Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Ja, lahko te drago stane, če nisi previdna. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pogosto grdo gledam (vsaj zdi se mi), ampak to še ne pomeni, da ne vidim kaj lepega. Se pa baje v spanju dost smejim. Mogoče pa nisem edini, ki lepe reči “grdo” gleda. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)) Glej, scena je bila izmišljena. V resnici ne vem, če se je ob tejintej uri pred Levom sprehajal kakšen poslovnež, je pa čisto možno, da se je. Ni imel prstana torej smo predpostavljali, da ni poročen. Vprašanje je, kaj bi storile?

Jaz vem kaj bi. Vam samskim pa ni bil plac taprav, pa sonce je pod napačnim kotom svetilo, pa pomisleke ste imele, če ni mogoče tujec ali pa celo gej … in še en sto tisoč izgovorov.[/quote]
Clap, clap, clap,… 🙂

Jaz pogosto grdo gledam (vsaj zdi se mi), ampak to še ne pomeni, da ne vidim kaj lepega. Se pa baje v spanju dost smejim. Mogoče pa nisem edini, ki lepe reči “grdo” gleda. :))[/quote]
Verjetno sama ni dajala vtis poslovnosti, zato mu je bilo čudno, kaj bi sploh rada od njega. 🙂

Jaz pogosto grdo gledam (vsaj zdi se mi), ampak to še ne pomeni, da ne vidim kaj lepega. Se pa baje v spanju dost smejim. Mogoče pa nisem edini, ki lepe reči “grdo” gleda. :))[/quote]
Grdi ljudje ponavadi grdo gledajo, ja.

mene lahko spoznaš v reali. če mi pošlješ svojo!! golo sliko na [email protected] ali pa tukaj na DiskretenSlo zs ..

Toliko pametovanja pa nobena odgovora na to kako pecat tega poslovneža. Jaz nevednica pa čakam, da mi pametne mone in monovci to razložijo.
Predpostavljati, da je samski, je seveda malo mimo, ker je večina moških v teh letih oddana. Če nima prstana še zdaleč ne pomeni, da je samski.
V glavnem pametne glave povejte nam neumnicam kako pecati poslovneža (pa ne pisarit, da je samski, ampak dejstvo je,d a je recimo 10% možnosti, da je samski).
S poslovneži nimam nikoli stika tako, da nimam pojma.
Mogoče bi na začetku rabila sploh razlago kaj je poslovnež. Kaj točno to pomeni. Pač nimam izkušenj s poslovnim svetom, zato se na to ne spoznam.
Zdaj pa pametne glavce pojasnite meni neumnici, da ne bom več tako nevedna. Verjamem, da pametne glavce vse veste.

Jaz mislim, da bi morali sprejet zakon, po katerem bi oddani dedci morali bit vidno označeni. Mogoče nekaj podobnega kot si je Dolfe izmislil za Jude.

Daj ne najedaj z neumnimi vprašanji…

A veš, da bi bilo to fajn boom, potem bi ženske imele lažje delo.

EnTip, ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori. Ugani kam tvoj spada?
Še vedno žaluješ za GF?

Zakaj ste našle ravno poslovneža? Pod besedo poslovnež si predstavljam tipa v obleki in kravati. Skrajno dolgočasno. Verjetno cel dan v službi. Kaj boš s takim tipsonom?
Dajte raje kaj bolj zanimivega za pecat.

Jaz ne pecam poslovnežev. Nismo na isti valovni dolžini.

Pridi na eno gradbišče, nabutali te bomo neposlovneži v inter-nacionalni zasedbi in to en za drugim.

Tale forum pa res postaja pravo leglo zblojenih moških. Ne samo žaljenje, eni bi še prebutali ženske. Ne samo en, kar cela klapa moških bi prebutala eno žensko. Kak človek je to, da mu sploh kaj takega pade na pamet?
Ženska je sama kriva, če jo nadlegujejo. Berem v sosednji temi.
Eni tipi pa očitno celo hlepijo po pretepanju žensk.

Za ničnerazumem

Veš dan- danes je veliko lažje zadeti loterijo kot pa spoznati pravega moškega seveda odvisno od tega kaj pričakuješ od njega!!!
kje ga spoznati pa ni tako pomembno , če ti je nekdo namenjen , ga boš ziher spoznala saj poznaš pregovor vsaka metla ima svoj štil ali vsaka kozica svoj pokrov!!!!
Zato malce potrpljenja in ne sili z glavo skozi zid .Pa še nekaj bi rada dodala raje samska kot pa biti z nekom, ki
ga v resnici ne poznaš pa živiš z njim že desetletja( razočaranje, solze , bolečina in žalost !!!!!)
Zato previdno in uživaj to kar ti je dano!!!!!!

Res je. Moških, ki so samski in so ok je res res malo.
Recimo moške moti, če je ženska bolj izobražena od njih. Posledično take z visoko izobrazbo težko dobijo partnerja. Pa ne zato, ker bi žensko motilo, da ima moški nižjo izobrazbo, ampak, ker moškega moti njena višja izobrazba. Če ima pa ženska slučajno višjo plačo je pa sploh katastrofa. Moški tega ne prensejo. Posledično lahko ugotovimo, da so samske pretežno take, ki imajo narejen faks. Tiste z manj šole so vse poparčkane.

za res je tak

Delno se s teboj strinjam ampak tukaj predvsem mislim na moškega , kateri zna oziroma si upa pokazati svoja prava čustva do ženske . veliko je takih , ki blefirajo in se pretvarjajo samo dokler dosežejo svoje ter so idealni manipulanti seveda odvisno od ženske koliko je naivna oziroma tisti trenutek pripravljena verjeti .Kar se tiče šolanja pa mislim, da pametni moški ne oziroma vsaj ne bi smel biti ljubosumen na njeno izobrazbo ampak biti ponosen nanjo!!!!!!

Dandanes je problem, ker smo ljudje vse preveč usmerjeni in fokusirani le na naše želje in na to, kaj bi radi. In premalo na to, da bi vedeli kdo smo mi sami in kaj lahko pri sebi spremenimo, da nam bo življenje dajalo tisto, po čemer hrepenimo.

Da spoznamo resnico o sebi, se je dobro izogibati takšnim stereotipom in napake videti le pri moških, saj ženske v ničemer ne zaostajate od moških. 🙂
Na koncu zato pridemo do takšnega absurda, kjer so vsi popolni in vsi nezadovoljni. 🙂

Grdi ljudje ponavadi grdo gledajo, ja.[/quote]
Ma ja, saj vem, da za tebe je grd vsak, ki se ne vrti okrog tebe. :))

Grdi ljudje ponavadi grdo gledajo, ja.[/quote]
Ma ja, saj vem, da za tebe je grd vsak, ki se ne vrti okrog tebe. :))[/quote]
Pozitivni, veseli, nasmejani ljudje, ponavadi tud vredu zgledajo. Hudače npr so vse nasmejane do ušes, tiste tagrde, pa vse grdo gledajo, k ne dobijo dovolj pozornosti. Ja ja, uči se, uči se sinko.

Kkoliko stopenj višjo izobrazbo ima tvoja partnerka od tebe?

Nekaj dejstev:

1. Pri 30 naj te mi učimo pecat moške?
2. Zakaj bi imela moškega, če pa je z vsakim nekaj narobe?
3. Pri teh letih so vsi normalni oddani.
4. Je pa velika izbira med poročenimi, to pa drži – ker le-ti, da pridejo do f… so pripravljeni vsaki nakladati, torej boš zanimiva tudi, če nisi najlepša.

Nekaj nasvetov:
1. Sprejmi, da si sama in se imej lepo; ne morem verjeti, da srečo enačite s tem, da imate ob sebi moškega.
2. Delaj to kar te zanima, ne pa da boš tam našla moškega. Grem na koncert skupine in se tam imam noro dobro, pa ne rabim ob sebi partnerja, zakaj le?
3. Jaz sem hodila ven, ko sem bila samska, hodim sedaj in bom hodila v prihodnje. Kje piše da vezane ženske spadajo za štedilnik. Bedarija. Če meni paše, da grem ven, se imam lepo, … je to moja odločitev, ki mi je nihče ne more spremeniti, pa naj bo to partner, familija, okolica, …

In kaj je poanta tvojega zapisa Gazela? Še en zapis na 4ih straneh, ki nič ne pove?

Ma ja, saj vem, da za tebe je grd vsak, ki se ne vrti okrog tebe. :))[/quote]
Pozitivni, veseli, nasmejani ljudje, ponavadi tud vredu zgledajo. Hudače npr so vse nasmejane do ušes, tiste tagrde, pa vse grdo gledajo, k ne dobijo dovolj pozornosti. Ja ja, uči se, uči se sinko.[/quote]

a za tipe to tudi velja? no, v tem primeru, bi bil ti (ker govoriš kako si hud in oh in sploh) prijazen do vseh in jih ne bi obkladal z zmerljivkami 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close