Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Bi se kar strinjal. Čeprav imajo tudi moški probleme, če ima ženska večjo plačo, če sebe vrednotijo na podlagi plače.
Razlika potem nastane bolj zato, ker si moški to priznajo, ženske pa ne.[/quote]
to so pa res težave, če žena zasluži več kot mož…sladke težave bi jaz rekel….[/quote]
Velikokrat pa namesto sladkih, pridejo seksualne težave:
http://www.24ur.com/manjsi-zasluzek-vecje-tezave-pri-seksu.html

Se strinjam. Niso pa vsi isti in se marsikdo počuti manjvrednega, če zasluži manj od ženske.[/quote]
mislim, da se ne ravno za manjvrednost, prej za izgubo kontrole in oblasti nad žensko, tega za marsikateri boji kot drakula česna….od tu tudi izvira navdušenje tukajčnih trideset in nekaj letnikov nad dvajsetletnicami…njih si še lahko podredijo, pri starejših pa to ne pali več…razen če imajo več denarja…glede na 650 eur plače …saj je vse jasno

to so pa res težave, če žena zasluži več kot mož…sladke težave bi jaz rekel….[/quote]
http://www.24ur.com/manjsi-zasluzek-vecje-tezave-pri-seksu.html%5B/quote%5D
denar je afrodizijak…ali pa ubijalec strasti….ena raziskava je ugotovila, da za lagodno življenje zadostuje zaslužek okoli 15000 eur neto na leto…s tem bi se strinjal

Če je denar afrodizijak in če Goldfish toliko tega stimulansa na mesec zasluži, kolikor se hvali, potem moških ne bi smela stradat ….

verjetno je tako zaposlena z služenjem denarja, da nima časa za moške…pa še za mon gre dost časa…vsak ima svoje prioritete in očitno moški niso njena…

http://www.24ur.com/manjsi-zasluzek-vecje-tezave-pri-seksu.html%5B/quote%5D
denar je afrodizijak…ali pa ubijalec strasti….ena raziskava je ugotovila, da za lagodno življenje zadostuje zaslužek okoli 15000 eur neto na leto…s tem bi se strinjal[/quote]

Za kakšno družino?
Nas ata nam nič ne da! Vse požlempa:))

za družino je potem 30000 na leto, nekje v povprečju….tvoj ata naj flaše proda bo dobil kavcijo nazaj pa bo spet za kruh

verjetno je tako zaposlena z služenjem denarja, da nima časa za moške…pa še za mon gre dost časa…vsak ima svoje prioritete in očitno moški niso njena…[/quote]

Če ima čas cele dneve viset na tem čveku, potem že ni tako hudo zaposlena. Ta čas bi lahko porabila, da si najde partnerja. Nekateri tukaj ne bi imeli nič proti, da ji padejo v objem. Problem je samo v tem, da so fejst pobje in temu primerno neprivlačni …

:)) Glej, scena je bila izmišljena. V resnici ne vem, če se je ob tejintej uri pred Levom sprehajal kakšen poslovnež, je pa čisto možno, da se je. Ni imel prstana torej smo predpostavljali, da ni poročen. Vprašanje je, kaj bi storile?

Jaz vem kaj bi. Vam samskim pa ni bil plac taprav, pa sonce je pod napačnim kotom svetilo, pa pomisleke ste imele, če ni mogoče tujec ali pa celo gej … in še en sto tisoč izgovorov.[/quote]

Zdaj Margot, uvidi zakaj je tako težko komunicirat z ženskim spolom, ker iščejo dlako namesto da bi pogledala celoto

Vedno jim nekaj ne bo všeč, kot si lepo ponazorila.[/quote]

Sem razmišljala, da bi imela partnersko posvetovalnico. Samo kaže, da bom morala prej organizirati nekaj tečajev učinkovitega dvorjenja, sicer ne bom imela nič strank :((

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a niso Marko, Spider, On_, Robi, pijanček … tvoje stranke???
vsaj tipkajo tako kot, da si jih ti šolala ☺

No, le glej da ne bo preveč učinkovit tečaj, v nasprotnem primeru posvetovalnica odpade.

Predlagam, da se zgleduješ po Robiju in Marku. Onadva še vedno trdita, da sta uspešno dvorila po internetu kljub vsem nasprotnim indicem :))

No, le glej da ne bo preveč učinkovit tečaj, v nasprotnem primeru posvetovalnica odpade.

Predlagam, da se zgleduješ po Robiju in Marku. Onadva še vedno trdita, da sta uspešno dvorila po internetu kljub vsem nasprotnim indicem :))[/quote]

Mnja, prav imaš. Teh novih načinov in tehnik pa ne obvladam.
Jaz sem to delala še po tastari verziji. Samo je bilo pa učinkovito :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz se pa spomnim, kako so tudi v mojih študentskih letih vedno govorili, da pa v baru, na žuru ne moreš spoznati nobenega pametnega fanta. Ko sem to slišala sem jim vedno odgovorila, ja, kaj je pa pol z nami puncami, ki hodimo žurat, a smo tudi vse “butaste”. Fanta sicer nisem nikoli prav iskala, sem pa nekaj simpatičnih fantov spoznala prav preko žurov v lokalih (z vsemi se pač ni izšlo, ampak ne morem reči, da so bili butasti, te pač načeloma že znaš ocenit). Tako sva se v mojih dvajsetih letih v enem ljubljanskem lokalu srečala s pogledom z enim posebnim fantom, ki mi je bil takoj všeč, jaz pa njemu, pristopil je, zaplesala sva in najin ples traja še po 12 letih. Še tri druge prijateljice so spoznale fante v lokalih in so še danes z njimi kot možje in očetje. Res pa je, da je malo drugače žurat pri dvajsetih kot pri tridesetih, vendar še vedno obstajajo “normalni” in grejo kdaj ven, kdaj so mogoče tudi na teh nekih spoznavnih klepetalnicah…
Tako, da sem proti tem stereotipnim izjavam, tam in tam ne moreš spoznati nobenega pametnega… če si ti tam in si “normalen” zakaj se ne bi našel tudi kakšen “normalen” predstavnik nasprotnega spola (no, ali istega).

Predlagam, da se zgleduješ po Robiju in Marku. Onadva še vedno trdita, da sta uspešno dvorila po internetu kljub vsem nasprotnim indicem :))[/quote]

Mnja, prav imaš. Teh novih načinov in tehnik pa ne obvladam.
Jaz sem to delala še po tastari verziji. Samo je bilo pa učinkovito :))[/quote]

Ja, valda. Še zdaj ne rabiš hodit na bojne posvete :))

dandanes se M/Ž spoznavajo preko psov
če je tvojemu psu všeč njena kuzla – lahko naskočiš še njo ☺

To vidš! Eni jih majo pa namest frocov. Če so si recmo vedno želel sina sam so sam pičkice produciral potem psa nabavijo in na njega projecirajo svoje neizpolnjene želje.

To vidš! Eni jih majo pa namest frocov. Če so si recmo vedno želel sina sam so sam pičkice produciral potem psa nabavijo in na njega projecirajo svoje neizpolnjene želje.[/quote]
u je.bemti … moj sosed ima 4 babe v bajti … pa kuzlo in mačko ??
a je mogoče peder ?

To vidš! Eni jih majo pa namest frocov. Če so si recmo vedno želel sina sam so sam pičkice produciral potem psa nabavijo in na njega projecirajo svoje neizpolnjene želje.[/quote]
a je mogoče peder ?[/quote]

Ne, sam smotane babe ma očitno. Pomoje jih ne fuka dost pol se pa s takimi igrajo namest z njegovo kačo.

Pojma nimate, koliko privlačnih žensk se zna spoznati po lokalih in tudi internetu. Če ne znaš muksnit besede, ne boš nobene zapecal. Če si pa nabrušenega jezika in tastature kot Franček, pa ni nikjer nobenega problema.

a je mogoče peder ?[/quote]

Ne, sam smotane babe ma očitno. Pomoje jih ne fuka dost pol se pa s takimi igrajo namest z njegovo kačo.[/quote]

huh – 3 so hčere.
Ima pa kuzla lepe laske ☺

Dobrega jurja neto? To je glih tolk, da skoz mesec prideš, pod pogojem, da živiš na svojem in plačuješ najemnino in ostale stroške.

Normalno, da se mladina, ki slabo služi, pragmatično odloči, da bo raje pri starših. kam pa naj gre nekdo s 700 euri?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne, sam smotane babe ma očitno. Pomoje jih ne fuka dost pol se pa s takimi igrajo namest z njegovo kačo.[/quote]

huh – 3 so hčere.
Ima pa kuzla lepe laske ☺[/quote]

Upoštevaj svoj nasvet! Svoje sinove spari z njegovimi hčerami.
Kuzlico lahko pa slikaš za facebook ali instatwitter.

V teh cajtih je dost vredno že imeti službo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

huh – 3 so hčere.
Ima pa kuzla lepe laske ☺[/quote]

Kuzlico lahko pa slikaš za facebook ali instatwitter.[/quote]

ni glih premožen, pa majhno bajto ima ☻ … bom raje jaz hčere dregal
FB … in ostalo pa nimam(več) ☺ — mi je ratalo ne biti popularen ☺

Kuzlico lahko pa slikaš za facebook ali instatwitter.[/quote]

ni glih premožen, pa majhno bajto ima ☻ … bom raje jaz hčere dregal
FB … in ostalo pa nimam(več) ☺ — mi je ratalo ne biti popularen ☺[/quote]

mah glej kužka si nabavi pa boš glavni. tut kače ne boš rabu več met :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close