Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Definicije

Definicije

Definicija na strani NIJZ https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljanje-okuzb-s-sars-cov-2-covid-19

– Zaščiten s cepljenjem – oseba cepljena z vsemi predpisanimi odmerki cepiva proti Covid-19 in je od zadnjega odmerka preteklo 14 dni

– Ostali – oseba ni bila cepljena proti Covid-19 ali je bila delno cepljena ali je bila cepljena z vsemi predpisanimi odmerki in od zadnjega odmerka še ni minilo 14 dni.

 

Potem je res normalno, da je po amaterskih trditvah cca 80% necepljenih (beri po definiciji NIJZ – ostalih) v bolnicah.

German Health Minister Admits ‘Pandemic Of The Unvaccinated’ Narrative Was A Load Of Crap, Blames ‘Software’ Error
prevod:

Nemški minister za zdravje priznava, da je bila zgodba o “pandemiji necepljenih” navaden nateg, krivdo pa pripisuje programski napaki

navedbe v clanku:

“Pandemijo necepljenih” je povzročila računalniška napaka. To je ugotovil nemški minister za zdravje Karl Lauterbach po večmesečnem obrekovanju necepljenih v drugem največjem mestu v državi, Hamburgu.

Novembra 2021 so mediji poročali o naraščajočem “številu incidentov” v mestu – v nekaj dneh se je številka povečala s 111,6 okuženih na 100.000 na 160 na 100.000. Do konca novembra se je ta številka z 209,2 povečala na rekordnih 223,3.

Navidezno drastična povečanja so bila uporabljena za utemeljitev novih ukrepov politike COVID v mestu. Najprej je bila objavljena omejitev statusa 2G (cepljen ali ozdravljen) za vstop v trgovine, restavracije in klube. Za necepljene je bila predpisana omejitev socialnih stikov. Po tem ukazu je župan Peter Tschentscher trdil, da je opazil povečanje števila cepljenih, in namignil, da je to edini izhod iz pandemije.

Zdaj je preiskava časopisov Sueddeutscher Zeitung in Welt pokazala, da so bile številke v hamburških oddelkih za socialno varstvo drastično izkrivljene in da v večini primerov sploh niso vedeli, kdo je bil cepljen in kdo ne. To pa jih ni ustavilo, da ne bi vseh z neznanim statusom uvrstili med necepljene. Do konca novembra je bilo namreč kar 70 odstotkov pozitivnih primerov z neznanim statusom.

povezava:

http://www.informationliberation.com/?id=62841

..jest pa srebram moj cajcek in tuhtam…

New Report

Close