. Sem živela par let v mestu pa je bilo bedno.

Sider in Margot sta vsak po svoje načela problematiko.

Spider v smeri, da če moški naključno pristopi dobi negativno oznako.

Margot pa da ste neprostovoljno samske ženske štoraste za popizdit. Njeno vprašanje je bilo na mestu, kako se boste lotile poslovneža pred hotelom?

Nič ne boste naredile, gledale ga boste kot čevelj v izložbi, hkrati pa sanjarile in si ga želele. Ste kot črnogorec ki želi seksat. Se uleže in čaka na potres.

To ste si lahko privoščile ko ste ble študentke.

Hkrati pa samski moški 30+, razen če je obupan, ne bo glih navdušen nad naključnim pristopom do žensk. Po eni starani ste si same krive (beri spiderjev post). Po drugi strani pa se moški ne bo ukvarjal z vprašanji ali ste samske, zakaj je samska pri 30 itd. Ampak bo zamahnil z roko in rekel “koji kurac” in odkolesaril dalje.

Da bi pa pokazale, da ste na voljo in, da vam je všeč, pa tudi ne. ker potem boste pa izpadle lahke. Pa čeprav to ste. saj ste potrebne moške družbe kot sahara vode.

S takim načinom pa lahko moške spoznate samo ob skupni dejavnosti, kjer sta prisiljena v stik.

Kakšen pilates in zumba odpade in z dobrim razlogom. Noben moški pri zdravi pameti ne bo šel sam z sabo plesat aka solo ples. Ja sej vem, da je namenjen za razgibavanje, ampak se zato moški ukvarjamo z športi.

Ena izmed opcij je plezanje po umetnih stenah.

Še ena izmed opcij pa so dejansko gostilne, ne diskači ampak gostilne, ampak bo pa treba vložit malce časa in denarja.
Torej se pride na kavico večkrat in so kavice ponavadi dolge. Spoznate kdo so redni gostje in kdo niso. Ciljna publika so neredni gostje.
Primer: Prikolesari moški, se ustavi in si naroči sok. Boom potencialni kadidat, zdaj je pa na tebi če flirtaš ali ne. Če pa prikolesari in pozna še pol gostilne si naroči 3 pire, čakaj na primernega kandidata.

Ponavadi je pa problem malce globji. Večino samskih žensk se moški izogibajo in to z dobrim razlogom. Ali je razlog videz ali pa odnos in razmišljanje, je pa na vsaki sami, da ugotovi.

Postani mestna frajla namesto kmečke bunke, pa bodo tudi rezultati tvojim željam primerni.[/quote]

Ne maram biti mestna frajla. Sem živela par let v mestu pa je bilo bedno.[/quote]

Na selu ti pa tudi ne znese. Večno nezadovoljna. Opusti ti svoje večne želje po moških in se raje začni ozirati za pripomočki iz nesramnih trgovin.

larisa si jih poišče kar v službi

Na selu je vseeno bolje. To imaš vsaj kako družbo. V mestu pa vsi čmerni in gledajo v tla. Na selu so vsaj prijazni. Kaj češ, nismo vsi za mesto.

Tole pa tudi mene zanima kako in predvsem zakaj bi se ženske lotile poslovneža pred hotelom? Kaj mislite, da je poslovnež zato tam, da čaka samske babe, da mu zatežijo ali kaj? Da bo potem ženi doma razlagal kako so babe vsilijve ali kako?

Srečala poslovneža na avtobusni, ga pozdravila, me je samo grdo pogledal.

Tole pa tudi mene zanima kako in predvsem zakaj bi se ženske lotile poslovneža pred hotelom? Kaj mislite, da je poslovnež zato tam, da čaka samske babe, da mu zatežijo ali kaj? Da bo potem ženi doma razlagal kako so babe vsilijve ali kako?[/quote]

Verjemi, če pride ena s pravim pristopom, bo molčal kot grob.

Poslovneži niso tvoja liga. Osredotoči se na prebivalstvo hleva.

:))))) Ej, kako veš, da je nekdo poslovnež?:) Ker je bil v obleki?:))) Enkrat moraš iti z mano, ti pokažem prave pristope:).

:))))) Ej, kako veš, da je nekdo poslovnež?:) Ker je bil v obleki?:))) Enkrat moraš iti z mano, ti pokažem prave pristope:).[/quote]

Ustrezal je Margotinem opisu in ona ga je določila za poslovneža. Res pa ni bil pred hotelom.

A me vabiš v svoje bivališče? Kar direkt povej, da me pecaš. Ni treba po ovinkih.

A jaz? Jaz ne kolesarim. Mene bo morala kje ob poti čakat, ko prilafuam mimo. Pa še takrat se utegne zgodit, da me bo morala spotaknit, da jo bom sploh opazil.

A me vabiš v svoje bivališče? Kar direkt povej, da me pecaš. Ni treba po ovinkih.[/quote]

Če si bolj potrebna tuširanja in krtačenja kot seksa, potem se marsikaj vprašam …

A me vabiš v svoje bivališče? Kar direkt povej, da me pecaš. Ni treba po ovinkih.[/quote]

Če si bolj potrebna tuširanja in krtačenja kot seksa, potem se marsikaj vprašam …[/quote]

Se že izmikaš. Najprej namiguješ, potem pa se začneš izmikat. Kaj zdaj, greva na randi ali ne?

Tole pa tudi mene zanima kako in predvsem zakaj bi se ženske lotile poslovneža pred hotelom? Kaj mislite, da je poslovnež zato tam, da čaka samske babe, da mu zatežijo ali kaj? Da bo potem ženi doma razlagal kako so babe vsilijve ali kako?[/quote]

Kot prvo, predpostavili smo, da ni poročen. Potem pa, če hočemo sploh naprej, moramo razčistiti kakšne veze ima kje on stoji. Halo??? Meni je vseeno kje stoji tip. Ampak ajde, dala sem takšen primer, ker sem mislila, da se boste bolj potegovale za poslovneža kot pa za krovca. Teoretično bi lahko tudi visel na lojtri.

Kaj samske res razmišljate tako, da se moški osvajajo samo na nekih posebnih, za to namenjenih placih al kako?

Kako pa veš, da ni poročen?
No Margot, povej kako bi se lotila tega moškega in pa seveda upoštevaj, da večina moških ni samskih. Torej ne morše vedet ali je ali ni samski. Bolj verjetno, da ni. Torej recept kako se ti lotiš.

JA SEJ JE REKLA DA NI MEL PRSTANA A TI SPLOH VEŠ ZAKAJ MAMO PRSTANE!!!!!1!!!!!11!!!

:)) Glej, scena je bila izmišljena. V resnici ne vem, če se je ob tejintej uri pred Levom sprehajal kakšen poslovnež, je pa čisto možno, da se je. Ni imel prstana torej smo predpostavljali, da ni poročen. Vprašanje je, kaj bi storile?

Jaz vem kaj bi. Vam samskim pa ni bil plac taprav, pa sonce je pod napačnim kotom svetilo, pa pomisleke ste imele, če ni mogoče tujec ali pa celo gej … in še en sto tisoč izgovorov.

:)) Glej, scena je bila izmišljena. V resnici ne vem, če se je ob tejintej uri pred Levom sprehajal kakšen poslovnež, je pa čisto možno, da se je. Ni imel prstana torej smo predpostavljali, da ni poročen. Vprašanje je, kaj bi storile?

Jaz vem kaj bi. Vam samskim pa ni bil plac taprav, pa sonce je pod napačnim kotom svetilo, pa pomisleke ste imele, če ni mogoče tujec ali pa celo gej … in še en sto tisoč izgovorov.[/quote]

Zdaj Margot, uvidi zakaj je tako težko komunicirat z ženskim spolom, ker iščejo dlako namesto da bi pogledala celoto

Vedno jim nekaj ne bo všeč, kot si lepo ponazorila.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si bolj potrebna tuširanja in krtačenja kot seksa, potem se marsikaj vprašam …[/quote]

Se že izmikaš. Najprej namiguješ, potem pa se začneš izmikat. Kaj zdaj, greva na randi ali ne?[/quote]

Itak, da ne greva. Jaz sem nesposobnež brez jajc, ki si ga že od nekdaj želiš v postelji.

Nikjer ni tipov za večno nezadovoljne samke. Mladci, ki jih kakor pecajo na portalih, so jim premladi, oni v baru preveč pijani in primitivni, metroseksualci preveč poženščeni, japiji se preveč nosijo, športniki preveč športajo, karieristi preveč delajo, fizičarji so preveč prvinski..

One bi rade šarmantnega, ki ravno prav dela, živi sam, ravno prav športa, je srednje načitan, nadpovprečno zabaven…da ga srečajo, pa z ritjo ne bi mrdnile v tej smeri.

Sej pa berete, še s temi, ki jim baje na portalih na veliko pisarijo, se jim ni za dobivat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close