Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DEDEK MRAZ – vrstni red otrok

DEDEK MRAZ – vrstni red otrok

Dan D se bliža, zato je tule vrstni red obdaritve otrok. Otroci iz iste družine so na vrsti skupaj in to takrat, ko je na vrsti najmlajši iz družine.

1. Tine Žn
2. Žan Ud
3. Jaka Ud
4. Nejc Go
5. Maks Go
6. Barbara Ci
7. Jaša Go
8. Anastazija Pe
9. Urh Pe
10. Žiga Marcel Pu
11. Jean Martin Pu
12. Pia Marija Re
13. Nejc Re
14. Naja Li
15. Maša Li
16. Tinkara Že
17. Maj Ka
18. Bor Pe
19. Maša Te
20. Vid Te
21. Tjaša KA
22. Bor Eb
23. Črt Eb
24. Marina Eb
25. Hana Br
26. Nejc Kr
27. Jaka Koc
28. Lara Šk
29. Tia Ku
30. Anja Že
31. Žan Šu
32. Maša
33. Gašper Ra
34. Manca La
35. Luka Ma
36. Žan Ru
37. Kris K-L
38. Daša Do
39. Alen Ha
40. Patrick Ku
41. Filip Pe
42. Nina Ko
43. Maja Bo
44. Luka Me
45. Domen Bo
46. Lana Dr
47. Zoja Ja
48. Tilen Ja
49. Žiga Ži
50. Anže Ži
51. Anja KL
52. Gašper Za
53. Lana Je
54. Aurora Kl
55. Lovro To
56. Špela To
57. Lan Ma
58. Maks Ma
59. Matic J Gr
60. Nik Šu
61. Janja Šu
62. Jaka Ka
63. Maks Bo
64. Jaka Kov
65. Patricija Li
66. Nace Ko
67. Lenart DO.
68. Anže Ka
69. Gal An
70. Luka Gr
71. Žan Ba.
72. Lara Uk
73. Manca Va
74. Hana Ja
75. Tara HA
76. Gal HA
77. Oskar
78. Nik K G
79. Anja Vr
80. Matija Da
81. Luka Da
82. Žiga Dj
83. Jan Ba
84. Filip Ve
85. Matevž Ma
86. Maja Hl
87. Petra Hl
88. Luka
89. Matevž Hr
90. Tadej Ba
91. Nika To
92. Benjamin Ma
93. Eva HL
94. Petja Ma
95. Lara Wi
96. Luka Ža
97. Maša Po
98. Staška
99. Eva Va
100. Lana Va
101. Nika Pika Ka
102. Katja Št
103. Manca Ka
104. Zala Ka
105. Anja Ja
106. Urška Ci
107. Manca Ci
108. Tia Ka
109. Svit Ma
110. Erik Je
111. Ana So
112. Kana Vi
113. Sabina Mi
114. Maja Mi
115. Lovro Ro
116. Sara Ko
117. Žiga Ka

Hvala, Kaja. Komaj že čakamo!

Hvala ti kaja..komaj ze cakamo :)))

A jaz pa ne bom nič dobil?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Samo eno vprašanje: zanima me, kako je dogovorjen potek izročanja daril otrokom. Glede na to, da je kar 117 otrok, bo to traaaaaajalo. Tudi če bo Dedek Mraz za vsakega »porabil« samo minutko, bo naš npr. na vrsti približno po dobri uri in pol. Iz lanskih izkusenj se spomnim, da smo bili starši res malo šlampasti in namesto da bi si sprintali seznam in nato ustrezno čakali tik pod odrom, smo na veliko čakali, da so se prebijali iz gužve gor k Primožu. Ima kdo kakšno idejo, kako bi letos to pospešili?

Lp,
Katarina

Mene pa nekaj zanima, in oprostite za nevednost, kje je pa ta Festivalna dvorana? Katera adresa je to?! In, kako je s parkiranjem?

Hvala za odgovore!

Lep pozdrav,
Sonja

p.s. je treba prinesti kakšne piškotke? lahko kaj spečem…

Tale bo res dolga.

Upam, da se manjši otroci le ne bodo prehitro naveličali.

Za našo me že malo skrbi. Ker uro in pol čakanja …. uf, uf, uf …

Imam predlog, za katerega upam, da je izvedljiv.

Kaj če bi se otroci razporedili v tri skupine po cca. 40 otrok. To pomeni, da bi se Dedek Mraz za prvo skupino začel ob 15ih z obljubljeno igrico in darili ter obiskom Dedka Mraza.
Za drugo skupino bi se začelo ob 16ih spet z igrico in Dedkom Mrazom ter darili.
In potem še tretja skupina ob 17ih spet z igrico in obdarovanjem …

Ali morda preveč kompliciram????

Nataša

Plačana je 1 predstava, ne pa 3.

Ja, vem da je plačana samo ena predstava. :(((

Saj nočem sitnariti, to je bil samo predlog za tiste, ki vemo, da bo kriza s čakanjem.

Bomo pač predstavo morali “špricati”. Ali pa po predstavi za približno uro in pol nekam ….. na izlet :))))

Maaaaa, glavno da bo Dedek Mraz!!!!!!

Nataša

Festivalna dvorana je za Gospodarskim razstaviščem. Ima veliko parkirišče, tako da s tem ne bo problema. Pa še nedelja je, ko bodo trgovine zaprte in v službah ne bo nikogar. Dostop je z Linhartove ceste.

Pa še link do zemljevida :

Za čas, dokler otroci ne bodo prišli na vrsto, bo organizirana animacija, tako da se ne bo nihče dolgočasil .

Natančen seznam aktivnosti bom objavila do konca tedna, ko se bom dogovorila z animatorkami.

Ravno to sem ti hotla predlagat: po igrici za eno uro ven, pa bo. Mi smo tko miklavževali v soboto, pogledali, kdaj smo na vrsti in prišli nazaj.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Za peko peciva in pijačo je zadolžena Žogica Nogica. Obrnite se na njo in se boste vse dogovorile.

Če pa najdeš sponzorja za še 2 predstavi, se pa priporočam.

Super!!!! Potem pa sploh ne bo težav!

Ja, le kaj sem mislila …. saj ste že prave profesionalke v organizaciji takšnih zadev.

Pa tudi sprehod in ogled lučk bo verjetno prišel prav, da se male (in velike) bučke malo osvežijo.

Kaja (in seveda ostale), hvala!

Nataša

prinesli bomo s sabo tudi kaj za ustvarjat, pa kaj za pobarvat, pa če želite, mam nekaj pravljic na zalogi :))) bom še eno zgodbico ali dve povedala čisto zastonj :)))) pa če želite, bom malo pobrskala po spominu, bomo delali kakšne enostavne lutke iz papirja …

kaja, ti sam reč :)))),
T.

Mi že komaj čakamo in se veselimo, danes je naš pikec dobil vabilo.
Mi bomo letos prvič, vidim, da bo veliko otrok in bo cela žurka super…………

Se vidimo…..

Mateja

mateja

Ni frke, jaz vem, da bo žurka. Te kontaktiram proti koncu tedna, ko bom stvari bolj dorekla s puncami.
Jutri grem pa pikico od Analine pogledat in pomečkat.

MORDA VAM BO PA PRIŠLA PRAV TALE NAŠA IZKUŠNJA IN NASVET:

Mi pa, ker je velik sindikat in veliko otrok, le-te razdelimo v skupine po tem, kdo katero darilo dobi (npr od 0-1 let, 2 leti, 3 leta…) zadolžimo nekaj oseb (lahko se jih obleče v zvezdice ali kaj podobnega), postavimo darila posamezne skupine na en kup, označimo na plakate kje je katera skupina, potem pa jih otroci s starši po predstavi pridejo iskat. Tiste, ki delijo darila predstavimo kot pomočnike od božička.
Božiček ima tako ogrooomno časa, da se posveti le otrokom… ki ga okupirajo, mu kaj zapojejo, nekateri pa sramežljivo stojijo ob strani. Se mi zdi, da je tudi za sramežljivčke to dobro, ker končno niso prisiljeni v nekaj, kar jim morda ni všeč – so tudi taki, ki se božička enostavno bojijo…

Do tedaj, ko smo ‘pogruntali’ ta sistem, je razdeljevanje trajalo eno uro in pol, nekateri niso hoteli stran od božička, drugi ne k njemu in se je vse skupaj še bolj vleklo… pa jok in naveličanje…
Zdaj pa, ko je tak sistem, ni nobenega nerganja, vse je bolj sproščeno, božiček se posveča res le otrokom in ne branju seznama, pa štetju paketov. In končno, vsi so bolj zadovoljni. Tisti, ki se jim mudi in tisti, ki bi še ostali…

Vse lepo vam želim!

Ana

Pozdravljena!

Imam eno prošnjo in če se bi jo dalo izpolniti (brez da bi to potegnilo val sprememb za seboj) bi bila zelo vesela. Namreč naš Žiga je na vrsti 82., kar pomeni kar nekaj čakanja, ki me sicer ne moti, ker pa smo iz MB pomeni to še kar nekaj vožnje nazaj. Če nas v njegovi skupini (2-4 let) ni preveč od daleč in če seveda bi se strinjala organizatorka in seveda vsi, ki so z nami v skupini, bi lepo prosila, če bi ga lahko pomaknila na začetek njegove skupine. Če ne gre pa nič hudega in naj ostane kot je.

Hvala in lep pozdrav, Mojca

poglej tudi mi smo šele 66 stari pa dve leti in iz Slovenj Gradeca,joj bo kriza,to pomeni da bomo na vrsti šele uf,že itak nam bo panček šel po gobe,če nas slučajno ne bo, kje lahko dvignemo darilo oz. ga morda pošljete po povzetju??Hvala za odg.
Če bi vsi oddaljeni hoteli biti prvi bi se pa nekdo drug spomnil nekaj drugega,vem.Pa brez zamere,prijeten dan vsem.

Mi imamo doma 18M staro punčko in smo včeraj že enkrat bili na dedku mrazu – sindikalna varianta.
Naj povem, da smo imeli najprej cca 45 minut dolgo predstavo, ki je seveda ni niti najmanj zanimala, potem je prišel dedek mraz, ki je razdeljeval darila, ena punca je klicala gor otroke po imenih. Poklicala jih je več, se pravi, da je dedek mraz skozi delil darila in niso čakali – tistega, ki pokličejo potem čakajo in čakajo ampak jim je ta samo pomahal da gre dol in potem so poklicali naslednjega..
Naša punčka je prvo minuto ali dve gledala predstavo, potem pa je bilo dovolj in se je začela dolgočasiti. S seboj smo imeli kocke, ki jih je zlagala, pa banano in mandarine, ko je bilo pa zares prehudo, je dobila dudo in je spet šlo za nekaj časa. Plezala je na klop, pa dol, pa potem gor stala, pa gledala ljudi okoli sebe….. Moram reči, da je kar šlo in se mi ni zdelo prehudo, saj zna, če ji kaj ni všeč to zelo dobro pokazati z jokom. Tega pa na srečo ni bilo. Ko je prišel dedek mraz so se prižgale luči in je bilo spet vse zanimivo in je gledala okoli, pa igrala se je s klopjo….
So pa bili tudi drugi otroci, mlajši, starejši,…. Najprej so poklicali najmlajše, ki so bili med predstavo najbolj pridni, potem enoletnike, ti pa so bili po moji oceni bolj nemirni, nekaj se jih je med predstavo jokalo in so jih starši morali odnesti ven, starejši so prišli za darila na vrsto na koncu, ti so tudi med predstavo sodelovali. Seveda pa je bil med predstavo v dvorani velik nemir in ne izgleda to tako, kot če so odrasli v kinu…..

Torej, vsem staršem, ki imajo otroke tam do dveh let svetujem, da si s seboj prinesejo kakšno igračo, nekaj, s katerim se otrok zamoti, morda tudi kakšen čaj ali kaj za pojest (samo da ne bo to potem pacal okoli), pa se bo otrok zamotil. Če bo animacija za čakanje na darila pa sploh ne bi smel biti problem.

Ojla, Kaja !

Ti, a je moja Maša VE tista Maša pod številko 32 ?

Joži

Ja, prvi dve črki sta pomotoma izpadli. To je tvoja punčka.

Kaja, upam, da ne zameriš. Nevem kakšna je sicer postavitev sedežev, vendar pa bi bilo smiselno morda prvo vrsto pustiti prosto za nekaj starejših otrok, ki bi sedeli sami (tako kot je to mišljeno v lutkovnem gledališču na malem odru). Morda (kaj pa vem) ideja niti ni tako dobra, pa vendar me moti, da se spredaj potem vsi ta veliki vsedejo in se zadaj nič ne vidi. Razen, če je oder dvignjen potem pa itak ni težav.

Mogoče samo malo za osvežitev: kako je že s fotografiranjem? Pred začetkom predstave se javiš in plačaš ali kako? Oprosti nadlegovanju.

LP

New Report

Close