DEJTE MI POVEDAT SVOJE MNENJE
A se vam zdi bolje, da se zadnje sporočilo pokaže na vrhu, ali je bolje,d a se nadaljuje in je tam kjer je?
dva razloga. ko bo preveč sporočil, se to tako hitro menja, da ne veste več kje ste. kot drugo, eni imajo radi sporoči pred in po tistemu sporočilu, ki ga želijo.
primož
Naj bo tam kot je in naj ne skače na vrhu. Ravno zato, ker potem se težko znajdeš kje si in kje nisi.
Primiž, lep podzrav!
bolje, da bi se pokazalo na vrhu…ali pa bi bilo vsaj drugačne barve…….
bolje je, da se zadnje sporočilo prikaže na vrhu, saj tako veš, katere teme so aktualne in takoj vidiš, kje je svež odgovor; če te kakšna tema posebej zanima, že sam veš, kam oz. pod kateri datum greš pogledat… na drugih forumih je tako, da je zadnje sporočilo na vrhu in je zelo praktično. DEFINITIVNO ZA!!!
pozdravček
Nova sporočila na vrhu, ker jih drugače težko najdem – tista, ki me zanimajo.
Bolje je, da skoči na vrh. To bi bilo dobro naredit tudi na forumu Starši staršem, saj se kakšna debata še dolgo razvija, potem pa jo moraš iskati med starejšimi sporočili. To ima zelo dobro urejeno forum na mobisuxu.
Pošlji oblikovano (29-01-04 09:16)
novo, zadnje sporocilo je najboljse da je na vrhu, tako ves, da je to zadnje in beres.
Definitivno na vrhu.
na vrhu, ce ne se vedno lovim….
Meni pa ni všeč, da se pokaže na vrhu. Sej piše NOVO, če so nova sporočila, pa tudi sicer bo kakšna debata zdaj stalno na vrhu, čeprav je mogoče sploh ne želiš spremljati…
No ja, navadit se bo treba:)
Lp
Na vrhu!!!
tako so vedno v ospredju teme, ki zanimajo večino.
Na vrhu, da se ni treba lovit!
Še 1x jaz, sem se že navadila, SUPER JE takole na vrhu.
Lp – juhuhu, spet bo tole na vrhu!
Pa ja, na vrhu.
Na vrh.
lp
Modra
Sploh ne vem kaj bi rad povedal 🙂 Ampak, se bom že znašla.
meni ni všeč, da se tisto sporočilo ko ga preberem, potem postavi na vrh, ker me to zmeša.
se strinjam!!!
jaz se tudi strinjam. Prej je bilo bolje.
ej, primzi. dej mal preuredi tud neplodnostni forum, pliiiz. je zdej tolk vsega, čeprou je sicer pregledno,….sam preveč.
Lp, Nia
NE na vrh! Naj bo tako kot je bilo!
ina
Še en glas, da se zadnje sporočilo premakne na vrh!
Pa opcija ‘nastavi prebrano’ tudi ne bi bilo slabo, če bi bila na vrhu. Saj se včasih še predno uspem zrolat sporočila do konca, pojavi že novo :))
NA VRH!!!
TUDI ZA NA VRH.
N.
Forum je zaprt za komentiranje.