Deja Mušič
Edino srečo imamo, da se je ta ženska potuhnila. A lezbika da je, no potem bi ona prva mogla razumeti alternativno sceno. No, pred kake 10 leti, je šla enkrat s prijateljico čez park, kjer smo na klopcah sedeli takrat še skorajda froci (jaz sem imela ene 16 let). No, smo bili panxi, temu primerno smo tudi izgledali, pa kakšno pivce je imel kdo v rokah in kako je babše smotano potegnila prijateljico stran in sta šli čito okoli parka, da ja nebi šli mimo nas. Ja, ja kar boj se Mušička, te bomo požžžžžrliiiii…..
Že prej mi je bila antipatična, po tem dogodku se mi je pa dokončno zasrala. A je še tok debela?
NE MORM VERJET!!!
pa sej nekateri RES niste normalni..česa vsega niste sposobni rečt, oz. napisat..še dobr, da si lah skriješ ime..
ŠE DOLG NE BOSTE DOJEL, DA JE BLA DEJA NAJBOLJŠI SLOVENSKI VOKAL..žal, je politika v glasbi, oz. slovenska scena, tok bedna, gnila, da se je rajš vdala in “poniknila”..kako ste lah tok pokvarjeni, govorite iz tiste svoje zakompleksanosti..pa kaj ku..C, če je debela, grda, majhna, otročja, lezbijka,..AL PA ČE BI BLA NAJLEPŠA, suhcena, ..pol bi bla spet kičasta, bulimična oz. anoreksična,..itd. NIKOL VAM NI PRAV!!!
DEFINITIVNO JE KOT PEVKA V SLOVENIJI ENA IN EDINA NAJBOLJŠA..TEMU SE REČE VOKAL!!!!! VAM JE VERJETNO BOLJ VAŽNO KAKO ZGLEDA IN VALDA, ČE JO SOSEDA OBOŽUJE, JO TUD VI, ČE ENA “PANXICA”(hudo, da se niti ni znala uvrstit poimensko)prav, da je bedna, samo zato, ker je šla rajš okol njih, kt mim..ne vem..NI FER FOLK..Čist vsi smo sedel nabutani pred tv-jem, kadar so ble karaoke; od babi, do najmlajšega člana..
NE BIT TOK ŽLEHT..
globok v seb še vedno zapojete kako njeno pesmco..al pa se vsaj spomnete karaok..Res je bla sonček..in ne pretiravam, ko rečm, da je to delala s srcem..
VSAJ TO SEM JI USPELA RAZBRAT IZ NASTOPANJ!!!
ŠKODA, DA JE TOK LEP GLAS SAMO ŠE V KRESNICAH!!!(SEJ PRAVM; ČESA VSEGA JE NAROD SPOSOBEN) žalostno..