Definicija Slovenskih politikov
pravijo, da ne smem kritizirat ne levih , ne desnih, ne sredinskih, ker že 10 let nisem bil na volitvah, glavno, da plačujem davke))
ne, da so mi komunisti všeč, prej komunistke, mi je pa všeč komunistična ideja , enakost, bratstvo, svoboda, pravica za vse- kaj niso s francosko revolucijo v bistvu ustoličili idejo komunizma? pusti zdaj to, da je bila potem ta ideja zlorabljena, tako na vzhodu, kot na zahodu
res, komunistke so bile zanimive, čustvene in odločne tovarišice, meni posebno všeč.Pepca, Sonja, Vida, Milka….
spominjam se ene tovarišice Sonje L., prav jokajoče je odhajala iz zadnje seje CK ZKJ, prav prizadelo me je njeno izničenje 25 letnega dela.
bog (vesolje) ji daj vsaj pokojnino dobro.
eh, fleš. ideja. veš kakšne ideje in želje imam jaz?
Ne le za lastno korist, temveč predvsem za korist lobijev, ki so v ozadju. Žal je pri nas tako, da so ti lobiji tajkuni, razni parazitski cehi, itd.
Tako je tudi v ZDA, kjer imajo toliko demokracije, da jo lahko tudi izvažajo. Recimo Busha so postavili naftni in vojni lobiji.
Volitve so pa le šov, kjer ti lobiji preko svojih medijev v svoje ograde skušajo zvabiti čimveč ovac.