Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dejte mi prosim povedat,kateri modrci so vredu!?!

dejte mi prosim povedat,kateri modrci so vredu!?!

Imam večen problem s temi modrci.
Nimam velikih prsi ampak,kljub temu imam vedno vse zunaj.Se priklonim k otroku,pa mi popada ven tisto,kar bi moglo bit not.Na igrišču imam vedno več dela z modrcom,kot z svemi tremi otroki:))
Zato vas prosim,če mi poveste kateri modeli modrčkov so dobri,čimbolj zaprti,pa da so podloženi.

matr najboljši so uni za dojit,k je vse pokrito,sam kaj k niso podloženi,sm tud že razmišlala,da bi kar eno peno prišila spodej:)))

No,hvala k ste prebrale,pa mogoče tud kej svetovale.

Pa lepga sončka:)))

Meni so fajn od Triumpha. Malo poskusi..

Triumph, ampak niso ravno poceni.

Jaz jih zadnje čase kupujem kar v H&M in nekateri po kvaliteti parirajo Palmersu, le pravega moraš najti. Vedno kupim modrc, ki mi pokrije celotne prsi, saj se mi drugače dogaja to, kar se tebi:))) Najraje imam pa gladke, nič čipk, le navadne podložene modrce.

Komet-seveda je odvisno od modela

Zgleda, da kupuješ košarico B, morala bi pa C ali mogoče celo D. Zmeri si točen obseg pod prsmi, to imaš potem obseg modrca npr. 80. Če ti prsi uhajajo ven, to pomeni, da si sigurno kupiš premajhno košarico. Ne se sekirat, če je obseg ali košarica večja, kot ti misliš, da jo nosiš. Očitno so se mere po porodu spremenile. Jaz sem imela včasih 80 B, zdaj lahko o tem samo sanjam. Pa tudi podloženi mogoče niso najboljša izbira, če imaš večje prsi. Kupi si kakšnega z oporo in boš imela super lepe joške. Brez tega, da bi ti same od sebe ven popadale. Jaz imam v glavnem vse od Lisce, pa sem zadovoljna. Sicer pa ni fora v firmni, pač pa v modelu. Pojdi v kakšno trgovino, kjer ti bodo znali svetovati.

Liscin model Anja. Sicer je minimizer, ampak edini iz katerega meni v petindvajsetletni karieri nošenja jošk po svetu le-te ne letijo ven. Pa imam običajno 80B velikost. Isti problem kot ti, ko sem se sklonila, je vse padlo ven. Anja me je tega rešila, pa še zelo lepo obliko pod majčko naredi.
Aja, še to: za ta model sem zvedela prav tu na SČ in to je bil do sedaj najbolj uporaben nasvet z MONa.

Triumph ali Lisca. Daš malo več, pa si potem vsaj zadovoljen.Imam košaro D, vzamem si Liscinega rahlo podloženega, tliko, da se pozimi ravno ne vidijo čez bradavice (v tem primeru moram kupit E), pa je super

Lisca – minimizer.

Sem večkrat priporočala prijateljicam in so poskusile in so tudi zadovoljne.

V H&M modrcih najbolj joški letijo ven. Kupujem od Lisce.

Sem imela isti problem.

Meni zelo ustrezajo Bee Dees znamka (linija od Triumpha).

Za vse tiste, ki pravite, da nima pravilne velikosti: ni fora v velikosti modrca, ampak v obliki. Nekatere moramo imeti bolj zaprte modrce, ker nam sicer vse zleti ven, če se sklonimo… Tudi če je velikost pravilna.

punce,res lepa hvala.

grem čimprej u šoping,prej k mi vse ven zleti.zdej bojo bl odprte majčke aktualne,tam je pa ziza takoj na svetlem:))

Edinkrat da se mi je to zgodilo, je bilo z modrcem H&M. Neuporabno.

Jaz imam skoraj vse Huber, vmes še kakšen Lisca. Niso poceni, zato kupujem takrat ko so popusti.

Jaz imam tudi tega in naredi lepe prsi in seveda nič ven ne pada.

Triumph in nič drugega. Kvalitetno, ugodno.

http://stores.ebay.de/Gieggi-Dessous

Nehaj kupovati cenene modrce. KUpi si dva modrca od Lisce…seveda jih probaš in ne kupovati na uč. Sigurno boš zadovoljna.

Jaz nosim športne modrce, tiste, ki imajo tanek material.
Preverjeno nič ne skače in pada ven, pa še najbolj udobni so.

tudi jaz to znamko, podloženi, enostavni, nič ne leti ven…pa tud ostali modeli od triumpha so fajn, sploh za posebne priložnosti

Po moje je problem samo v pravi številki in dobro prilegajočih naramnicah.

IMam vse modrce H&M, in to že kar nekaj let, trajajo čisto isto kot Liscini, ali Triumph, ali Palmersovi, ali ne vem kakšni…

cenejši pa so 3x, tako vsak po občutku, če imaš majhne prsi, imaš mogoče prevelik nedrček ker ti ven kukajo, velike ponavadi majhen modrc lepo stisne, saj jaz tako mislim…

Lisca, model Minca. Zagotovo ti ne bo nič več nič padlo ven. Brez heca.

New Report

Close