Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Dedci, povejte kje ženska lahko spozna kakega moškega?

Tako je. Pa lahko babam v rit lezejo, kolk hočejo. One s ebodo raje še naprej z moškimi svinjami kregale, ker jim to zdaje poseben občutek seksualne napetosti. Isto, kot v življenju..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Moške svinje nimajo konj in zato težko pridejo daleč.

Kok daleč pa moraš it da najdeš kačo?

Kača najde tebe, ne rabiš nkamor hodit:))).

Sigurno, una jabkom pa odličnimi nasveti za Evico :))

Moške svinje smo zagotovo na boljšem od neke Goldfish. Svet pripada nam, njej pa dildo.

A to uvrščaš pod tolažbo?:) Slabo ti gre:).

Res imamo smolo, da si se prav tu odločil tipkati tako, da boš všečen moškim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hahahahaha:).
Piromanu se vrata kar sama odpirajo…samo kam, to je vprašanje:).

sploh se ni treba premaknit M.svinji … ker se pride pra.sica sama nasadit
ups … ribe se flodrate izven telesno ☺
zgrešila si point, temo, forum, medij … skratka si bila ti ☺

ničnerazumem,
pot pod noge in v hribe..tam se da vedno kakšnega fejst srečat :))

Res imamo smolo, da si se prav tu odločil tipkati tako, da boš všečen moškim.[/quote]

Morda boš imela v naslednjem življenju več sreče z mano. Vse karte so še odprte …

Se pravi, da so portali polni dolgocasnih tipov brez zivljenja. Internetnih hroscev kot je Marko?

Pa kakšno tudi -;)

Ženska lahko spozna moškega…ma lih kjer hoče. Niso tko redki no…

Ampak spoznati pravega moškega je pa kot kvadrilogija Indiana Jones-a.
Polna adrenalina, pasti, zapletov, lovljenja, srce parajočih scen, sreče…. in če se vse srečno izteče pustolovska arheologinja konča z neprecenljivim artefaktom. 🙂

Bolj simpl: preprosto veš.

Dober nasvet.

Čeprav: jaz tam ponavadi klopa ujagam.

Dober nasvet.

Čeprav: jaz tam ponavadi klopa ujagam.[/quote]

Poleti, jeseni in pozimi bolj poredko.

Dober nasvet.

Čeprav: jaz tam ponavadi klopa ujagam.[/quote]

Poleti, jeseni in pozimi bolj poredko.[/quote]

Kakor kdo, jaz sem ga prav prejšnji teden.

Kje hodiš? Približno no, da se ne izdaš:)) ?

Poleti, jeseni in pozimi bolj poredko.[/quote]

Kakor kdo, jaz sem ga prav prejšnji teden.[/quote]

Jaga je pričela:))

To je sedaj redkost. Kje ti to uspe?

Tako je. Pa lahko babam v rit lezejo, kolk hočejo. One s ebodo raje še naprej z moškimi svinjami kregale, ker jim to zdaje poseben občutek seksualne napetosti. Isto, kot v življenju..[/quote]
Nisem vedel, da je kreganje enako kot seks. Zgleda, da enim je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, da so portali polni dolgocasnih tipov brez zivljenja. Internetnih hroscev kot je Marko?[/quote]
Čuj, takih kot sem jaz, na portalu ni več. Imajo pa vsi možnost, da to postanejo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakor kdo, jaz sem ga prav prejšnji teden.[/quote]

Jaga je pričela:))

To je sedaj redkost. Kje ti to uspe?[/quote]

Najbolje je, da se ne zaganjaš preveč in da najdeš svojo smer. Še klop me kar sam poišče. 🙂

Se pravi, da so portali polni dolgocasnih tipov brez zivljenja. Internetnih hroscev kot je Marko?[/quote]
Čuj, takih kot sem jaz, na portalu ni več. Imajo pa vsi možnost, da to postanejo. ;)[/quote]
Sej, ko se bosta razšla, se boš pa vrnil nazaj, na stara pota.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close