DEDEK MRAZ – SLIKE
Slike so prispele za tiste, ki ste jih naročile do petka. Danes zvečer jih bom skompletirala in jutri dala na pošto.
Je pa problem s tistimi, ki ste naročili velike slike. Bojim se jih dati na pošto, da se ne bodo zmečkale. So tako lepe, da bi bilo res škoda.
Zato bi bilo najbolje, da tisti prevzamete slike osebno naslednji četrtek na Trobentičinem večeru. V nasprotnem primeru moram velike slike zapakirati skupaj s kakšnim kartonom in v posebno embalažo, ki pa bo kar draga.
Slike sem pokupčkala in grejo jutri na pošto.
J_anka, barbarosa in Piki Miki : po nesreči je izpadel 1 komplet slik, dobite jih naknadno z zamudnicami po Novem letu.
Za osebni dvig tistih, ki imate naročene velike slike – sem iz Ljubljane-Bežigrad, javite se mi na mail kdaj bi lahko.
Za ostale bodo slike na Trobentičinem večeru. Poštnina za velike slike je kar visoka, saj je potrebno vložiti še 2 kartona, da se slike ne bodo zmečkale.
Bom jutri na pošti povprašala koliko bi prišlo.
…. in upam, da jih dobite jutri . Tudi ta velike slike sem zapakirala v tiste kuverte z mehurčki.
Za tiste, ki niste ujele prve runde : počakam še do ponedeljka na zamudnice in naročim.
Za tiste, ki imate za doplačat ali ki še niste plačale : nisem dala z odkupnino, ker nisem imela časa pisati listkov. Prosila bi, da nakažete svoj dolg na isti račun kot ste za darilo – to je 03100-3000104564.
Uf, komaj čakam!
Kaja, naj ti v prihajajočem letu sonce sije še močneje… Hvala za vse!
Hoy!
Najprej dobro jutro!
Danes smo dobili po pošti slike naše Tie z Dedkom Mrazem!
Res sem bila vesela, ko pa sem pošiljko odprla pa malo manj! :((
velika slika – A4 formata se je v kuverti zelo grdo zmečkala! Zgornji del slike je kot harmonika in tudi če bi sliko zelo težko obtežila, se ne bi zravnala!
kaja, kaj lahko naredim? verjetno nisi prebrala, da sem napisala, da bomo sliko osebno dvignili na Trobentičinem večeru v četrtek, saj sem se ravno tega bala!
No, kar je, pač je! Škoda!
Ali se da sliko morda še enkrat naročit?? Res mi je žal, da je tako izpadlo, ampak je res malo preveč zmečkana, tuid da bi jo dali v okvir! :((
vseeno vam želim lepo praznovanje Silvestra in nepozaben večer!
Vallery!
Ojla, ta ožeta. Sem brala zgornji post, saj ne zameriš. Jaz imam pa eno prošnjico, če se da, če pa ne, pa tud ok.
Moram reči, da na netu slikice veliko bolje izgledajo. Glede na to, da moramo mi dobiti še en komplet sem te mislila prosit, če lahko v mojem imenu fotografu izraziš željo, da bi ta drugi komplet naredil malo svetlejši, ker se mi zdi da bi potem bili slikici lepši. Sicer pa on to lahko bolje oceni.
Saj sem že mojega prosila, če bi kje sprintal slikico z neta, ampak baje da se itak ne obdržijo večno, potem mi pa to ne pomaga.
Sporoči, če je bil pripravljen prisluhnit, v kar pa itak ne dvomim.
Lep pozdrav.
P.S.: Saj včasih imam zoprn občutek, da skoz nekaj žnarim, ve pa ste bile tako zlate in vse to organizirale, vseeno pa upam, da me razumeš.
“Tečka” Piki Miki
Ko mi je fotograf predal slike je rekel, da je imel blazne probleme z osvetlitvijo in da je osvetlil maksimalno. Tako da ne verjamem, da se da še kaj narediti.
Jasno je , da je slika na računalniku lepša, saj je manjša, ko pa to povečaš na format 10×15, pa dobiš tisto kar imaš.
Mu bom omenila še enkrat , pa bomo videli, če je še kakšna možnost.