Definicija pravega moškega, kaj je pravi moški ???
Dajte zagrenjeni dedci enkrat že dojet, da se nobena noče spuščati v vašo zagrenjenost, ki kar kaplja od vas…še v tej temi, je bilo prav zabavno potem pa pricurlja en takle zagrenjenec in je vsega konc. Kisle kumare ste.
Xrobe, spet osvajaš Taro.
Kaj pa jaz.
Ali ti res nisem popolnoma nič privlačna.
🙂
Hm… Kaže, da si se prepoznal v mojem opisu. :-/
[/quote]
Iščem Boginjo čiste večne sreče.
Le kje se skriva?
🙂
Kako ste nagravžni desci. Smrduhi. Kako se je lahko izrodila taka anomalija narave?
Absolutno se strinjam z vami.
🙂
Dajte zagrenjeni dedci enkrat že dojet, da se nobena noče spuščati v vašo zagrenjenost, ki kar kaplja od vas…še v tej temi, je bilo prav zabavno potem pa pricurlja en takle zagrenjenec in je vsega konc. Kisle kumare ste.
[/quote]
Kaj drugega pa preostane zenskam, ki niti svojega domisljijskega moskega ne znate opisati brez samoizkljucujocih lastnosti? Kritiku sodobne zenske reci, da je zagrenjen, lol. Zakaj bi naj bil zagrenjen ob spoznanju, da znam v vseh ozirih zase bolje poskrbeti kot velika vecina zensk za lastno rit, kaj sele mojo? Nobena izjema nisem. Taksnih je vecina kvalitetnih moskih, ce le niso foh idijoti. No, kaj drugega kot par lukenj za obcasno praznenje jajc lahko ponudis “pravemu moskemu”? Cemu bi te naj smatral sebi enakovredno in ne kot neuporabno naduto prepotentnico?
še bog ne ustreza definiciji pravega moškega, gledano s strani današnje ženske
Res je. V nedeljo je kar počival!
Kakšen je to moški, ki rabi počitek. Jaz moram tudi v nedeljo delat 🙁
Ga mora vsaj en liter nest, brez, da bi ga zapletalo.
gre s švicarskim nožem v puščavo ali pragozd, v enem tednu tam postavi trgovski center, zabaviščni park in športni štadion …
pol se pa vse bejbe po njem plazijo ♥
🙂
Chuck Norris
[img]https://icon.kisspng.com/20180202/guq/kisspng-chuck-norris-facts-joke-chuck-norris-png-hd-5a7519407bc2e9.6039952315176236165069.jpg[/img]
Ni pomembno, ker bo itak kmalu vojna.
Ne, ampak resno, mene še vedno izredno zanima Boginja čiste večne sreče.
A je v redu?
Pravi moški je tisti, ki zanimajo ga joški.
Kakšna je pa prava ženska?
…bi rad bil večno mlad dvajset let?
[/quote]
iskreno, ko gledam današnje malinovce, ni teorije, kako je pa to ena beda od mladosti…., maa, dobr, da mi nisi povedal/a recept, kako naj zgledam 15 let mlajši, ko ga jebe, jst sem svoje odžvižgal in to dobro odžvižgal, hehe…
Forum je zaprt za komentiranje.