Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deja Mušič

Deja Mušič

Živjo!

Nekdaj sem jo rada poslušala, in me zanima, kaj se dogaja z njo, koliko je zdaj stara, kje živi, ali ima otroke, ali je sploh še na sceni… Hvala za kakršenkoli info

Otrok nima, ker je lezbijka, za ostale stvari pa ne vem, bi pa tudi jaz rada vedela 🙂

LP vsem

Od kdaj pa lezbijke ne morejo imeti otrok? :))

Hahahha, Kleo, imas prav, bilo je bolj misljeno, da najbrz ni v mami + oci + otrok druzini 🙂

Pred kakšnim letom se mi zdi, da se je kar nekaj pisalo o njeni hudi bolezni. Potem nič več, tako da ne vem kako je sedaj.

Mislim, da sploh ne živi več v Sloveniji…nazadnje sem brala, da ima nekakšen drugačen način življenja, ali nekaj podobnega…se pa ne spomnim natančno. Tudi mene zanima kaj se z njo dogaja.

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2007101505256784

Se bom pozanimala.Moja tašča pa njena mami sta kolegici.

Srečna ona. Upam, da bo njena mama tvoji zaupala tudi kaj bolj kočljivega, v dobri veri, da se pogovarja na štiri oči in ušesa, pa boš ti raztrobila še po forumu.

Joj no, mislim, da ne bo nobene škode naredila, če bo napisala kaj zdaj dela in kje je! Saj je nekoč bila javna, medijska oseba in celo prav simpatična. Metulka, malce pretiravaš.

Mogoče.

Metulka, pa res pretiravaš.Se znam “nazaj” držat.

Mogoče. Ne vem, te ne poznam.

Ja sej to je tist hudič,k človeka ne poznaš……

No, toliko da veš, da tukaj na monu “štof” za svoje člančiče črpajo tudi pri rumenem tisku.
Tisti, ki si želijo, da se o njih kaj ve, že sami poskrbijo za to.

Edino srečo imamo, da se je ta ženska potuhnila. A lezbika da je, no potem bi ona prva mogla razumeti alternativno sceno. No, pred kake 10 leti, je šla enkrat s prijateljico čez park, kjer smo na klopcah sedeli takrat še skorajda froci (jaz sem imela ene 16 let). No, smo bili panxi, temu primerno smo tudi izgledali, pa kakšno pivce je imel kdo v rokah in kako je babše smotano potegnila prijateljico stran in sta šli čito okoli parka, da ja nebi šli mimo nas. Ja, ja kar boj se Mušička, te bomo požžžžžrliiiii…..
Že prej mi je bila antipatična, po tem dogodku se mi je pa dokončno zasrala. A je še tok debela?

Tudi jaz te ne bi rad srečal. Saj ne, da bi se te bal, ampak raje se ognem ljudi, ki so sposobni takšnih večvrednostnih postov. Sploh pijanih.

Očitno se dandanes vsaka mularija lahko za nazaj kliče punk. V mojih dobrih časih se je točno vedelo, kdo s svojim razmišljanjem tudi pod razno ni punk in med drugim tudi take punčice kot tale zgoraj.

Mah, ona ni bila pripadnica punka, ampak panxa. Očitno neka druga smer (ne nujno v glasbi), katere bistvo je bilo kazanje zunanjega imidža in veselje ob čimvečjem zgražanju mimoidočih.:) Alternativna scena, hehehe. Pa kaj še!

Alias Deja Mušič (njeno pravo ime je čisto drugačno, ker ni slovenskega rodu) menda še vedno stanuje v Kresnicah in dela v trgovini kjer reže salamo.

Ja, saj vem, kako si mislila, ampak si tko fajn napisala, da sem se morala vtaknit. :))

Aja, prav imaš, sem spregledala 🙂

NE MORM VERJET!!!
pa sej nekateri RES niste normalni..česa vsega niste sposobni rečt, oz. napisat..še dobr, da si lah skriješ ime..
ŠE DOLG NE BOSTE DOJEL, DA JE BLA DEJA NAJBOLJŠI SLOVENSKI VOKAL..žal, je politika v glasbi, oz. slovenska scena, tok bedna, gnila, da se je rajš vdala in “poniknila”..kako ste lah tok pokvarjeni, govorite iz tiste svoje zakompleksanosti..pa kaj ku..C, če je debela, grda, majhna, otročja, lezbijka,..AL PA ČE BI BLA NAJLEPŠA, suhcena, ..pol bi bla spet kičasta, bulimična oz. anoreksična,..itd. NIKOL VAM NI PRAV!!!
DEFINITIVNO JE KOT PEVKA V SLOVENIJI ENA IN EDINA NAJBOLJŠA..TEMU SE REČE VOKAL!!!!! VAM JE VERJETNO BOLJ VAŽNO KAKO ZGLEDA IN VALDA, ČE JO SOSEDA OBOŽUJE, JO TUD VI, ČE ENA “PANXICA”(hudo, da se niti ni znala uvrstit poimensko)prav, da je bedna, samo zato, ker je šla rajš okol njih, kt mim..ne vem..NI FER FOLK..Čist vsi smo sedel nabutani pred tv-jem, kadar so ble karaoke; od babi, do najmlajšega člana..
NE BIT TOK ŽLEHT..
globok v seb še vedno zapojete kako njeno pesmco..al pa se vsaj spomnete karaok..Res je bla sonček..in ne pretiravam, ko rečm, da je to delala s srcem..
VSAJ TO SEM JI USPELA RAZBRAT IZ NASTOPANJ!!!
ŠKODA, DA JE TOK LEP GLAS SAMO ŠE V KRESNICAH!!!(SEJ PRAVM; ČESA VSEGA JE NAROD SPOSOBEN) žalostno..

Se popolnoma strinjam Jasmina….Deja Mušič je zagotovo ena najboljših Slovenskih pevk….in če govorimo o glasbi je govora o glasu…vokalu….ne pa o suhih ali debelih….

mislim, da v Kosezah butarce prodaja…

New Report

Close