Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dejmo RTV-jevcem ideje za risanke!

dejmo RTV-jevcem ideje za risanke!

Dober večer,

Že lep čas razmišljam, še posebej od kar ima 2,5 letnico, da ni več dobrih risank.

Ok nekaj jih se še najde, ampak te ta moderne, Nogalo, Filip, in tiste naše Bizgeci in podobne so pa čist mim….mislim, niso za otroke…

Res ne vem kaj naj bi otroci odnesli od njih….

Dajmo rtv jevcem malo idej za “ta dobre” risnke:

predlagam, da iz zaprašenega arhiva potegnejo…

Palčka smuka
Smrkce

no zdej imam pa še jaz temo v glavi,,,

pomagajte mi!

Barba papa, Medvedek uhec, Biskvitki….

baltazar

eeeeeee, super

smrkci, kalimero, zverinice iz rezije…

pončo in toro, stripy

Jaz bi pa nadeljevanko Moj prijatelj Piki Jakob.

MODRI DIRKAC NAJHITREJSA KACA NA SVETU …Ja, pa Palček Smuk .-)))

Bizgeci in Nogalo so mojemu 6 letniku fuuul všeč!!

Pa Zobne miške, pa Želodko Superca, pa Palček David, pa Čebelica Maja, pa Dama in Potepuh, Pink Panter, pa … Na kmetiji, pa vse Disneyeve riskanke, pravljice …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Jaaaaaaaaa, pa Medvedek Pu tudi ………

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Gustava pa za ata in mamo!

Tista črta – pa du pa du………

Joj kolk smo se nasmejali!!!

zalika, ta je pa še zdej…

Samo moramo pa nekaj priznat, da to kar sedaj naštevamo so vsaj risanke bile.

to, kar se pa sedaj vrti kot kao risanke, pa je polomija…..še živ žav ni več to kar je bil…..

mene je bilo pa te risanke zmeraj strah, kr nakonc se zmeri tako grzno neha, kr umre alizgine, nisem je marala

pa naslova ni…..le FIN

sem se pa spomnila še na

Popaja

kako sta vam pa všeč

Martina in strašilo…Dečko

meni in moji dečvi sta fina, nekaj novega preprostega razumljivega našega

liliputput

slikarja bojana.

slikarja bojana. pa da ne bomo samo grajali meni je zelo všeč risanka nodi, še sama jo rada pogledam 😉 😀

meni je pa živ žav na splošno zelo všeč, pa večerne risanke tudi…niso mi pa bizgeci, sploh ne morem verjet, da so dobil tolk nagrad. me čist spominjajo na risanke s cartoona ;-(

Tudi meni so Bizgeci “čisto mimo”. Če je to otroška risanka…
No, Baltazarja jaz kor otrok nisem marala, pa nimam pojma, zakaj ne.
Glede Živ žav-a, meni se ne zdi slab, sicer pa smo danes pri nas ravno potegnili ven kaseto, kamor smo lani snemali Zajčka Bine-ta, ki mi je bil všeč predvsem zaradi poučnosti. Tudi Nodi spada v to kategorijo.
Sicer pa za moj okus ena najlepših risank je bil in bo Medvedek Uhec.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Glasujem za:
Smrkce
Medvedka Uhca
Tistega zelenega škratka, ki je vsak večer gledal v ribnik, kakšen je mesec

palček smuk? jaaaa 😉 res lušten

medvedek uhec pa itak. zakon!

Aha! Tako rada sem vedno posedela z eno ali drugo hčerko zjutraj ob živ-žavu, kar v pižami še, s skodelico kave in … smo gledali živ žav. Deklici sta me vedno znali priklicati iz postelje… samo iz dnevne sobe sta zavpili: mama, živ žav je, pa sem urno zapustila posteljo in bolj kot otroka spremljala živ žav. In ga še danes. Všeč mi je, pomeni mi “nedeljo”, pomeni mi nekaj lepega …

New Report

Close