Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DEDEK MRAZ – URADNE SLIKE

DEDEK MRAZ – URADNE SLIKE

Torej tukaj so slike uradnega fotografa. Trenutno so na Yahoo serverju, ki je v USA in bo dostop za tiste, ki niste na kablu ali na ADSL-u malo počasnejši. Takoj , ko dobim prostor na slovenskem serverju, jih bom dodala še tja.

Sedaj pa postopek za tiste, ki ste slike naročili in plačali:

– na moj mail javite zadnje štiri številke slike iz spodnjega naslova
– pripišite svoje forumsko ime
– če še nimam vašega naslova, pripišite še tega

Za tiste, ki slik niste naročili in plačali, pa bi slike radi imeli, jih boste plačali po povzetju.

Kaja, mene pa zanima, če 2 slikici v kompletu pomeni, da dobimo 2 isti slikici? Jaz sem mislila, da to bosta dve različni, povečava (za tiste, ki smo jo naročili) pa pač ena izmed teh dveh. A bodo to vse slikice iste?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Draga Kaja!
Sama nisem sodelovala in tudi nismo bili na Dedku Mrazu (zaradi hude bolezni) pa vseeno ko spremljam ta forum in ko vidim tvoj trud vem da si krasna punca z veliko energije in razumevanje za druge.
Res hvala ti in upam, da bomo drugo leto skupaj praznovali Dedka Mraza.

Tudi jaz sem tako razumela, bom pa še enkrat preverila pri fotografu.

Aha, sem že našla, da si napisala, da bodo slikice različne. Ker je objavljena samo ena verzija, sem mislila, da je pač samo ena.

Hvala še enkrat in sori za zbrko.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Super! Kako lepo jih je gledati… Bom počakala še drugo verzijo, potem pa ti sporočim vse potrebne podatke.

Gledam gledam slikice….. a se je samo naša mala srakica tako ustrašla Dedka Mraza, da je morala kar jokat? :))

Ja, tudi pri nas je le ena slikica?

mi imamo tudi samo eno

Govorila sem s fotografom in priznam, da sem jaz kriva za zmedo . Namreč , v kompletu sta 2 enaki sliki, ne pa 2 različni. Ne štekam, kako sem ga narobe razumela.

Kaj pa zdaj ? A tisti, ki ste naročili 2 kompleta, potem vzamete 2 ali samo enega ? In kaj z denarjem ? Če ste za to, bi ga priložila k donaciji za Primoža.

Meni je zelo žal, da je prišlo do tega in upam, da mi boste oprostili.

tamala_8*, še enkrat dobr poglej slikice, pa boš vidla, da je naša miška sigurno ta najglasnejšo “arijo” zapela.
Zdaj ko gledam slikico me kar pri srcu stisne k se ga je revca tolk ustrašla. Upam, da bo drugo leto bolje.

Drugače pa so slikice super!

zame ni krize, bomo imeli 2 isti za babice in dedije

Tud za nas ni krize, nam v bistvu ena še manjka, hi hi hi :-))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Mi vzamemo obe enaki. Se zgodi… Lp, Nataša

Ni panike, jih bomo pa razdelili.

Darja

Joj, kolk mamic v naročju Dedka Mraza… jaz bi tuuuudi :o)))

Lepo je pogledati toliko prisrčnih otročkov!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mi smo se našli in sem ti poslala mail. Hvala za vse.

Zivjo, sem ti poslal ze mail, torej uradno vzamem 6 enakih slikic ali 3 komplete, placam 1.500,00 sit za slike + postnina lepo prosim! (ko poste pisale vrednost odkupnine, da ne boste pozabile pristeti postnine prosim) 🙂

LP

Manca1

Vzamemo tudi enake:))))

Tanja

… naslednjih forumk, ki so plačale slike :

– Andreja
– Ayluna
– bojana
– KOKI
– Kristi*
– jožiV
– Lenča
– lenča
– mamica
– Mojca
– Natilana
– p&r
– 5ra
– RR*
– Sky
– SonjaN
– šestica
– Ulaa*
– Vallery

Slike bom dala delat, ko boste vse javile številke slik.

Ravnokar sem ti na mail poslala številko slike in vse ostalo kar potrebuješ!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

New Report

Close