Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DEJMO, DEJMO

DEJMO, DEJMO

Ma dejmo, dejmo………Kaj je danes z vami? A ste vsi zaspani? Vpliva vreme? Pa saj je tak lep sonček…….pa ptički pojejo, pa vse je tako lepo…………ah………….pomlad v zraku…………

a ti nimaš nobenega dela , hehehehehe
cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Neki že…….ampak manj kot zadnjič, zato lahk tle več pišem….CMOKA Stumpi

te polek sonca greje tudi ljubezen ??
o temu nič ne pišeš !!
Cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

»Vsepovsod ljubezen, njeni dotiki, smeh……..« la, la, la…..«Veš, da te ljubim in vedno te bom, ko z vetrom sem, vedno ti si z menoj………..« la, la, la………..

Evo………Saj sem rekla………nikjer nikogar……

… jst sem tu … :))))))

Sicer le občasno … ker sem bolj leteča danes … Ampak .. vseeno … čas je vedno za malo poklepetat … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hvala Bogu…………Kako si srce? Upam, da O.K. Si se napohajala?

Uh .. napohajala ja … Zdej nekako prihajam počasi k sebi od praznikov … samo ne vem če mi bo uspelo do vikenda … pol se pa spet loti … :)))

Ni kaj … sezona je tu … in … se bo treba privadit na neprespane in prekrokane noči … :)))))))))))))))

Drugače sem pa tako srečna in vesela … pa še sama ne vem zakaj … :))))

In ti? Kako si preživela praznike? Sta se potem z možekom odpravila kam?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kriza!!!!!!!!!!! Da ti ne povem!!!!!!!!!!!! NIKAMOR!!! Tako sem bila jezna in žalostna…………..

Pa tako lepo vremce je blo … :(((( … Ti verjamem, da si bla jezna in žalostna …

Kako to, da se nista nikamor odpravla? Je blo preveč dela doma?

Lp, Bgv

Ma kakšnega dela neki? Ajde………on je res nekaj šel domov “kao” pomagat, ampak zaradi tistega………Brez veze, ti povem…. Sem pa bila tudi jaz dva dni slaba, tako da……….. Ampak vsaj tista dva dneva, ki sta ostala…..Aja!! Uf! Moški!!!

… Kako mi je to znano … uf uf … Ti povem, da dobro da imava motor, da se kam odpraviva, ko je lepo vreme … ker prej … ko ni bilo motorja … ni šans da sem miškota spravila kam … Sicer zadnje čase je bil kar priden in sem ga tu pa tam vseeno pripravila do tega, da sva šla kam na sprehod … ampak že to sem si štela kot izredno velik dosežek … :))))

Ni kej … moški pač … Z njimi je težko … ampak brez njih je še težje … ;)))) :))))

Lp, Bgv

Se strinjam. Ampak……..mislim, da tudi oni brez nas ne morejo, kaj???

… oni brez nas so izgubljeni … :)))) Si predstavljaš da nas ne bi bilo … NE bi imeli ne oprano, ne zlikano … stalno bi iskali “izgubljene” stvari po stanovanju … da ne govorimo o tem kakšen bivalni okoliš bi imeli … in še posebej … kaj bi jedli … :)))))))

Uh … ja no … ni kej … Dobro da imamo eden drugega … Kaj praviš?

Lp, Bgv

Se spet strinjam………In veš še kaj….Nekateri toliko tolčejo čez svoje žene……..potem pristanejo pri ljubicah……….torej………..spet ženska……..vidiš……enostavno ne morejo brez nas….

… veš kaj pravi moj miško, ko ga kdaj v hecu prašam če ima ljubico … “Pa kaj mi bo ljubica? Že ena ženska mi dovolj skače po glavi … pa ja si ne bom nakopal še eno na grbo. Raje se vsedem na motor in grem!” :))))))))

He he .. Sicer pa … kako so zanimivi recimo ko se dobijo s prijatelji in imajo polna usta tega, kako so oni glavni pri hiši pa to … ampak … zadosti je, da ga malo postrani pogledam, pa je že pridem ko kuža … :))))))))))))))))

Samo so prav simpatični … ni kaj … Kolikokrat se jaz mojemu nasmejim … :)))

Lp, Bgv

Ha, ha, ha……….A potem imaš ti hlače pri hiši??? Super si, BGV………

No ja … Hlače imava oba … on ma jajca … besedo mam pa še vedno jst zadnjo … :)))))))))))))))))

Ne ne … da me ne boš jemala resno … Sej se samo hecam … :))) Besedo imava oba enako … Kakšenkrat sicer mojega miškota zanese in bi rad bil on tisti ki ukaže … ampak … ko ugotovi, da mu ne uspelo … obupa … :))))

Ajej……če bi te zdaj kdo slišal od tipčkov…………CMOKA….Tako se dela!!!

:)))))))))))))))))) Tako je treba … Sem imela fajn šolo doma … od mame … :))))) ;))))) 😛

Lp, Bgv

OOOOOOOOOOOOOOO….Fajn mama………..

:)))))))))))))))))))) Veš da … Že sestra je dala svojega izvoljenca na dresuro k mami … zdej pa še jaz mojega vozim tja … :))))))))))))))))))))) … ha ha ha …

Vprašaj jo. če lahko tudi mojega pripeljem……..

:)))))))))))))))))) Mislim, da ima že tako veliko dela z obema zetoma … :))))))))))) … pa še tatu mora vsake tolko malo obdirat … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close