Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DEDEK MRAZ – PODROBNA NAVODILA

DEDEK MRAZ – PODROBNA NAVODILA

Danes sem bila v Festivalni dvorani in sem se vse dogovorila.

Zato natančno preberite navodila, da ne bo nepotrebnih zmešnjav .

1. PRIHOD :

Parkirate lahko na parkirišču, ki je za Slovenijalesom in v bližini Festivalne dvorane.
Dvorana bo za obiskovalce odprta od 14.30 dalje . V predverju oddate garderobo, kdor hoče
vzeti voziček v dvorano, lahko to stori brez problema, vendar ga mora nositi po stopnicah v prvo nadstropje.

2. PRIJAVA IN PLAČILO SLIK

Prijave in plačila bo pobiralo dekle pred vhodom v dvorano. Pripravite drobiž.
Cena za en komplet slik – to je 2x slika formata 10×15 – je 500 sit.
Če kdo žeili naročiti še sliko v formatu 20×30, tako kot lani, je cena 800 sit.
Obvezno navedite forumsko ime in število kompletov.
Ko bodo slike narejene, jih boste dobili po pošti.

Da bodo prišle slike v prave roke, bo skrbelo drugo dekle, ki bo kljukalo otroke, ki
bodo prejeli darilo.

3. SEDEŽNI RED

V dvorani bodo postavljeni stoli za 400 ljudi. Pred stoli bo na tleh prostora za cca. 3 vrste sedežev, kamor posedite otroke, ki so samostojni in bodo predstavo gledali sami, ne pa zraven staršev.
Kdor bo z vozičkom, naj sedi skrajno levo ali skrajno desno proti arkadam, da ne bo motil prehoda.
Po sredini med sedeži bo prehod, ki ga nikakor ne smete ovirat.

4. PREDSTAVA

Predstava se bo začela ob 15.00 in bo trajala cca. 30 minut. Oder bo dvignjen, tako da bodo
videli tako tisti otroci, ki bodo v prvih vrstah na tleh, kot tudi ostali.

5. DEDEK MRAZ

Ko bo predstave konec, se bo ob zvoku sani in pišu vetra na odru prikazal Dedel Mraz.
Pozdravil bo otroke in stopil z odra, ter se vsedel na stol pod odrom. Tam bo tudi sprejemal otroke.

Vsakega otroka bo dekle pod odrom po mikrofonu poklicalo, da pride po darilo. Ko bo en otrok pri Dedku Mrazu, bo naslednji že poklican in čakal na sprejem.

!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELO POMEMBNO !!!!!!!!!!!!!!!

PO DARILO PRIHAJATE V VRSTI MED SEDEŽI, Z DARILOM ODHAJATE PO LEVI ALI DESNI STRANI DVORANE.

Kogar ne bo v vrsti za prevzem darila takrat, ko bo poklican, bo dobil darilo na koncu.
Zato si sprintajte seznam in sledite dogajanju.

6. HRANA IN PIJAČA

Takoj za vhodom v dvorano na levi strani bodo na mizah dobrote, ki jih bodo pripravile pridne mamice . Tiste, ki boste prinesle dobrote, pripravite majhen kartonček s svojim imenom in imenom sladice in ga postavite pred
dobroto. Tako bomo vedeli, kdo je kaj spekel in koga je treba pobezati za recept.

Tudi pijača bo na razpolago, vendar je priporočljivo, da pijačo naročate pri gostincu, ki ga ima Festivalna dvorana.

7. ANIMACIJA

Takoj za vhodom v dvorano na desni strani bodo na razpolago 3 mize za male ustvarjalce.
Kdor bo prinesel kakšen material za ustvarjanje, naj ga pusti tam pri animatorki .

8. ODSOTNOST V PRIMERU BOLEZNI

Če bo kakšen otrok slučajno zbolel, mi pustite sporočilo na forumu ali na mailu.
Darila boste prevzeli naknadno pri Primožu v firmi.

Sigurno sem še kaj pozabila. Bom pa dodala kasneje.

KAJA res ti HVALA, ker se tako trudiš za vse nas, upam, da se boš kljub vsemu tudi ti imela zelo lepo, enako tudi Analini….

Ja super poročilo…

Ampak glede tehnične opreme in prostora bi te pa vseeno rada še kaj pobarala…

Če ti ni težko, mi sporoči na mail, kako in kdaj se lahko slišiva…

Lahko pa stvar poenostaviva – če si preveč zaposlena – in mi zaupaš kontakt v Festivalni.

LP, Katja

Kdor bo hotel snemati ali slikati s svojo kamero ali aparatom, bo to lahko počel samo če :

– ne bo oviral uradnega fotografa
– ne bo oviral prehoda med sedeži, kjer bodo otroci prihajali po darila
– se bo postavil vsaj 4m stran od Dedka Mraza
– ne bo oviral otrok in staršev, ki bodo na vrsti pri Dedku Mrazu

Tiste, ki boste prinesle kakšen ustvarjalni material ,prosim poskrbite, da bo miza prekrita z zaščitnim papirjem. Direktor me je opozoril, da ne smemo ‘posvinjat’ miz.:)))

Tiste, ki bodo prinesle sladice prosim, da prinesejo še kakšne papirnate servietke .

Kot veste, imamo uradnega fotografa, zato prosim , da tisti, ki bi radi sami slikali, to počnete čim bolj stran od odra , da ne boste ovirali fotografa.

kaja,eno vprašanje,ko bomo pripeljali pijačo cca 8×6 plastek ali bo mogoče da bi kdo možu pomagal zadevo prinesti v festivalo?
Verjetno bomo imeli še en kup papirja in barvic,se še dogovarjam,javim kasneje.
Prijeten dan
(se opravičujem sem že pisala pod seznam)

joj joj si mi že odg,se opravičujem

Kaja, misliš, da 3 mize za ustvarjanje ne bodo premalo za cca. 100 otrok, pa zraven gotovo še kakšnega od staršev 🙂

Lahko jih dodamo tudi več.Z mizami ni problema, jih imajo veliko.

Sem že potolažena, hvala :))))

samo eno vprašanje. Kam je treba javit naslov za slike, ko se bodo pošiljale? Na tvoj mail, ali dekletu pred vhodom, kjer se plača – ampak tam bo gužva?

Na moj mail, samo ne takoj zdaj. Po predstavi, prosim.

Tako in tako pa imam že skoraj vse naslove, ker sem pošiljala vabila.

Javite jih samo tiste, ki ste vabila dvignile osebno.

Hvala za odg. Sem pa res glupa, se sploh nisem spomnila, da smo dobili vabilo po pošti :)))

KAJA.ALI MI LAHKO POVEŠ NA KATERO ŠTEVILKO SI PORINIA MOJEDVA SONČKA.ŠPELA TO IN LOVRO TO.
HVALA, HAVALA TI
L.P. IKA

Te nisem porinila, ker smo tukaj skupaj ugotovili, da ne bi bilo fer do drugih.
Veljaven ostaja spodaj objavljen vrstni red.

Če kdo že zdaj ve, da ne bo mogel priti, naj mi to sporoči čimprej, da bom vedela pri darilih.

Upam pa, da ste zdravi in da se vidimo v nedeljo. Komaj čakam, otroci pa najbrž še bolj .

New Report

Close