Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dekle od Robija iz BB

Dekle od Robija iz BB

……..sploh nisem bila pozorna………sem raje tukaj poročala……………gabi se mi edino to, da se ljudje po opravljeni dolžnosti ne umijejo……….to mi je pa res ogaba, fej in fuj……………….

Očitno se nekatere po seksu sterilizirajo.

Saj sta se stuširala, oba skupaj.

Opravljeni dolžnosti?
Ti pa na sex full čudno gledaš – kaj le tvoj pravi?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Izjava dneva:

seks – opravljena dolžnost

HUDO. :))))))

LOL

……ti pa res ne razumeš, to sem rekla v hecu………..kar se pa mojega tiče, te pa nič ne briga kaj on pravi…………..tukaj je tema BB in ne tvoj, moj, vaš, naš……..

…………..joj, kako znate biti nekatere nesramne……….prav iščete najmanjšo možnost, da se lahko norčujete…………..sram naj vas bo…………..

nohtek napisal:

> Očitno se nekatere po seksu sterilizirajo.

………steriliziramo?…..NE………..ko gremo med ljudi se umijemo………osnovna higijena,dekle je važna……………..se ti mogoče ne zdi??……..

*Packa* napisal:

> Umazano? Od česa? Od seksa? A seks je umazan??!

……..Ja koliko si pa stara, da sprašuješ take neumnosti……..ko si ravno vprašala, in očitno še ne veš……….NE, SEKS NI UMAZAN………..umazana-prepotena si ti po njem…….KAPIŠ???
……….in ti si umazana tudi brez seksa………..po jeziku……….
…….če si nesramna ti, sem lahko tudi jaz……….tako gre to……………LOL..

Še nikoli se nisem šla po seksu umivat ali celo tuširat. Če je to pred spanjem, se po tem lepo zaspi v objemu prepotenega ljubljenega moškega. Če je pa zjutraj, se obriševa in to je to. Vsak po svoje, vendar če me ti zmerjaš za umazanko, si nesramna ti:)

Ni mi všeč ne vizuelno, ne karakterno. Prav zoprn in antipatičen tip mi je, brrrrr

New Report

Close