DEDEK MRAZ – fotografiranje
BarbaraE, lahko boš frej, ker ti ne bom ukradla moža fotografa.:))))))
Torej, dobila sem fotografa, ki bo slikal naše otroke.Pobarala sem kar našega hišnega, ki slika tudi službene otroke na podelitvi daril in so slike lepe.
Ponudba je sledeča :
2 različni sliki format 10×15 za 500 sit.
Če bo kdo želel še povečano sliko a4 formata, kot je bila na razpolago lansko leto, jo bo lahko dodatno naročil – cena bo okoli 800 sit.
Naročila in denar bomo pobirali na licu mesta, kasnejša naročila ne bodo možna.
Kako se vam zdi ponudba ?
Hoy!
Tudi meni je ponudba super!
Imam pa eno vprašanje! ;))
Ali lahko kljup temu oziroma poleg teh treh slikic, ki jih bomo naročili in dobili tam, tudi sami fotkamo otroke, ali bo to lahko počel samo fotograf? ( Mislim zaradi gužve in vsega…)
Mogoče malo neumno vprašanje, pa me vseeno zanima!
Hvala in lep dan!
Vallery!
dajmo se zmeniti, da se ne bodo starši po tleh metali in še posebej fotkali, ker bo totalna zmeda in gužva!
Še to – koliko je otrok? Jaz se samo bojim, da bodo otroci predolgo čakali, če bo vsakega božiček pocrkljal, spraševal …. kako se bomo zmenili? Za lani sem slišala same pohvale, le to, da so sploh starejši otroci predolgo čakali na darila, je koga motilo.
Kaj pa če, bi obrnili (pa bi bilo tako kot na birmah in obhajilih, kjer sem velikokrat asistirala kot pomočnica (in vnukinja) fotografa) – da se darila najprej razdelijo, potem pa se tisti, ki se želijo fotografirati z Božičkom postavijo v vrsto in to opravijo po podelitvi? (pa brez napadanja, samo predlog je bil 🙂 tako bi lahko cele družine skupaj fotografirali :), ne vsakega otroka posebej z božičkom (okej, res je bil samo predlog :))))
Skratka, se že veselimo, strah me je le tega, da so bo naš (in še kateri) petletnik naveličal čakanja na tisto darilo.
T.
Brez panike. Otrok je 117. Za razliko od lani, bomo letos pripravili eno ali dve mizi z ustvarjalnim materialom in tako zamotili otroke.
Kar pa se slikanja tiče bo potekalo tako kot lani – Dedek Mraz pokliče otroka po imenu, ta pride na oder, se slika z njim in gre. Če otrok noče sam, gre jasno lahko kdo od staršev z njim.
Slike boste naročili in plačali na licu mesta pod svojim forumskim imenom, zato pripravite drobiž,. Ko bodo narejene, jih dobili po pošti ali osebno – to se bomo še zmenili.
Slik ne bomo objavljali na netu, ker bo vrstni red striktno določen in načeloma ne bo smelo biti problemov s tem kdo je čigav otrok.
Kljub vsemu bom rabila pomočnice :
1. ta bo stala pod odrom in imela seznam ; kljukala bo otroke, ki bodo prišli po darilo (če slučajno kdo zboli)
2. ena bo pobirala denar in zapisovala forumsko ime in število kompletov slik
Slikate lahko tudi sami, vendar vsaj 1 meter stran od uradnega forografa.
Letos bo k sreči bistveno več prostora kot lani.
A imamo morda kakšne najstniške hčere ali sinove na zalogi?, ki bi lahko kljukali …
Jaz se že javim za pomočnico, a če poznam mojega fanta (in ker bova verjetno sama, brez dadija) se me bo držal ko klop prve 3 ure :)))) ker ne mara gneče in novih prostorov, tako da ne bom kaj prida pomočnica (al bom pa bolj šhov mama).
T.
Zadeva je takšna, da nam manjka prostovoljka, ki bo na vhodu pobirala prijave in denar. 2 dekleti sem dobila – ena bo animatorka, druga bo klicala otroke na oder.
Potrebujemo pa nekoga za slike. Če se ne bo nihče javil, bomo morali fotografa črtati.
Zato je na vas, da se javi kdo, ki ima bodisi kakšnega najstnika v družini ali pa kakšna sestra ali teta ali …
Kaja, to si pa super organizirala in se ti vnaprej zahvaljujem. Žal mi je samo, ker nisem uspela kakorkoli pomagat, vendar imam vse obrnjeno na glavo…..
Imam pa predlog, da bo čim manj čakalne vrste. Moja hči ima šele 6 mesecev in predlagam, da se ju s sinom pokliče skupaj in tudi skupaj slika, da ne izgubljamo časa, kaj praviš?
Lp, Serga