DEJMO, DEJMO
Uh .. napohajala ja … Zdej nekako prihajam počasi k sebi od praznikov … samo ne vem če mi bo uspelo do vikenda … pol se pa spet loti … :)))
Ni kaj … sezona je tu … in … se bo treba privadit na neprespane in prekrokane noči … :)))))))))))))))
Drugače sem pa tako srečna in vesela … pa še sama ne vem zakaj … :))))
In ti? Kako si preživela praznike? Sta se potem z možekom odpravila kam?
Lp, Bgv
… Kako mi je to znano … uf uf … Ti povem, da dobro da imava motor, da se kam odpraviva, ko je lepo vreme … ker prej … ko ni bilo motorja … ni šans da sem miškota spravila kam … Sicer zadnje čase je bil kar priden in sem ga tu pa tam vseeno pripravila do tega, da sva šla kam na sprehod … ampak že to sem si štela kot izredno velik dosežek … :))))
Ni kej … moški pač … Z njimi je težko … ampak brez njih je še težje … ;)))) :))))
Lp, Bgv
… oni brez nas so izgubljeni … :)))) Si predstavljaš da nas ne bi bilo … NE bi imeli ne oprano, ne zlikano … stalno bi iskali “izgubljene” stvari po stanovanju … da ne govorimo o tem kakšen bivalni okoliš bi imeli … in še posebej … kaj bi jedli … :)))))))
Uh … ja no … ni kej … Dobro da imamo eden drugega … Kaj praviš?
Lp, Bgv
… veš kaj pravi moj miško, ko ga kdaj v hecu prašam če ima ljubico … “Pa kaj mi bo ljubica? Že ena ženska mi dovolj skače po glavi … pa ja si ne bom nakopal še eno na grbo. Raje se vsedem na motor in grem!” :))))))))
He he .. Sicer pa … kako so zanimivi recimo ko se dobijo s prijatelji in imajo polna usta tega, kako so oni glavni pri hiši pa to … ampak … zadosti je, da ga malo postrani pogledam, pa je že pridem ko kuža … :))))))))))))))))
Samo so prav simpatični … ni kaj … Kolikokrat se jaz mojemu nasmejim … :)))
Lp, Bgv
No ja … Hlače imava oba … on ma jajca … besedo mam pa še vedno jst zadnjo … :)))))))))))))))))
Ne ne … da me ne boš jemala resno … Sej se samo hecam … :))) Besedo imava oba enako … Kakšenkrat sicer mojega miškota zanese in bi rad bil on tisti ki ukaže … ampak … ko ugotovi, da mu ne uspelo … obupa … :))))