Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deep throat

deep throat

A to pomeni, da ga daš pač najdlje kar je možno v usta?

Mimo mandljev oz. mesta, kjer so bili mandlji naprej v zrelo, kolikor gre…Prakticirajo tisti, ki imajo (pre)dolgega.

Naj bi zgledalo takole (pozor, eksplicitna slika): http://img.chan4chan.com/img/2009-03-09/sux_ray.jpg

huda slika, samo po moje to gre za extrem, ne lih globoko grlo. Dvomim da ga katera prav pozre, ne da bi obenem bruhala. To, kar je na sliki, ne obstaja, garant. Poziralnik enostavno ni tako sirok, da bi sel notri penis. Da ne omenjam, da to istocasno pritiska na sapnik in ne mores dihat.

Torej, fotka je fake.

Slika je res malo sumljiva (verjetno zgolj predelana fotografija+kaksna skica cloveske glave iz wikipedie), ampak dejansko obstajajo zenske, ki ‘pozrejo’ curaka po vsej dolzini, ker nimajo tega refleksa, ki sili na bruhanje. Nekatere so po tem zelo znane ;). Da ne mores dihati je resnica, ampak saj ga ni potrebno imeti noter 5 minut, za par sekund pa ze zdrzis blokiran sapnik (kot pri potapljanju na dah).

Sam sem doživel ta užitek. Mi je bilo tako fajn, da jih nisem vprašal, kje so se tega naučile, heeh.

New Report

Close