Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

To je dejstvo. Zapomnite si ženske. 30+ – normalni moški so oddani.

Moj predlog:
če vidiš kakšnega luškanga, ga kot po nesreči spotakni, potem mu pa pomagaj vstat, pa otrkat
jakno (fajn prilika, da oceniš telesno “čvrstost” :), pa še lahko ga povabiš na kavo, da se
oddolžiš za svojo “nerodnost”…

Je pa potrebno nekaj vaje…….

Tudi ženske, tudi ženske..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kkoliko stopenj višjo izobrazbo ima tvoja partnerka od tebe?[/quote]
Nič, ker imava enako. 🙂
Seveda pa lahko vedno gre kaj še naprej študirat, pa mene to ne bo čisto nič motilo.
Sploh ne razumem, zakaj takšno vprašanje.

Veš gazela, to pod 2. je pa čisto res. Sem začela brati samske monovce in ugotovila, da bom raje za vedno samska. Če so vsi samski moški taki kot samski monovci. Potem bom kar nuna postala.

Kkoliko stopenj višjo izobrazbo ima tvoja partnerka od tebe?[/quote]
Nič, ker imava enako. 🙂
Seveda pa lahko vedno gre kaj še naprej študirat, pa mene to ne bo čisto nič motilo.
Sploh ne razumem, zakaj takšno vprašanje.[/quote]

Samo zanimalo me je, če boš potrdil moj sterotip in si ga. Tvoja nima višje izobrazbe kot ti. Moj stereotip _:)

Vi tu svetujete ženski, ki se hvali, da jo tipi pecajo na kupid, v praksi pa z nobenim od teh niti na zmenek ne gre.

nasveti vas svetovalcev so samo izguba vašega dragocenega časa.

Kje sem potrdil tvoj stereotip ?

Sem napisal, da me ne bi motilo, če bi imela višjo izobrazbo. Seveda pa tebe zanima bolj iskanje potrditev tvojih stereotipov, kot pa dejstva.
Zato še naprej uživaj v svojih stereotipih.

Preberi moje nasvete

Robi, koliko moških poznaš, ki imajo partnerke z višjo izobrazbo? Jaz jih nekaj, amapk ne veliko. Ponavadi pa to pomeni, da ima sicer višjo izobrazbo, ampak nižjo plačo. Če je pa oboje višje pa v bistvu sploh ne poznam. Aja, en sam primer poznam.
Ne poznam nobenih samskih, ki bi imele samo SŠ. No, ločenke poznam. Poznam pa na kupe samski s končanim faksom. Ne ločenke, ampak kar stalno samske.

Nič ne rabi ona nobenih nasvetov. take teme odpira, da poišče potrditve svojih predsodkov.

Sem napisal, da me ne bi motilo, če bi imela višjo izobrazbo. Seveda pa tebe zanima bolj iskanje potrditev tvojih stereotipov, kot pa dejstva.
Zato še naprej uživaj v svojih stereotipih.[/quote]

No jaz imam višjo izobrazbo od mojega. Pa je šel stereotip po gobe! Aja pa tud moja sestra. Pa kot vidim, nobeden od moških nima s tem problema. Moj zasluži isto kot jaz, moj svak pa bistveno manj od ženske.

Ne vem od kje ti ideja, da nesamske ne smete kam hoditi? A to si dala poročenim nasvet ali kako?

Ne vem, ker ne delam statistike in ne sprašujem drugih po izobrazbi.

Seveda pa je tvoj namen (spet) dokazati kako so moški neumni. Saj bi pameten moški bil ponosen na žensko izobrazbo. Hkrati pa zdaj hočeš dokazati, da takšnih skoraj ni. Logičen sklep je, da smo moški neumni. 🙂

In ženska, ki ji je to sveta resnica, ne more najti pametnega moškega. Spoznava samo takšne, v kakršne verjame in kakršni za njo obstajajo.

Nič ne rabi ona nobenih nasvetov. take teme odpira, da poišče potrditve svojih predsodkov.[/quote]

Tip, ki pravi, da noče ženske, da je super biti samski pa visi v vsaki temi o samskih in kako ne biti samski?
Ni to malce čudno? Mene osebno te teme ne bi zanimale, če bi res želala biti samska.

Ne vem, ker ne delam statistike in ne sprašujem drugih po izobrazbi.

Seveda pa je tvoj namen (spet) dokazati kako so moški neumni. Saj bi pameten moški bil ponosen na žensko izobrazbo. Hkrati pa zdaj hočeš dokazati, da takšnih skoraj ni. Logičen sklep je, da smo moški neumni. 🙂

In ženska, ki ji je to sveta resnica, ne more najti pametnega moškega. Spoznava samo takšne, v kakršne verjame in kakršni za njo obstajajo.[/quote]

Zanimiv sklep. Samo jaz nisem nikjer napisala, da bi pameten moški bil ponosne na izobrazbo svoje partnerke.
Mogoče pa na monu povprašaš koliko moških ima partnerke, ki bolje zaslužijo od njih in so bolj izobražene. Oboje hkrati. Gazelin svak je že en. Mogočeše koga odkriješ.
Ali pa temo izpred par dni, ko so se moški zgražali, da ne bi imeli ženske, ki več zasluži. Nekje tu gor je ta tema.

Samski si v resnici ne želimo biti samski, zato visimo v temah o samskosti in predvsem v temah, kjer se piše o tem kako najti partnerja.
Saj, če ne maraš potovati, tudi ne visiš na potovalnih forumih.

Tako hudo izobražene, pa si še vedno ne znajo niti deda poiskati, ki ga vsaka kmečka bunka zna zapecat. Razen debele starunklje.

Kdo je to napisal:
In zakaj potem vprašanje glede izobrazbe in tvojega veselja ob navidezni potrditvi tvojega stereotipa ?

Vem, da je takšnih tem ogromno. Vendar jaz ne bi zgražanje posameznih zafrustrirancev posplošil na vse.

Robi, tisti drugi okvirček nisem pisala jaz.
Vprašanje glede izobzrabe pa zato, da bi mi potrdil, da velja moj stereotip.

Vidiš, potem pa se nimam kaj sekirat, če nisem hudo izobražena. Vseeno ne bi imela deda.

Kera glupost…..

Moški načeloma nimajo/mo problema z žensko izobrazbo, ampak imajo ženske načeloma problem z moško plačo

Jaz ne poznam nobenega ki bi reko, da ne bo mel neke punce ker nima uni dipl ali plače XYXY€ poznam pa vsaj 4 primere ko so ženske rekle da je tip ok, ampak je na minimalcu ali pa brez službe in takega ne bodo mele….

Je pa tudi res, da praktično noben v moji generaciji trenutno ni na nobenem položajo, torej maksimalna plača tako žensk in moških med 24-28 let kaj jih jaz poznam je nekje v povprečju 650€, najvišjo ima en ki dobi 900€ neto + malca itd.

Tipi gledamo predvsem na izgled ženske in urejenost ter njen smisel za humor in razgledanost, ženske pa bistveno višje postavijo plačo, samostojnost flet, avto(materialne dobrine) v povprečju!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bi se kar strinjal. Čeprav imajo tudi moški probleme, če ima ženska večjo plačo, če sebe vrednotijo na podlagi plače.
Razlika potem nastane bolj zato, ker si moški to priznajo, ženske pa ne.

Bi se kar strinjal. Čeprav imajo tudi moški probleme, če ima ženska večjo plačo, če sebe vrednotijo na podlagi plače.
Razlika potem nastane bolj zato, ker si moški to priznajo, ženske pa ne.[/quote]
to so pa res težave, če žena zasluži več kot mož…sladke težave bi jaz rekel….

Se strinjam. Niso pa vsi isti in se marsikdo počuti manjvrednega, če zasluži manj od ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close